Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagytigris

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Érdemes még fellebbezni? 2012.02.23 18:19:00
Jó kis félreértésekre adhatnak okot a régi, de nem teljesen eltüntetett felfestések, például parkolási esetekben. Így járt hemuveg is, erre próbál hivatkozni fellebbezésében is, egyelőre kevés sikerrel. Vajon érdemes még továbbmennie vagy adja fel a küzdelmet? Budapest VIII.…..
nagytigris 2012.02.25 08:29:04
@Tron65: nincs
A csökkentett kötelező biztosításos díjak ellensúlyozására a kormány február 29-től bevezeti a baleseti adó nevű lehúzást. Ha ez nem lenne elég, a parazita úgy fészkelődik be a csoportos megbízások közé, hogy a biztosításra fizetett díjból vonják az adót, és így a…..
nagytigris 2012.02.25 08:04:21
@sipos: szintén Mkb-nál van a kötelezőm, én sem kaptam semmiféle értesítést tőlük, felhívni őket lehetetlen, a tipikus "minden munkatársunk foglalt" duma. Vettem a fáradságot és bementem személyesen érdeklődni, megmondták az összeget, kaptam egy számlaszámot, elutaltam, kész.
Vidám amerikai Homár-hírek reggelire, epigonunkról, a Consumeristről:Beperelte a United légitársaságot a nő, akit négy órán át hagytak aludni a gépen leszállás után. Külön klassz a sztoriban, hogy mindez egy egészen rövid, egy órás repülés után történt, a washingtoni…..
nagytigris 2010.06.01 16:22:44
@Démonmac1: Pedig többen integettek, kiabáltak, hogy álljon meg (többek között a férjem), de a hölgy visszaintett, állítólag mosolyogva, majd kisvártatva elmerült. Mire én hazaértem, addigra már szomorúan ácsorgott a tengernyi víz szélén. Legalább 5 éve történt, Budapest, III. ker. Búvár utca
nagytigris 2010.06.01 16:30:49
@Kitalátor feljegyzetei: Nem perelt az senkit, odáig nem jutott el..:)) Azt is hosszan kellett magyarázni neki, hogy miért integettek meg kiabáltak a népek.
Ezekszerint nem csak a számtech boltoknak van bajuk a hitelkáryamultik tranzakciós tarifáival. Velük szemben viszont a Deichmannban lehet kártyával vásárolni, épp csak azt felejtik el közölni, hogy a tranzakciós díjat a vevő fizeti:Anyu vásárolt a Deichmannban 9990 Ft-ért…..
Nem találunk szavakat gym panaszára, aki ahelyett, hogy bevárta volna a történelmi rálátást (5-10 év), rohant befizetni a centrumos bírságát, majd amikor másfél hónappal később újra felszólították, újra befizetett. Teljesen felesleges félelemben élni, hiszen az…..
"Ilyen termék nincs" sorozatunk eheti darabjai egy párhuzamos dimenzióból: a forradalmian akciós vezeték nélküli vízforraló, mely kenyeret pirít Doome A mai nap találtam eme gyöngyszemet az Auchanban. Krisztián A srácok ráizgultak a Tata kolbászára! Ezt a csodás…..