Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kettőnégy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
Kettőnégy 2014.09.25 14:24:44
@mellébreszéd: Ennek semmi értelme, átlagemberekről beszélgetünk. Ki nem tudja, hogy vannak sérült emberek sajnos? De erről most nem volt szó.
Kettőnégy 2014.09.25 14:35:11
@mellébreszéd: Nem, a konyhából nem fog (valószínűleg) kitörni. De ne jusson a konyhára, ha jó valamiben. Én erről beszélek. Sokan sodródnak, nem figyelnek arra, miben jók igazán, végül a konyhában vagy az árufeltöltő részlegen kötnek ki. Pedig biztos lett volna más út is. Amiben jó valaki, azt kell csinálni, bármi legyen is az. Kivéve, ha a konyhán is boldog, mert akkor minden OK. És ezt nem azért írom, mert kevesebbre tartom, NEM a sikertől tartok valakit jó embernek.
Kettőnégy 2014.09.25 14:37:25
@antisystem: Igen, ezt megértem. Mindegy, lényeg, hogy mindenki érezze úgy, hogy jól döntött a saját életét illetően, és akkor valószínűleg boldog lesz.