Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsekklisztNo.10Reloaded

0 bejegyzést írt és 2323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem az „összeesküvés elméleteket”, mert ugyanazokat a tényeket más sorrendben, vagy más megvilágításban nézve érdekes megállapításokat lehet tenni. Talán azok a következtetések a fontosabbak, amiket ilyen levezetések után át lehet ültetni valós történések előrejelzéseként. Itt van ez a török…..
CsekklisztNo.10Reloaded 2016.07.18 08:02:50
@fércnél maradandóbb:
Vicces akartál lenni, de ez kurva gyenge volt
Az egyik legjobb ingyenes edzés a futás, ha súlyt szeretnél veszteni, vagy egy általános jó kondira vágysz. Ha viszont izmokat, és erőt is szeretne az ember, akkor általában valamelyik edzőterembe megy el, ahol súlyokkal tréningezi a testét. Legalább is én így gondoltam egy hónappal ezelőttig, azóta…..
CsekklisztNo.10Reloaded 2016.07.05 14:18:29
Amikor felmerült az ötlet, hogy kellene egyet hajózni a Volgán, pusztán a praktikum  volt a vezérelv. Ha már vadásszuk a világörökségi helyszíneket, milyen jó, hogy egy már meglévőt (Bolgar), és egy olyan várományosi listás helyszínt, amelynek egy-két éven belül esélye van bekerülni (Szvijazsszk)…..
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
Jön a nyár és a horvátországi nyaralások ideje. Mire egy tisztességes nyaralást megszervezünk, több havi fizetést is felégethetünk. Hosszú évek óta figyeljük a horvátországi árak alakulását. Íme pár trükk, mellyel vacsorákat spórolhatunk!   1. Kunát vigyünk, ne eurót Horvátország pénzneme a…..
Akinek szeme van, illetve az utóbbi 15 évben nem egy ürgelyukban élt, annak számára már tökéletesen nyilvánvaló, hogy mi az ügyészség dolga az Orbán-rezsimben...
CsekklisztNo.10Reloaded 2016.06.10 12:23:47
@A brand versenyképessége:
Ebben csak a tulok magyar marhák bíznak, akik mindenkit gyűlölnek, persze legfőképp önmagukat
       Soros György a háttérhatalom. Háttér György a soroshatalom. Hatalom György a sorosháttér. Én is tudok ilyet.      Orbán Viktor miniszterelnök a tulajdonképpen szokásosnak mondható értelmezhetetlen hülyeségeken kívül azt is elmondta a családi rádióban, hogy Magyarország lesz…..
A nap híre volt a valasz.hu-n, hogy rasszista uszító lett a cionista lelkészből. A hír forrása a mandiner.hu szerint az Amerikai Népszava, amely egy nap alatt két terjedelmes cikkben is eligazította olvasóit, hogyan kell felismerni az antifasiszták között megbúvó fasisztákat. A szerző, Bartus László…..
Gordon Blő Platán Étterem Tata 2016.04.11 13:10:28
Tatán, a gyönyörű Öreg-tó partján áll a Platán étterem. A konyhát az a Pesti István vezeti, aki komoly hírnevet szerzett a Babel Delicate-nak és Michelin csillagot 2015-ben a Tantinak. Festői környezet, hangulatos vidéki étterem, vízparti terasz és csillagos Séf, minden adott egy ígéretes…..
Gordon Blő Trattoria Pomo D'oro 2016.04.25 13:09:21
Gianni Annonit valószínűleg mindenki ismeri, de Arany János utcai étterme sem kevésbé híres. A Trattoria Pomo D’oro egyfajta „intézmény étterem”, sok ilyen van világszerte. Közös jellemzőjük a jó lokáció, a nagyszerűen eltalált enteriőr, a nagy befogadóképesség és a legfontosabb: mindegyik mögött…..
CsekklisztNo.10Reloaded 2016.04.26 01:52:54
Átszámítva 11 millió forintos kártérítést szavazott meg a norvég bíróság Anders Breivik náci tömeggyilkosnak emberi jogai megsértése miatt. Az ítéletnél csak az indoklás elképesztőbb: Breivik többek között azért jogosult állami kártérítésre, mert testápoló nélkül kell börtönbüntetését töltenie, így…..
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
CsekklisztNo.10Reloaded 2016.04.13 10:53:16
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Ja, egyébként ha a moralitásról van szó, Kissnek nem lett volna szabad egy erőszakban cselekmény utan megengedni, h gyerekekkel es nőkkel dolgozzon. De undorító, h ezt a témát azert veszik elő igy 50 év utan, h Gyárfást kicsinálják, pedig rühellem az embert. De rávilágít, h mennyire mocskos az élsport és milyen rohadt komcsi mentalitás van az úszásban, és ez a Fidesznek es Gyárfásnak hála így is marad.
CsekklisztNo.10Reloaded 2016.04.13 10:54:48
@wallenberg88051006:
Ezért elvisz a Moszad, Walli, tudod, ugye? Egyszer elegük lesz belőled...
HM!-összeállítás Az étel nem játék - mondta gyerekkorunkban édesanyánk. Majd ezzel a lendülettel elénk tolt egy kistányérnyi kiflis-kolbászos-paradicsomos katonát, ami a biztonság kedvéért sárga, piros, és zöld műanyag kardokkal volt átszúrva. Majd ha ez még nem lett volna elég, akkor néha…..
Gazdagisztán Ház a nappaliban 2016.03.04 06:39:00
Szauna bent, medence kint, jacuzzi kint is és bent is. Óbudán juthat valaki kevesebb, mint 500 ezer forintos négyzetméteráron egy 660 négyzetméteres, családi házhoz, ahol a felszereltségre igazán nem lehet panasz, a burkolatokra és egyéb belső tényezőkre már inkább. Amit…..
Negyvennyolc-negyvenkilencben és a kiegyezés óta eltelt időben Magyarország számos miniszterelnököt (kormányfőt) fogyasztott el. (Bár a megfogalmazás nem túl pontos: néha az aktuális kormányfő fogyasztotta el Magyarországot.) Mind férfiak voltak. A hivatali idejük egyenként átlagosan 931 nap volt.…..
Orbán harmadik megpuccsoltatása  1998 és 2002 között Orbán Viktor első országlása alatt először lakhattak jól a csokoládégyárban az odalátogató kisdiákok (Fidesz klientúra). A vége felé már jónéhány panaszkodott, hogy hiába a frissen épített csodavilla a Rózsadombon, a két Mercury motorral hajtott…..
CsekklisztNo.10Reloaded 2016.02.24 18:22:24
 Istent nem hiszed, gyűlölöd, unod, de nem kételkedsz a Rolls Royce autóban,cifra rongyban, ringó ringyó-popóban.Terjeszd ki rájuk atheizmusod! Weöres Sándor: Az igazi istentagadás Egy különös állatkísérlet alanyai vagyunk, egy kísérleté, amelyet úgy hívnak, hogy modernitás; már több száz éve,…..
Ma már csak márciusra ígérik az új reptéri minibusz-szolgáltatás elindulását, folyamatosan csúszik az időpont, eredetileg januárról volt szó. Fapados logika alapján működő, az eddiginél magasabb színvonalú, de olcsóbb szolgáltatást ígérnek, kíváncsian várjuk, ez mit takar majd. Vajon a minibuszon is…..
  Én ez eddig Európán kívül még nem jártam. Hasonló méretű ( 7 milliós lakosság), általam látott város is talán csak Párizs volt, de ugye az más- az európai. És ezért az nagy különbség ám...
Gasztrobizarr Nem annyira Fánki 2015.12.26 22:52:26
Általánosságban igaz elméletnek tűnik, hogy minden könyv megjelenésekor meglódul egy lelkes birkanyáj, és bólogatva, bégetve helyeselnek és tapsolnak. Magam is jónéhány ilyen nyájhoz tartozom. Ilyenkor ugye nem sok tér marad az objektív véleményalkotásnak, elkötelezetten…..
A kormány boldogságot nem tud adni, de mindenki léphet egyet előre - mondta Viktorunk, és fölmerült bennem a kérdés: akkor innentől az IKSZ fiataljai is fognak végre dugni? Nagy lépés lenne ez, és régóta adós is vele a kormány. Szegényeknek hiába adott már párkapcsolati/párválasztási tanácsot a…..
CsekklisztNo.10Reloaded 2016.01.08 19:03:14
@Caenorhabditis elegans:
Igazad van:-))
Én egyenlő bánásmódot fektételeztem:-((
Akkor legyen az a modell hogy ha a no felsővezető lesz, az férfit is ki kell nevezni, nehogymá
CsekklisztNo.10Reloaded 2016.01.08 19:14:48
@dr. jenőke (jenőke):
:-))
a trolinak áramszedője van, a villamosnak síne, nekünk meg nemzetvezetőnk
Van egy 8 személyes étterem Tokióban, ahova nem költői túlzással lehetetlen foglalni, hanem tényleg: ugyanis csakis tagok foglalhatnak, ők is maximum havonta egy alkalomra. A tagság pedig kihalásos alapon öröklődik. Fotó: independent..