Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeleVau

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
BeleVau 2009.09.23 10:48:46
@gonosztojás: Az tényleg beteg lenne, de remélem azért érezted az iróniát és a cinizmust a kommenteben! ;) De egyébként se mondtam, hogy az kéne a hozzáállás legyen mint a Rammstein legutóbbi dalában a refrén:
"You have a pussy, I have a dick. What are you waiting for? Let's do it quick."
Oda írtam direkt csupa nagy betűvel, hogy MAGÁBAN legyen rá büszke és ugyan ezen 2 emberről írtam ugyan, csak 20 évvel idősebben. Az azért kicsit más lenne. ;)

Egyébiránt nem értem a kiakadást. Nem volt arról szó sehol, hogy a tantóbácsi mit mondott a gyereknek. Senki se mondta, hogy nem b@szta le, vagy nem okította ki, sőt azt sem, hogy mondta volna neki: Majd megkérdezem. Lehet, hogy szépen elmondta neki, hogy mi a szitu. A tanítónéninek pedig csak húzta az agyát, mert látja, hogy frigiderebb, mind egy háromcsillagos jászberényi Lehet hűtő.

A tantónéni pedig eltudom képzelni, az az igazi sarkos rideg emancipunci, aki büszkén feszít az újonan 1200 havi hitelre vett fehér Opel Astra classic-ban apu mellett, - aki művezető a pumpagyárba - az anyósülésen - mert ő Suzukit nem vesz, mert az szar - és apu meg helyesel mindenre, mert azért mégis anyu a tantónéni. Este meg kilóg a korbács nyele anyu csokikarikájából.
Ekkora ügyet csinálni ebből!? Majd ha a diák beleveri a muskátlis ládába és beletörli az bőrösormányt a függönybe, na akkor lehet kiborulni.
Attól mert "demagógus" vagy még halandó vagy te is tancikám!
BeleVau 2009.09.23 11:04:13
@joszip: Lehet, hogy a szerencsétlen 16 éves kiskölyöknek egy ugyan olyan emancipunci az anyukája, mint a tanárnéni és így nem volt senki aki ott maradjon mellette!? Így nem volt szegény kölyöknek ki betöltse az apa szerepét, így kihez forduljon, ha össze van zavarodva!? Lehet, hogy ahhoz a férfihez, akire a leginkább felnéz!? :O Még akár az is lehet, hogy a kedves tanárkolléga az iskola egyik legjobb pedagógusa.
Ez senkinek nem jut eszébe!? Mindenki csak arról beszél, hogy torz ez a mai fiatalság. Eszetlenek! Rólatok is ezt mondták, mikor hosszú hajjal Omegát, meg Karthagot hallgattatok, az Eddáról, meg a Pokolgépről nem is szólva. Persze tisztelet a kivételnek.
BeleVau 2009.09.23 11:13:09
@Pupákné: Én büszke lennék rá ha a fiam 16 évesen egy ilyen intővel jönne haza. Legalább tudnám, hogy a tesztoszterin szintjét az apjától örökölte és nem technika tanárbácsi fogja befűzni a fiút. :D
Szubjektív dolog nyilván, de nekem a Zöld Péter volt a favoritom a Millenárison. Van nagyobb, korszerűbb és izgalmasabb játszótér is, de olyan, amelyik egyszerre lenne karakteres, egyedi és közben baromi jól játszható, sehol sincsen. Most már a Millenárison sem. (Aki nem…..
Obama ünnepel. Már 2 napja. Fogadja a gratulációkat, dísztáviratokat a világ összes országából. Estére van egy kis szabadideje, leül hát a laptopja elé. Felmegy a CNN videómegosztójára, gondolván megnézi a politikai elemzők videóit, a szavazói ünneplését aztán…..
Egy kedves user összeszedte egy videóba Friderikusz debütálást a Megasztárban. Üdv a Vastagbőr-klubban, Sándor! Most megy a vita itt a munkahelyen, hogy vajon szemét/bunkó/geci volt-e Friderikusz, vagy egy jó arc? Mielőtt krokodilkönnyeket hullajtanánk a megsebzett lelkű…..
BeleVau 2008.10.16 11:26:33
Ez egy f@szkalap. Ő hol volt 29 évesen? Nem véletlenül 33 éves volt, mikor elindult az első országos tv műsora!? Előtte is próbálkozott már csak senki se tudta, hogy ki az a Friderikusz. Nem láttam a műsort és a produkciókat sem, de kultúrember így nem kritizál. Akkora az arca, hogy síeléskor letolja vele az összes havat a hegyről. Broooáááfff!
Ha pedig szerepet játszik, akkor, íme szemtanúi lehetünk a Pulitzer és Tolerancia díjas Friderikusz "médiakurvává" válásának.
De tényleg, ez az ember Tolerancia díjat kapott 1997-ben.
Ha van női box és birkózás, akkor legyen férfi szinkronúszás is!Pityu felfigyelt erre a szörnyű igazságtalanságra. Támogasd a csapatot, hogy eljussanak Pekingbe ... hajrá magyarok, hajrá férfiak! szólj hozzá: Bajszos szinkronúszók Pekingbe..
MÁV, állami cég ,vagy 5 szakszervezettel, Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete, Mozdonyvezetők Szakszervezete, Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete, Vasutasok Szakszervezete,VDSzSz Szolidaritás. (Miért kell ennyi szakszervezet? 5-szörös adminisztráció, 5 elnök, 5 titkár…..
BeleVau 2008.01.20 02:45:53
No, ebbe még nem ugattam bele. Asszem elkezdem. :o)
Ja, előre bocsájtom: Rühellem "A vasutast"!
petya.bacsi:
Nem lenne senki sem beljebb a vasutasok ingyenjegyétől. Ez nem megoldás semmire.
A nyugdíjasok is csak korlátozott mennyiségben használhatják fel. Ha a miénk megdöglött, attól a szomszéd tehenének még nem kell!

miller:látom kevés képzelő erőd van. :oP
Nagyon leegyszerüsítve a csatorna úgy műxik, mint a tölcsér. Ha befogod az alját, akkor a tetején egy idő után kifolyik a
sz@r. Ez pedig nem hazudtolja meg a fizikát. Sőt, ajánlom figyelmedbe az alábbi linket, amely egyébként kb. ált. iskola 6. osztály:hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zleked%C5%91ed%C3%A9nyek
Avagy, a szar tud "visszafelé" is folyni.

Ez a 2,5 havi bér dolog a TSZ-re emlékeztet.
A MÁV nem TSZ!!! Ezt igazán az kis agyába véshetné akár a Gaskó is!!! Fizetésemelés, sztrájk, rakás tróger és trehány szarházi a vasútnál. Mire pörögnek, mikor arra nem képesek, hogy bemondják, ha a vonat késik!? Büdösek és hülyék, ráadásul flegmák. Ha azon a szinten végezném a munkám, mint a vasutasok közül oly sokan, hát jövő héten én is pályázhatnék a MÁV-hoz főállású naplopónak. Nem azért sajnálom tőlük, mert nekem nem jut belőle, hanem azért, mert annak a f@szával verik a csalánt, akiből élnek. Nekem minden egyes sztrájk napi 3-4e forintomba kerül, ráadásul a bérletet is megveszem. A szolgáltatási szinvonal azon részét sem képesek elfogadható szinten tartani, ami nem pénz kérdése. A pofámat ezért merem túráztatni, mert napi szinten vonatozó ember vagyok. Nyereséges vagy veszteséges!? Soha sem fogjuk megtudni. Amíg ha felszállok a vonatra és ezt csak úgy tudom megtenni, hogy majdhogynem utastársaim életére kell törnöm, hát érdekes. A vonatjegy pedig annyiba kerül, hogy ha az autó dízel, akkor az olcsóbb. Igaz. Nem vettem figyelembe, hogy a 2 és fél utassal Hencidától Bonchidáig közlekedő vonat költségét is ki kell fizetni. Illetve, ha nem is, mert bezárják, akkor elviszik az ottani "dolgozókat" másik vonalra (ahol egyébként szükség nincs rájuk) naplopónak és az ő bérük viszi el a nyereséget. Ez már a lol kategória nálam, de csak úgy, hogy közben zokogok... Mert a mi pénzünkből sztrájkolnak, flegmák, büdösek (már ha ehhez pénz kell), trehányak. Kinek mihez van joga!? Nekik joguk van, sztrájkolni, követelőzni, a jogaikról ugatni, hülyének lenni és a kovetkező kormány vezető munkaügyi észosztóját csinálni a Gaskóból. Nekem miért nincs jogom az általam ELŐRE!!! kifizetett szolgáltatást megkapni!? Hallott már valaki olyan esetről, hogy a fogyasztóvédelem elmarasztalta a MÁV-ot vagy megbüntette, mert az előre beígért és meghirdetett menetrendet nem tartotta be!? A kereskedelmi cégeket (nem védeni akarom őket, csak hol itt az egyenlő elbánás) bezzeg lehet 100 millás bírságokkal súlytani, mert az előre beígért termék nem volt elérhető. Senkit sem érdekel, hogy derékig érő hó esett és az áruszállítás lehetetlen volt vagy, hogy a szállító nem szállított, vagy a felelős dolgozó, sztrájk miatt nem tudott eljutni a munkhelyére. Fizess!!! Utána persze perelheted a felelőst, de ha a bírságba tönkremész mielőtt a per végetérne, hát IJ. Na, mindegy ez van. Szopás volt, van és lesz dögivel. Csak az az én bánatom, hogy nem sikerül a f@sznak a szőrös végére keverednem.
Egy szó, mint száz, kívánok 2,5-szer nagyobb lóf@szt a seggükbe és 10%-al több kutysz@rt a cipőtalpukra, július 1-ig visszamenőleg.
Sorry, ez eléggé fröcsögősre sikerült és ha kicsit off lett. Akit bánt a nyelvezet vagy a hangvétel, attól elnézést kérek. Vasutasok: Akinek nem inge, nem veszi magára.

Ui.:Asszem indítok egy blogot Magyar Állami Várakozás néven a vasúti élményeimről, kevésbé rossz stílusban.