Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr Fülig Jimmy

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Tudományos Akadémia 11 elemzést, háttértanulmányt tett közzé  a 2015-ös menekültválsággal kapcsolatban. Az MTA vizsgálatai néhol alátámasztották a Fidesz eddigi állításait (például, hogy többségben egyedülálló fiatal férfiak érkeznek Európába), sok helyen…..
mr Fülig Jimmy 2015.11.12 16:11:20
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Blogod látogatottsága elég gyenge,ahogy az elméd sincs a top 10-ben,miért nem maradsz a blogodon kérődző?Büntetés fogsz kapni környezetszennyezésért.
Oviban ingyen a kaja? Még suliszünetben is ingyen lesz? Na de mi van az otthoni vacsorával? Azt miért nem szervírozza az Orbán? Különben is: mit adtak nekünk a rómaiak? Nem csitul a gyerekéhezés körüli hiszti. Nem is fog jövő hétig, amikor is az Országgyűlés plenáris ülésén…..
mr Fülig Jimmy 2015.11.11 21:39:37
Viktorkám, köszbazmeg, erre már tényleg akkora szükségünk volt, mint egyszervolt jóbarátnak a földárverésre! Nem  elég az arcunkba tolt néphülyítő plakátkampány, el kellett hozni a migráns - kvótavitát egész az ajtónkig. Fotó: rosszkifogas.tumblr.com Tegnap délután…..
Történt egy szép szombati napon, hogy Gőgős Zoltán besétált az ATV stúdiójába, előadott egy külpolitikai eszmefuttatást a migrációs válság "európai megoldásáról" - amelynek a végére kiderült, hogy síkhülye a témához. Alapvetően háromféle politikus létezik. A…..
mr Fülig Jimmy 2015.11.08 08:43:33
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Kidobott minden kopek amit neked fizet putingazda,nem véletlenül lett szopórollerre ültetve.
Mielőtt elsüllyedne a korrupció mocsarában a magyar kormány, az Egyesült Államok külső ellenségképpel ajándékozza meg a Fideszt. Már Angela Merkel tündöklése idején is tapasztalatuk, hogy a német kancellár minden egyes impotens, kétszínű, ellentmondásos nyilatkozatával…..
Jobbegyenes Minta-példa 2014.12.08 18:04:07
Az ország ép eszét még megőrző részével egyetemben én is azt hittem, hogy Kocsis Máté pár nappal ezelőtti agymenése a kötelező drogtesztről csak egy kemény másnap, vagy egy emberes péntek esti pálinkázás terméke. Nem is írtam róla, elvégre lovagiatlan dolog valakit olyan…..
Jobbegyenes A pincér bére 2014.11.11 17:14:50
Orbán Viktor és a magyar diplomácia roppant sikert könyvelhetett ma el: fogadtunk és egekbe magasztaltunk egy kvázi diktátort, miközben lényegében semmit sem nyertünk vele. Nemzeti érdek minél több országgal minél előnyösebb üzleteket kötni, különösen olyanokkal, amelyek…..
1998-ban egy fiatal, energikus és a rendszerváltást követő évek erkölcsi mocsokjától kevéssé szennyezett csapat nyerte meg a választást Magyarországon.Mi kellett akkor a sikerhez?Hit, jövőkép, őszinteség és kellő szerénység, ha úgy tetszik: alázat.Vagy csak annak kell…..
Jobbegyenes Gyuri bácsi elintézi 2014.11.03 16:50:05
Ha épp semmivel sem szúrja tökön magát a romokban heverő baloldal, ne adj'Isten már attól kezdenénk tartani, hogy egy virulens, fiatalos, dinamikus és nem totál szénné égett arcokból álló liberális ellenzéki alternatíva alakulhat ki - akkor jön Konrád Gyuri bá', és egyből…..
mr Fülig Jimmy 2014.11.03 18:10:53
@maxval birca hozzászóló: Saját portádról beszélsz kérődző,mert akkor telibe trafáltál.
mr Fülig Jimmy 2014.11.04 20:49:37
@Veridicus76: Picsába elmehetsz te is demokratikuss fajmagyar.
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
           Egy Kövér László nevű pszichopata arcú pszichopata szerint Magyarországnak ki kellene hátrálnia az Unióból, mert az morálisan meg van rendülve. Deutsch Tamás, aki éppen egy tizenhárom éves thaiföldi prostituált hasáról szívja fel a kokaincsíkot, mélyen…..
           A napokban hozták nyilvánosságra a kormány első olvasatban már megtárgyalt felsőoktatási stratégiáját.          A "bölcsész" szó kétszer szerepel az anyagban, és inkább negatív, mint semleges kontextusban, egyáltalán nincs szó arról, hogy az egyetemnek…..
Vida Ildikót és Csillag Dezsőnét, a NAV elnökét és alelnökét a schwechati repülőtéren látták szerdán. A képek alapján vagy szökésben voltak, vagy ki akarták próbálni, hogy tényleg ki vannak-e tiltva az Egyesült Államokból. Vida állítása szerint viszont egyik sem, hanem…..
         Tegyuk fel, hogy mondjuk nem a kozeposztaly facebookozasat adoztatnak meg, hanem mitomen, elvennek a szegenyektol a segelyuk utolso morzsajat is. Ugye, akkor nem tuntetnenk? (egyebkent tenyleg elveszik)        Azok csak szegenyek, nekik meg nalunk kozeposztalybelieknel is nagyobb…..
         Nyilván nem tartozik ránk ez az egész. Végül is nem tiltottak ki senkit Amerikából. Csak annyi történt, hogy néhány magyar állampolgárnak azt tanácsolták, hogy ne próbáljon belépni az Egyesült Államokba, mert valószínűleg nem engedik be a határon (ez nem…..
Szerdán jelent meg a hír, miszerint az UEFA fegyelmi eljárást kezdeményez a Románia–Magyarország Eb-selejtezőn a pályán és a lelátón történt események miatt. A fegyelmi bizottság a következő bűnlajstromot állapította meg. Románia: lelátói rendbontás fáklyák és…..
mr Fülig Jimmy 2014.10.16 19:55:04
@Krisz11: Gyenge sutka putinorálcseléd.
mr Fülig Jimmy 2014.10.17 05:33:40
@Krisz11: Könnyű belőletek kihozni a keresztény nemzeti úriembert.Szánalmas nem kicsit a szellemi tartalmad orálcseléd.
mr Fülig Jimmy 2014.10.17 18:29:30
@feri846: Nemzeti keresztény műmájerektől okádok akik milliószám üldözik el a magyart szülőhazájából.
A Financial Times online kiadása október 8-án egy érdekes gondolatkísérlettel jelentkezett. Az IMF legújabb kiadványa (World Economic Outlook) kapcsán a feltörekvő gazdaságokat egy új, hipotetikus G7-be tömörítették, és ez alapján készítettek összehasonlítást a…..
mr Fülig Jimmy 2014.10.17 05:59:07
@Krisz11: Fajtádnak lesz kuss putinorálcseléd,felfüggesztve a liberalizmust addig míg el nem húztok az azeri búsba.
mr Fülig Jimmy 2014.10.17 06:00:39
@maxval a bircaman: Homofób birca vizionál elfajult liberalizmusról?Röhög a vakbelem.
Kedvenc államvédelmi "újságírónk"  Bódis András írja: "310 forint az euró. Jön egy fröccsel a Bloomberg. " Arról van szó, hogy a Bloomberg nem tartotta kizártnak a 324 forintos eurót, és most mégis 310 forint az euró. (Bódis erről a táblázatról valahogy nem beszélt) És…..