Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H.Mana

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zeneterápiás hangszerek   A zeneterápiában résztvevő hangszereket két csoportra osztjuk. Emberi test hangszerei: hangszalag segítségével előidézett hang, egyéb testrészekkel való hangadás. Környezeti anyagokból készített hangszerek: primitív, elemtentáris hangszerek,…..
A zeneterápia fogalma      A zeneterápia fogalmának meghatározása nem egyszerű feladat. Magába foglalja a természettudományok, a művészet és a bölcsészettudományok területeit. Felhasználja a biológia, fizika, orvostudományok és pszichoterápiás eljárások kutatásainak…..
Zeneterápia A zeneterápia eredete 2014.09.29 21:16:08
Kezdetektől-napjainkig       A zeneterápia kialakulása egy hosszabb folyamat eredménye. Eredete egészen a távoli múltba nyúlik vissza. Mondhatni egy idős az emberrel. Már az őskorban is használták a zenét szándékos tudatmódosításra. Sámándobokkal érték el a…..
Zeneterápia Zeneterápia 2014.09.24 17:49:22
  Rengetegen hallgatnak zenét, sokan ismerik a hangszereket, talán a zenei műfajokat is, ám én a zenét, mint gyógymódot szeretném bemutatni. A zenére tehát nem csak időtöltésként tekinthetünk, hanem pedagógiai és pszichológiai szempontból is jelentős hatással…..