Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RisleyAddix

109 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány éve úgy alakult, hogy az akkori pasimmal - akivel elkezdtem bontogatni szub szárnyaim - szétmentünk. Nem részletezném, nem működött (annyira a BDSM dinamika sem), de én sokat tanultam magamról és a vágyaimról, így amikor újra a párkeresés ingoványos talajára léptem elhatároztam, hogy…..
Nexus Kémkedés és viselkedés 2018.06.11 23:59:45
Közel egy évet kihagytam a zsidósággal kapcsolatos tanulmányaimban. Azonban érdekesen egybevágnak a vallási tanulmányaim és a BDSM-beli történések. Már egy ideje a suliban, ahol járok gyakran előkerülő téma, hogy a zsidóság, Tórában leírt legnagyobb bűne az volt, hogy kémeket küldtek Kánaán…..
Nexus Véges virágok 2018.05.29 20:46:59
Az univerzumon és Istenen kívül minden létező véges. Remélem a lélek is hasonló az előbb említettekhez. Bogarak, bablevelet rágcsálva --- Mostanában több olyan beszélgetésben, élményben volt részem, amik -ismét- rávilágítottak számomra, hogy a dolgok véges természetét mi emberek gyakran nem…..
Nexus A lájkok szava 2018.05.25 22:15:32
A régi görögöknél a férfi és férfi közti szerelem számított az igazi szerelemnek. És mekkora jelenet, amikor Wendy azt mondja a Milliárdok nyomában 3. évadának egyik részében egy srácnak, aki szerelmes belé: "Ez szigorúan plátói", majd hevesen lesmárolja a srácot. Ha magyarul rákeresünk a plátói…..
 "A szadizmust persze nem De Sade úr találta ki. Ismeretes volt már az ókorban is, méghozzá különféle formákban. Így a tesszáliai nők már említett orgiáiban a flagelláció, a korbácsolás nagy szerepet játszott . A 17. és a 18. században Anglia volt a flagelláció klasszikus hazája. Az effajta…..
Szerzőtársam, @Lucifer1990 ajánlotta a Billions (Milliárdok nyomában) című kiváló sorozatot. Az egyik főszereplője az államügyészt alakító Paul Giamatti és  feléségét alakító Maggie Siff kedvelik a BDSM-et. Egy ilyen jelenettel indít az első rész! A nyitó évad 6. részénél tartok jelenleg. Az 5.…..
RisleyAddix 2018.05.19 19:39:46
@Intimitás Gourmet: ott a Hedonista party azoknak, akik meg tudják engedni. Magyarországon szélesebb körben az emberek -szerintem valóban nem tudnak havi több tízezres tagsági díjat kifizetni, de ez nem is szükségszerű egy klub fenntartásához. Volt már Magyarországon 2 évig BDSM Klub. Hogy miért nincs már? Erről az üzemeltetők tudnak nyilatkozni. Ha szeretnének.
Nexus Para-dicsom 2018.05.17 19:08:19
A minap néztem egy beszélgetést Kálmán Olgával, Nagy Józseffel, és Para-Kovács Imrével: https://hirtv.hu/egyenesen/maradnanak-2461212. Para többször utalt rá, hogy őt már nem érdekli a közélet, és otthon a kertjében műveli a Para-dicsomjait és más haszonnövényeit. Ez nem azt jelenti, hogy támogatná,…..
Nexus A kívülálló 2018.05.06 21:42:23
Kevés ember blogjait szeretem olvasni. A velős és elgondolkodtató tartalmakat szeretem. A helyzet pedig úgy áll, hogy a diszkriminatív cenzúra és sokak felszínes érdeklődése miatt úgy érzem, hogy csak a Nexusra érdemes írnom BDSM témában. Sokak szerint pedig megosztó személyiség vagyok, és az…..
Nexus Másodlagos tényező? 2018.04.26 18:50:21
"Limited edition, let's do some simple addition... This is fucking awesome!" - Macklemore https://www.youtube.com/watch?v=QK8mJJJvaes Jellemzően egy havonta kerül megrendezésre, sokan szoktak lenni és jó a hangulat. Mi az? Szülői értekezlet.  Azt sajnos ritkábban tartják. Komolyra fordítva a…..
Nexus BDSM-ez, ne háborúzz! 2018.04.23 07:00:00
A magyar lakosság egy jelentős része semmilyen idegen nyelvet nem beszél. Ez a réteg -is- szereti a minél ékesebb magyarra történő fordításokat. Nem tudom, hogy a BDSM szónak a magyarban van-e egyes szám második formájú imperatívusza, de mivel igyekszem tekintettel lenni minden…..
Nemrég beszélgettem egy szerkesztőtársammal arról, hogy a magyar média sokszínűségének csökkenésének -szerintem - szomorú apropója okán a Nexus foglalkozhatna komolyabban közéleti kérdésekkel is. Ő ezt elvetette, mert nem szeretné, hogy támadások érjenek bennünket. Ha egy árva petákot is kapnánk…..
Egy kedves erdélyi olvasónk -ezt azért emelem ki, mert örülök, hogy országunk határain túlról is olvassák a Nexust,- kérte, hogy írjunk: How to, azaz, hogyan csináld blogokat. Magyarországon igen népszerű téma a kötözés, ezért adná magát, hogy erről írjak. Azonban annyit értek a kötözéshez, mint…..
Nexus A google és a humorérzék 2018.04.04 13:52:59
"az en velemenyem szerint : "You are a walking library." - egy olvasónk benyomása, jelen cikk szerzőjéről Tegnap egy közeli rokonomnál pakoltunk egy másik közeli rokonommal, és azt találtam mondani az utóbbinak, hogyha befejezi a csavarozást, ne aggódjon, kap egy kólát. Erre az előbbi közeli rokon…..
Nexus Szerkesztői reakciók 2018.03.31 21:11:00
Úgy gondolom, hogy egész szerkesztőségünk (@Voodoolove, @Lucifer91, @Kumiho, @EilrahC és @RisleyAddix) mondhatom, hogy számunkra fontos olvasóink véleménye. Sajnos azonban olvasóink ritkánk lépnek kapcsolatba velünk - legalábbis ez az én tapasztalatom. A héten két olyan emberrel is beszéltem,…..
" Autisztikusnak lenni azt jelenti, hogy sámán válhat belőled. Az autizmusod az, ami képessé tehet téged arra, hogy ezt gyakorolni tudd, ha úgy döntesz, hogy követed a Vörös Ösvényt. A Vörös Ösvényekre nem lehet könnyen rátérni, tapasztalaton keresztül jutunk el hozzájuk. Amikor abbahagyod a…..
Mostanában gyakran hasonlítom e tevékenységet és az elébem kerülő feladatok megoldását a politikusi munkához. Én is egy közösség javáért dolgozom, én is nemzetközi kapcsolatokat építek, ahogy állítólag ők is.  Hasonlóság még a poltikusi és az én tevékenységemhez (többen csináljuk, de mások nevében…..
Nexus Nokiás doboznyi BDSM? 2018.03.28 11:53:34
Emlékszem régebben a hazai korrupció mértéke a nokiás doboz volt. Mára úgy tűnik, hogy ennek helyét az 1.3000.000.000.00 (Ezerháomszáz milliárd) forint vette át, nemcsak a Kósa Lajos féle öröklési ügyben, hanem az országból - állítólag - Ázsiába kiszivárgó, majd visszaáramló pénz összegét is ennyire…..
Nexus Csak pozitívan :) 2018.03.24 13:37:38
Nemzeti szokás (és egyéni is egyben) a panaszkodás és a borúlátás. Gyakori nálunk az is, hogy a negatívkodásra hasonlóképpen reagálunk: Ősi bölcsesség, hogy az ellentétetek képesek igazán kiegészíteni és legyőzni is egymást. Empedoklész, ógörög filozófus azt vallotta, hogy a világot a viszály és…..
Magyarországon sokszorosan hátrányos helyzetű embernek számítok. Itt bizony sem zsidónak, sem Aspergeresnek, sem BDSM-et megélő embernek nem előnyös lenni. Ebből az első kettő nem választható. Vagyis be lehet térni zsidónak, de ez viszonylag ritka, aki zsidónak született, az is marad. Aki…..
Ma voltam egy Munchon, amit @Hellace szervezett. A munchot, számos más BDSM szakkifejezéssel ellentétben (kinky, kink, brat, edging) könnyű lefordítani magyarra: bár a nyammogás, vagy a csámcsogás is szerepelnek a szótárban, de megmaradnék a vegyülésnél. A munch, avagy vegyülés olyan találkozó,…..
Nexus Dani mint politikus? 2018.03.14 18:33:47
"Dani, mindannyiunkban van egy egészséges narcizmus, akik letettünk valamit az asztalra a magunk területén. Ezzel semmi gond nincs, sőt. Ez így helyes."- Egy kedves ismerősöm.  A múlt héten egy tanítványom nagypapájával beszélgettünk óra előtt és azt kérdezte tőlem: "Dani, maga miért nem lesz…..
Nexus PDSM: az új minimum. 2018.02.25 15:35:01
"A fekete párduc nem külön alfaj, hanem az afroázsiai párduc melanisztikus színváltozata." {} Édesapám szokta mondogatni, hogy kritikusnak még nem állítottak szobrot. A közmondás eredeti verziója a skandináv zeneszerzőtől, Sebeliustól származik: Nemrég néztem meg a Fekete Párduc című képregény…..
Nexus Uncsi hétköznapok? 2018.02.13 21:53:52
Ha már a címben lelőném a poént, hol maradna a poén? Második kérdésem: mi a hasonlóság a Fideszben és a Szürke trilógia közt? Mindkettő borzalmasan sikeres és unalmas. Mi a titkuk? A csorda mérgezettség (Aldous Huxley,  Szép Új világ című klasszikus szerzőjének kedvelt kifejezése). Pozitív…..
Főszerkesztőnk, Voodoolove megkért, hogy tartsam itt a frontot a Nexus-on. Köszönöm a bizalmad Főszerkesztő Gengszter Úr, @Kumihónak pedig az itteni blogjaim szerkesztését. Miközben olvashatjuk, hallhatjuk, tapasztalhatjuk..., hogy a nők Magyarországon innen, valamint Keletre és Nyugatra is az élet…..