Regisztráció Blogot indítok
Adatok
behr

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten olvashattátok Lívia írását a kétarcú Vancouverről, amiben akkor az árnyoldalakat emelte ki talán erősebben. Most viszont a Tíz dolog-sorozat részeként elsősorban arról lesz szó, ami kifejezetten jó és kellemes a kanadai városban...
behr 2018.03.10 07:28:48
@Zsuzsi65: Persze hogy nem probalnad ki mert te nem vagy luzer es a gyerekeid sem. A legalizalas pont arrol szol hogy hagyjuk hogy a luzerek kicsesszenek magukkal ha ugy tartja kedvuk, es minel kevesebb adopenzt pazaroljunk rajuk a rendorsegen, birosagokon keresztul, valamint generaljunk bevetelt a szenvedelyukbol, adok formajaban. Aztan majd Darwin torvenye ervenyesul. A luzer mondjuk azert luzer mert mindezt nem erti, csak ujjong hogy "legalizaltak" az onsorsrontasat.
A félreértések elkerülése végett a Brexit nem azt jelenti számunkra, hogy minden magyar retteghet hogy el kell hagynia az Egyesült Királyságot, hanem azt hogy a britek eldönthetik hogyan és kikkel akarnak együtt élni, együtt dolgozni miközben az Európa Unió kockafejű bürokratáitól és azok által…..
Schatz Roberta Nem hinném, hogy bárkinek is magyarázni kéne, hogy az olaszok mennyire kényesek, ha tésztáról van szó. Amikor egy eszement pillanatomban azt mertem válaszolni a boltban arra kérdésre, hogy milyen tésztát akarok venni, hogy „mindegy, a tészta az csak tészta”, azt hittem,…..
behr 2016.09.08 04:17:11
@...khm...: A parizernek Bologna a neve, a martas neve Bolognese.
Szabó Vivien Neked mi jut eszedbe először Svédországgal kapcsolatban? Fenyvesekből előbukkanó bárgyú rénszarvasok? Volvo kombival közlekedő családok? Szőke szingli csajok, szakállas félistenek? Igen-igen, egészen jó helyen jársz! Mielőtt ide költöztem én is pont ilyen kategóriák mentén…..
PrehryFarkas Séta az USA két lélegzetelállítóan szép nemzeti parkjában, a Zion és a Bryce Canyon Nemzeti Parkokban. Mindkét park 2,500 méterrel a tengerszint felett, Utah állam déli részén található, de mégis nagyon különbözőek. Míg a Zion Park egybefüggő óriási sziklahegyeiről híres, addig a…..
Blue Lemon Bakonyi húsgombóc 2016.07.27 20:07:50
"Kérem, a bakonyiban, bármiféle étel is legyen, gomba van. Állítólag azért nevezik így, mert arrafelé sok terem és így kerül bele. Igen ám - toldja meg Ferenc a tudálékos főurak modorában - de a Mátrában a Bükkben, (nem szólva a Zemplénről) talán még több tinóru és rókagomba van egy jó, esős július…..
Az orda az egyik legromlékonyabb tejtermék, vagy tejszármazék. Amikor a pultban napok óta heverő ordán az áll, hogy friss, akkor azt lehet tudni, hogy: 1. nem friss 2. szinte biztos, hogy valamilyen tartósítószert adtak hozzá. Bővebben erről itt írtam...
behr 2016.07.27 08:11:47
@leopolderika: Koszi, persze nem gond, eddig is megvoltam orda nelkul, de a krealmanyaid annyira jol neznek ki.
Roppant izgalmas volt a tegnapi nap a touron, érdemes megnézni a szakirodalom idevágó képriportját. Szóban legyen elég annyi, hogy 146 kilométerrel, egy első, egy második, egy kiemelt, és hegyi befutóként egy újabb első kategóriás heggyel kellett megbirkózniuk a versenyzőknek...
Czett Petra Hihetetlen, hogy már egy éve nekiindultunk a nagy és ismeretlen Németországnak. Nem tudtuk, mire számítsunk, csak reményeink voltak. A kezdőlökést az adta, hogy otthon már nagyjából a maximumot hoztuk, mégse nagyon tudtunk számottevően előre lépni, és erre reményt se nagyon…..
PrehryFarkas Korábban már írtam egyszer az amerikanizálódás apró jeleiről, amiket mi magunk is észreveszünk. De vajon melyek azok, amiket éppenséggel magyar rokonaink és ismerőseinek fedeznek fel magyarországi ott tartózkodásunk alatt? Nos, ezt a legkönnyebben egy szokásos évi nyári…..
András Mindenekelőtt el kell mondanom, hogy ez a cikk egy erősen szubjektív, és tényekben szegény összefoglalója annak a tragikomédiának, ami mostanában az Egyesült Királyságban folyik. Az egyik oka ennek, hogy nem vagyok sem politikus, sem közgazdász, és így nagyon sok mindent nem tudok és nem…..
T. Bacsa Judith Nyilván sok szülőben fogalmazódik meg ez a kérdés, mielőtt „belerángatja” a gyerkőcöket is egy huzamosabb, akár hosszú évekig tartó külföldi tartózkodásba. Elkezdődik a latolgatás, a gyerekek érdekeit szolgáló érvek felsorolása. Sok minden van, amit már ilyenkor, a külföldi élet…..
Fiers Gábor Ha már nekünk, magyaroknak soha nem jött össze, hogy egy igazán ütős Magyarország vagy Budapest imázsfilmet készítsünk, nézzük meg, hogyan népszerűsítik fővárosunkat a világban a vloggerek. Hátha ebből rájövünk, hogy mi a fontos egy ide látogató külföldinek, mit néz meg, mit…..
Körömi Mária Lima, Miraflores… gyönyörű modern épületek, előkelő klubok, mesés parkok, pálmafák tövében padok tengeri kilátással. Luxus éttermek, melynek falait a tenger hullámai korbácsolják… De mit találunk a turista negyed határait átlépve?..
Pataki Niki Angolul hivatalos neve Seoul, the Seoul Special City. Találó az elnevezés, hiszen Szöul valóban egy különleges város. Ázsiai metropoliszokat látogatva gyakran van az az érzése az embernek, hogy a városok és az emberek mind egyformák. Szöul azonban semmihez sem hasonlítható. Szöul…..
Rizs Én csak vissza akartam jönni március 22-én Brüsszelbe. Ugyanolyan ártatlanul, ahogy korábban bármikor. Az alábbi írásban egyszerűen a napomat szeretném leírni, se többet, se kevesebbet. Újratervezésekkel. Várakozásokkal. Kitörő érzelmekkel. Onnantól kezdve, hogy hajnali hetes gép, Ferihegy. ..
Fiers Gábor Mielőtt bárki elborzadna, hogy mi következik most: ezek az ételek teljesen normálisnak és hétköznapinak számítanak - a világ azon pontjain, ahol fogyasztják őket. És gondoljunk csak bele, hogy adott esetben más országok lakóinak mennyire fura lehet, amint elugrunk a henteshez egy kis…..
behr 2016.03.13 18:20:37
@micsoda?: De csak nem eszik meg a patkanyokat Romaban? :D

A poszthoz.... ha eheznek ki tudja mit meg nem ennek, muszajbol. Ha nem ehezek a pacalhoz se nyulnek hozza.
Laslavic Tímea A töltött káposzta amolyan nemzeti ételnek számít Romániában. Egyáltalán nem túlzok, ha az mondom: a románoknál nincs ünnep töltött káposzta nélkül. Meg úgy egyáltalán semmilyen esemény. De tényleg. Szilveszter? Karácsony? Húsvét? Születésnap? Disznótor? Lakodalom? Keresztelő?…..
Schatz Roberta Kedves Magyarország! Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de semmi dolgunk nem volt egymással. Most is csak ezért írok, mert szívességet kérek. Nem kertelek sokat: arról lenne szó, hogy el kéne intézni egy-két dolgot nekem veled, mert itt, a játékvárosban, ahol élek…..
Szabó Vivien Amióta Svédországban élek, sorra kapom az érdeklődő kérdéseket ismerősöktől és ismeretlenektől. Megérte kiköltözni? Jobban érzed magad ott? Hogy lehet kijutni? Mennyiből lehet kijönni egy hónapban? Mire kell figyelni? Az alábbiakban összegyűjtöttem minden olyan kiköltözéssel és svéd…..
Könyves Viki Mára az országok közötti repülés nem számít nagy dolognak. Van, aki hetente látogatja a reptereket, fél napokat tölt a levegőben rendszeresen, nevükön ismeri a különböző légitársaságok utaskísérőit és már kívülről fújja az általuk oly sokszor bemutatott biztonsági előírásokat...
behr 2016.03.07 16:26:38
@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron: Nem gyengeseg az, hanem betegseg. Vannak akik meg a gyogyszerig se jutnak el, egyszeruen nem repulnek, nem mennek sehova ahova csak repulovel lehet eljutni. Pedig fobiat csak ugy lehet orvosolni ha az ember szembenez a felelemmel.
----------------------------

A repulesben a legrosszabb az hogy egyre kenyelmetlenebb, egyre kevesebb szolgaltatassal, de ha el akarsz jutni tavolsagokra akkor szukseges rossz. Ezert teljesen ertelmetlen ezen agyalni. A kozlekedesi dugo is szar, megis vezetunk autot.
behr 2016.03.07 16:28:30
@ubu1: Tied a palma. :D
Hosszú hétvége jön hamarosan, ezernyi lehetőséget kínálva, mire is használhatjuk ki a négy szabadnapot. Tavaszi nagytakarítás? Családlátogatás? Alváshiány bepótlása? Vagy esetleg egy feltöltődős kiruccanás? Aki az utóbbira szavazna, de még nem döntött, merre induljon, az talán most kaphat némi…..