Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borembukkk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ENTERTAINMENT WEAKLY - Tegnap elég nagyot ment az Orbán adóztatási szokásait boncolgató cikkünk, ezért úgy döntöttünk, mostantól minden létező téma kapcsán inkább róla fogunk beszélni. Nem is értjük, hogy a vezető hírportálok miért nem Orbánról írják az összes cikket!…..
Borembukkk 2014.11.05 14:28:34
@Janos432: Szerinted egyáltalán nem voltak benne vicces dolgok? :)
Előre is elnézést kérek, hogy ez a bejegyzés komolyabb hangvételű a megszokottnál.Olvasom az interneten a feminista és a férfijogi honlapokat, blogokat. Vajon mi történt, hogy a nemek így egymásnak estek? Mennyire valós ez az éles szembenállás? Vagy csak a neten hergelnek minket…..
Borembukkk 2014.09.26 13:50:11
@LittleSloth: Én pl. azért akarok válni, mert a feleségem otthagyott egy másik városba költözött a fiammal együtt, nem szeret, nem törődik velem. De azt meg akarja gátolni, hogy mástól megkapjam azt, amire szükségem van. És erre nagyon is alkalmas a válóper hátráltatása, a tartásdíj, a gyerekkel való zsarolás.

Ja és igen, mint utólag kiderült, már a legelején megcsalt. Ehhez képest 10 éven keresztül tett tönkre a féltékenykedésével. És igen, én voltam a hülye, hogy az általad ismertetett verzió helyett hűséges férje voltam.

És nem, nem vagyok a lúzer típus, csak szerettem volna tisztességes és becsületes férje lenni. A köszönetet megkaptam érte..
Borembukkk 2014.09.26 14:03:52
@Sabina.: Speciális problémák.

1. A nőknek ingyenes a belépés több helyre, a férfiaknak pénzbe kerül.
2. Állandó elvárás a férfiak iránt, hogy legyenek ők a férfiak. Mikor az sincsen letisztázva, mi a modern férfiasság. :) Szóval feleljünk meg a modern idők feminista elképzeléseinek is, meg a régi, hagyományos elvárásoknak is. Egy nő akkor is elvárja az első randin, hogy a férfi állja a cehhet, ha sokkal jobban keres, mint a férfi.

Szóval, egyrészt ott az elvárás, hogy a férfiak keressenek többet, másrészt ott az elvárás, hogy ne keressenek kevesebbet a nők.

3. Itt van a francos szexualitás. Egy érzelmileg szar állapotban lévő nő simán talál magának vigasztalót, de egy hasonló állapotban lévő férfit kerülnek, mint a pestisest, esetleg vehet magának pénzért szexet, azaz megint visszajutottunk odáig, hogy nekünk férfiaknak mindenért fizetnünk kell, ami a nőknek alanyi jogon ingyen van. Ugye emellé jön a váláskori vagyontalanítás, a tartásdíj eszetlen megítélése, a láthatás költségei, stb. majd számold ki egyszer, mennyivel több pénzbe kerül férfinek lenni, mint nőnek.

Egyszer egy kis időre úgy megnézném a nőket, miként boldogulnának a férfi szerepben úgy, hogy nincsenek meg a női fegyvereik. :)

Persze a felsorolt problémák, csak a férfiak 80%-ára igazak, akiket a nők igazából észre sem vesznek, mert elvannak a gond nélküli 20%-kal. Ugye, mennyien siránkoznak, hogy hová tűntek az igazi férfiak.. Ja, hát azok köszönik jól elvannak, a többiek pedig vagy beverekszik magukat a gondtalanok közé, vagy elsorvadnak. Kellő segítséggel viszont az ivartalanított egyedekből is lehetne potens férfit csinálni, de erre egyelőre nincsen meg a társadalmi igény.