Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carcosa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te egy világfelfedező vagy, akit folyamatosan hív a kalandvágy? Erős szenvedély van benned a világ, az emberek és a Földünk gyönyörű tájai iránt? Az a hang, mely a következő kalandra szólít, sosem halkul el benned? Te nem félsz semmitől sem? Akkor a következő filmek csak felerősítik ezeket az…..
Egyik kedvenc filmrendezőm, Martin Scorsese, már hetven fölött jár, ám leélt évtizedei nem voltak hiábavalók. Az elmúlt negyven esztendő során Scorsese ontotta magából a nagy hatású…..
Soha nem látott akciójelenetekkel támad a 007-es ügynök új bevetése. Kijött egy újabb tv-reklám. Lenyűgöző! Rövid, mintegy egy perces, ám annál sokatmondóbb kis ízelítő jelent meg a James Bond: Spectre című filmből. A Sony Pictures és az MGM közös projektje igazán…..
Szuperkanok hordája veszi le a lábukról a nőket. Extraférfiasak és imádnivalóak! Ők a favágószexuálisok. Ugyan köztünk élnek, mégis vajmi keveset tudunk róluk. Divathóbortból életformává teszik a magyarul favágószexuálisnak fordítható új irányultságot. És nem a…..
Ez már az év 14. napja, és még egy poszt sem született Palvin Barbiról! Ez ellen gyorsan tenni kell valamit, úgyhogy itt is van a 2015-ös év első palvinbarbis, szomszédlányos "Girl next door" című fotósorozata a brazil Elle januári számából, aminek természetesen a címlapján is…..
carcosa 2015.01.14 20:52:03
@impertinenza:
:) érdekes lehet az a világ amiben élsz, ahol a Palvin Barbi rondának és sügérszájúnak számít..

Az elfogadható ha valakinek nem a zsánere vagy a túlszerepeltetése miatt már a hócipője is tele van vele.(mondjuk akkor ne klikkeljen oda...)
De aki szerint egyenesen RONDA és SÜGÉRSZÁJÚ, annak valszeg zsemlemorzsa van az agya helyén..már bocs..
Mindenki szereti a játékokat. A jó játékokat meg pláne. Az ezredforduló környékén hatalmas változások jelentek meg a konzolos, illetve PC-s játékiparban, főként a kinézet és a játékmenet terén. A grafika mondhatni csúcs volt, a számítógépekbe már komoly alkatrészek kellettek, hiszen nem lehetett…..
carcosa 2014.11.20 16:59:26
@REMY: Micsoda vizuális mágia volt! Annyit toltam PC-n, hogy a TVben sugárzott igazi meccsen már egyenesen hiányoltam!
Az is fura volt, hogy nem szaggat a Fradi-Újpest az M1-en..

..de hogy ne csak foci legyen benne..az örök kedvenc a The Curse of Monkey Island..
Melyik település ne szeretne egy Oscar-díjas film főszereplője lenni? A japán Taidzsi (Taiji) azonban valószínűleg nem ilyen hírnévre számított, amikor 2009-ben a „The Cove” (Az Öböl) c. dokumentumfilm miatt bekerültek a hírekbe. Az viszont biztos, hogy az egyik legbrutálisabb…..
carcosa 2014.10.01 21:39:08
@Attila64: remélem azért te is tudod, hogy van különbség...egyik sem szimpatikus dolog, de Gázában nem delfinekre "vadásznak"...