Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papirrozmar

59 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 12-én érkezett Ferenc pápa Budapestre. Szeretnénk örömmel megosztani, hogy a 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programfüzetét a VNDesign készítette el. Köszönjük szépen a lehetőséget. Közel 15 év alatt több ezer kiadványt tördeltünk már sok-sok nyelven, sok munkakultúrát ismerünk…..
A vacsorák és partik lényege, hogy összejöjjünk, élményekben gazdag estét töltsünk együtt. Nincs is jobb egy jóízűt beszélgetni, finomakat enni, táncolni. Minőségi idő együtt! :) Legyen szó egy vacsoráról 2 főre vagy akár 20 fős tematikus party-ról, mi örömmel segítünk a koncepcióban és a…..
VNDesign RÁDIÓSPOT szövegírás 2021.03.27 10:42:16
El szeretné juttatni az üzenetét a rádión keresztül, de nem tudja, hogyan tegye? Nem könnyű feladat lebilincselni az emberek figyelmét, ha egy rádióspotról beszélünk. A hallgató egy speciális célcsoport. Éppen ezért a hangnak, és a szövegnek igazán ütősnek kell lennie ahhoz, hogy célba érjen az…..
Könnyítse meg az ügyfeleivel és a partnereivel történő kapcsolódást! A jelenlegi közegészségügyi helyzet következtében sokszor nehezen megoldható a személyes kapcsolattartás, és a megbeszélések leszervezése. Ennek következtében a legtöbb vállalkozás kénytelen volt részben vagy teljesen digitálissá…..
A munkatársak és üzleti partnerek ajándékozása, különösen, ha nagy mennyiségű meglepetésről van szó, időben nehézséget okozhat a nagyvállalatok és kkv-k számára, hiszen rengeteg más jellegű teendőik vannak évzárás előtt. Levesszük a válláról az ajándékok beszerzésének, ízléses becsomagolásának és…..
mano Bordó manós függő, 14 cm 2020.10.11 12:27:45
Befoglaló méretek: 7x7x14 cmAnyaga: textil1400 Ft+ szállítási költség Vásárlás: https://pulidog.hu/termek/karacsonyi-mano-3-4917642/ hello@vndesign.huVNDesign Technology Kft...
mano Barna manó, 28 cm 2020.10.11 12:23:35
Befoglaló méretek: 11x11x28 cmAnyaga: textil3900 Ft + szállítás Vásárlás: https://pulidog.hu/termek/karacsonyi-mano-3-4917642/ hello@vndesign.huVNDesign Technology Kft...
Közeledik az ünnepi szezon, a vásárlók részéről pedig jó betérni egy olyan üzletbe, amely karácsonyi hangulatával szívet-lelket melengető. Örömmel készítünk Önnek olyan beltéri és kültéri dekorációt.   Szolgáltatásaink, megoldásaink: Kirakat dekoráció (fényvisszaverő fóliával) Üvegmatrica…..
Sajtótájékoztató szervezése kapcsán a lenti javasolt. Alaplépések: A RENDEZVÉNYT MEGELŐZŐEN 3-4 HÉTTEL Téma kijelölése és annak alapos körbejárása. Házon belül szervezőcsapat összeállítása, projekttagok kijelölése, ügynökség kiválasztása. Előadók és moderátor kijelölése. Attrakció…..
VNDesign Podcast marketing 2020.09.06 16:47:57
PODCAST ÉS PODCAST MARKETING Podcastnak az a hanganyag minősül, amely RSS technológiát használ, tehát ha egy weboldalra feltöltünk egy hanganyagot, az nem podcast: akkor podcast, ha egy választott RSS Podcast szolgáltató (lehet ingyenes vagy fizetős, pl. Potbean) oldalán saját RSS csatornánk van,…..
Örömmel osztom meg, hogy ezúttal bronz szobrot sikerült elhozni a nemzetközi Indigo Awardson, professzionális szinten, illusztrációs kategóriában az ENSZ-nek készített World Water Day bannerrel.  https://www.indigoawards.com/winners/1796             Kapcsolat: hello@vndesign.hu, +36 30 97…..
VNDesign Tervrajznyomtatás 2020.04.26 13:08:36
Örömmel állunk rendelkezésre színes és fekete-fehér tervrajzok nyomtatásában sokéves tapasztalattal. ​Tervrajznyomataink minőségük révén nagyban hozzájárulhatnak egy tervezői, kivitelezői projekt elnyeréséhez. Gyors tempóban kiváló minőséget kínálunk. Csúcstechnológiával…..
Autódekoráció tervezése, autómatrica nyomtatása és felhelyezése 15 éves tapasztalattal! Minőségi matricáink még a Bamako Rally hőmérséklet-ingadozását és a homokot is állták! A folyamat gyors és egyszerű: - stancot választunk, https://www.the-blueprints.com/: a tervezés méretarányos és hivatalos,…..
A hideg, téli napok kellemesebbé tételében sokat segíthetnek a szívet és lelket melengető programok úgy, mint egy meghitt este a szeretteinkkel, barátainkkal, egy íncsiklandó, forró csokoládé recept kipróbálása vagy az irodánk, lakásunk ünnepi díszbe öltöztetése, esetleg néhány kedves dekorációs…..
Az esküvői meghívó a nagy alkalom „nyitánya”, az esküvő első, kézzelfogható eleme. Amellett, hogy az információtartalma is fontos (ki, mikor, hol), egyúttal előhírnöke az esküvő stílusának, tükrözi a házasulandók személyiségét, és egy örök emlék, amelyet a vendégek általában szívesen megőriznek, és…..
„A macska a lábtörlőn ült, nem egy jó történet. Ám a macska a kutya által használt lábtörlőn ült már az.” John le Carré A legtöbb 16. századi, igen tehetős európai kereskedőnek volt Wunderkammernje, azaz egy csodák kamrája, tele mindenféle szárított növénnyel, kitömött állattal, jobb napokat látott…..
A flat design népszerű kifejezés, mégis sok félreértés társul hozzá, amelyeket ebben a posztban szeretnék tisztázni, mert csak az tudja csengő forintokra váltani, aki ismeri a stílus hátterét, ehhez pedig segítségként az 1300-as évekig fogok visszanyúlni. :) Ki Occam? Az Occam…..
Minap olvastam egy történetet egy több éves, polcon árválkodó magazinban, amelyben az egyik new yorki reklámügynökség vezető designere adott interjút. Azt mesélte, hogy naponta sok-sok önéletrajzot kap, amelyeknek a többsége a kukában landol, de nem azért, mert a designer,…..
A művészet egyik kortalan gyermeke a tipográfia, amely egy külön szakma, magára valamit is adó nagy nemzetközi (print) magazinok elengedhetetlen munkatársa a 'tipós'. A plakátokat, kiadványokat előbb lehet elrontani betűkkel, mint fotókkal és grafikával, ezért van az, hogy a nagy…..
Köszönjük a sok pozitív visszajelzést az előző, hölgyvonzó legénylakást részletező bejegyzésünk kapcsán. Ezúttal további cool faktorokat veszünk górcső alá: mire jó egy régi motor vagy egy üres Jack Daniel's üveg? És miért fog ez a hölgyeknek tetszeni? Quick-win…..
Előző bejegyzésünk kapcsán kérdéseket kaptunk arra vonatkozóan, hogy minimális energiabefektetéssel miként lehet hölgycsalogatóvá és coollá varázsolni egy nagyvárosi férfi otthonát. A legénylakások azért is minősülnek lakberendezés szempontjából aranybányának, mert…..
Sorozatunkban azt szeretnénk példákon keresztül megmutatni, hogy az általános paramétereken túl, miként tudjuk prezentálni az eladásra szánt lakás potenciális lehetőségeit a leendő tulajdonosnak, miként támogathatjuk őt a döntésében. Valójában nem a lakást fogja megvenni,…..
Vannak, akik legyintenek, amikor arról van szó, milyen „praktikákat” vessünk be annak érdekében, hogy minél hamarabb túladjunk egy épületen, lakáson, házon. Minek a sok apró befektetés, a…..
A teljes interjú a Menedzsment Fórum (mfor.hu) hasábjain jelent meg. mfor.hu: Amikor rendezvényszervezésről esik szó, a legtöbben azt gondolják, rendezvényt márpedig én is tudok szervezni, mi abban a nagy kunszt? Önnek erről mi a véleménye? Brunner Orsolya: Alapvetően abban…..
Népszerű promóciós eszköz a gépjármű dekoráció, amely hatékony megoldása lehet a márkánk erősítésének. A tervezésnek viszont a grafikusok általában kellő adag türelemmel tudnak csak nekiállni, mert számtalan technikai követelménynek kell megfelelni az ügyfelek igényein…..