Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grgczy

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sniffany Felnőtt Meséi 2023' 2023.12.31 01:21:00
Pusztazámor nem egy mámor....   Itt nincs atyám oldozz fel... Maximum oldozz el, elszorítottad a vérkeringésem.   Naná, hogy kértél, baszdmeg. Egy kicsit elviselhetőbbé vált az, ami amúgy elviselhetetlen es életnek hívják.   - meg aztán énse vagyok matyóhimzés -Te holland/magyar hímzés vagy…..
grgczy 2024.01.04 20:04:21
  - Be tudnád lőni?- NEM! Miért magát nem tudja belőni?- De.- Amúgy mivel is?- Inzulinnal...- Ja... *** - Nézd! Ott egy kígyófa!- Nekem más jut róla az eszembe, de mindegy...- Végre nem én vagyok a legretkebb a társaságban. *** - Milyen szép arcod van!- De a kutyára mondtad,…..
grgczy 2023.04.21 03:00:40
A közlekedést elősegítő mobilalkalmazások nagyon hasznosak tudnak lenni, de nem szabad vakon megbízni bennük. Jó példa erre a Waze GPS-alapú navigációs szoftver, ami sokak utazását könnyítette már meg. Akadnak azonban olyanok is, akiknek inkább horrorrá tette az utazását. Ilyen…..
Ugyan a gyorséttermek hazája az USA, de azért Európában is vannak olyan országok, ahol egy nagyobb városban szinte minden sarkon akad egy étkezde, ahol pár percen belül már jóllakottan távozhatunk. Persze az öreg kontinensen belül is hatalmas eltérések vannak. Magyarországon…..
grgczy 2015.09.27 21:57:47
Utcai üldözéssel kellett megállítania a rendőröknek több olyan kerékpárost, akit eredetileg csak figyelmeztetni akartak, hogy nem szép dolog vasúti átjáró piros jelzésén átkerekezni. Kedden a Rákosrendező melletti vasúti kereszteződést ellenőrizték rendőrök. A Nyugati…..
Kovi, a magyar pornócézár új területen kamatoztatja tapasztalatait és Nemzetközi Spermaszomelié Grand Prix-t szervez. „Most végre bebizonyíthatjuk a világnak, hogy szopásban mi, magyarok vagyunk a legjobbak. Elég csak az elmúlt 500 évre gondolnunk!” – nyilatkozta…..
grgczy 2012.05.07 23:07:46
@Dour ® (ius murmurandi): a Szoperára gondolsz?
Nem csak a rendszer ellen való tiltakozásukat fejezték ki a HírCsárdának eljuttatott videójukban a vasárnapi tüntetés résztvevői.   ..
grgczy 2011.10.25 02:45:56
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
grgczy 2011.10.25 02:41:55
hp
medwe szilánkok Vaccpaör 2010.04.08 01:09:00
Ujjé, a Gödörben nagyszerű! Nőnapon nyílik ott egy kiállítás tárgyakkal, amelyek az elmúlt száz évben megkönnyítették a nők életét. A feministák a kiállítás témájára fittyet hányva demonstrálni kezdenek a nő szerepének félremagyarázásával okozott társadalmi károk…..
grgczy 2011.10.25 02:38:41
A jobbikos képviselőt ismét megverték, ezúttal Gyulán képelte fel egy betyár. Azóta Krav Magázni tanul és készül a bosszúra, bár nem értjük, miért ellenünk. Hírek a politika, a  dísznövények és a holtesttartósítás világából.Megfejtette a NASA a lezuhanó műholdak…..
A sajnálatos baleset az időjárás miatt történhetett, hirtelen vált fagyipont alattivá a hőmérséklet. „Először csak a fékcsikorgás hallatszott, aztán a csattanás, a fánk teljesen szétroncsolta az autó elejét.” - számolt be a történtekről egy cukrász szemtanú. A…..
Múlt héten egy olvasónk azt szerette volna kideríteni, miért kerül nála 15x többe az internet, mint az ország többi területén. A UPC egy másik olvasónk hasonló kérdésére válaszolt. Kiderült, hogy helyi hagyományok és jellegzetességek is befolyásolják a hálózat…..
Orosz tudósok fenekestül felforgatták az eddig elfogadott földtörténeti időskálát, pontosabban az egyes korszakok elnevezéseit. A tudósok a BolsoJuniverz magazinban megjelent cikk szerint 2012-től új földtörténeti korszakneveket fognak használni, és ezek nemzetközi elfogadását…..
Sziasztok! Megérkezett! Bár még nem végleges de egészen jól használható 2.3.3 -as Gingerbread ROM Darkyéktól. Jelenleg az RC3 -as verziót használtam kicsit több mint egy hétig. Alapvetően megbízható, bár vannak még apróbb hibák, ettől függetlenül használható volt.Ami még…..
Nos, túlvagyunk az első hivatalos Angry Birds Day-en, ami ugye nekünk, magyaroknak munkanapra esett. Ráadásul a kellemetlenül csípős hideg téli nap erős havazással öntötte nyakon Budapest lakóit. A keménymag ennek ellenére tiszteletét tette 14:00-kor a Nyugati téri óránál,…..
  Ausztrália – Szerbia = 2:0 Azt mondták erre az eredményre, hogy meglepetés. Szögezzük le sajnos én is a szerbekre tippeltem, pedig az ausztráloknak szurkoltam. Előzetesen esélyesebbnek tűntek a szerbek, és megint (már sokadszor) efelé tolódtam el ahelyett hogy…..
Hát kérem szépen az elején elfelejtettem néhány fontos dolgot elemezni. A vb hivatalos daláról már esett szó: Shakira – Waka Waka. Na mostan a vb hivatalos címzenéje, indulója azonban nem ez. Hanem K’naan – Wavin’ flag című dala,…..
Mert még a vébédöntő előtt legyártatja valakivel, és elad belőle egymilliócsilliót, aztán kirúgja az egész fejlesztőcsapatot...
grgczy 2010.06.18 04:24:30
@piro: LOL @Ken_Lee: ilyen helyesírást én még nem basztam:D
"FUCK, I LOVE EUROPE!" - ez a címe az alábbi videónak, amit valószínűleg egy amcsi párocska töltött fel a netre. Keresztkérdés: Vajon melyik európai főváros utcáin készültek ezek a felvételek? :) ..
(MAJDNEM) LAST MINUTE BÉRLETAKCIÓ! Ma (március 31.) még übernagy kedvezménnyel, 11.900,- Forintért lehet hozzájutni az idei SZIN bérlethez. Az  IH Rendezvényközpontban (Szeged, Felső-Tiszapart 2.) 20:00-ig van pénztár, ha valaki személyesen is el tud menni beszerző…..
Ha éppen Londonban jár, mindenképpen ejtse útba a New Bond Street és a Clifford Street sarkát. Itt nyitotta meg ugyanis új üzletét a Louis Vuitton, ami még a márka korábbi boltjainak fényében is kiemelkedő lett. A londoni LV rezidenciát az a Peter Marino tervezte, aki a Champs…..
grgczy 2010.05.31 00:18:16
Boris küldte be nekünk ezt a képet, amin sajt, vágódeszka (tablet) és iPhone hibátlan összhangja látható.Boris reggelente nem mélyül el a hírekbe, leginkább leveleket olvas és vonatjegyet vásárol. És persze Isten - a földieper után - második legnagyszerűbb teremtményét, a…..
grgczy 2010.05.10 03:20:03
@éjszárny zöldi: LOL
ez egy post gyökerek?
Igaz nem Androidos téma, de érdemes megnézni a másik oldalt is néha, hogy az ember képben legyen, illetve, hogy a Frei Tamás-féle szűklátókörűséget is elkerüljük. Az Apple mostanság szereti forradalminak kikiáltani magát, de egyre cinkesebb, égőbb és maradibb dolgokba bukik…..
grgczy 2010.05.10 03:18:16
@Tomi from Space: pontosan.
amúgy egyetemen mikor meglátják a HTC dia-mat, csak néznek, hogy ez milyen márka. mondom HTC. hát ő arról még nem hallott.. egy gyerek hallott róla, neki is Dia-ja volt:)
amúgy kipróbáltam ezen az androidot.. ha működne ezen a béta izén a wifi meg bt, eskü átváltanék.
jó iphone-t még csak szétmoddolva láttam.. de az is kuka a touchflo-s win meg az androidhoz képest
A szocik egész kampány alatt arról hazudoztak, hogy az LMP a Fidesz seggéből bújt ki, most meg elkezdtek udvarolni az LMP-nek.Budapesten 13 választókerületben megverheti az LMP a Fideszt, ha az MSZP visszalépteti jelöltjét. Miért nem akarjuk bármely párt kétharmadát? Egy erős…..
Ha emlékeztek még, volt az a teszt, amikor a különböző okostelefonok érintőképernyőjének pontosságát mérték úgy, hogy rajzolóprogrammal vonalakat húzogattak a kijelzőre először erősen, majd gyengén. A kirajzolt vonalakból következtettek arra, hogy mennyire tudja a telefon,…..