Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kobrakutya

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Legelemibb célunk rácáfolni arra a mélyen rögzült tévhitre, amely szerint ép eszű és erkölcsű embernek nem szabad politizálásra adnia a fejét. Akkor mondhatjuk magunkat sikeresnek, ha közéleti szereplésünkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy az állampolgárok visszanyerjék hitüket az elvhű, polgárbarát,…..
A Petőfi rádió kinyírása rettenetesen magyar történet és ijesztően élesen mutatja a hatalom lealjasodását. Az, hogy a politika, a hatalom szükségét érzi, hogy beleavatkozzon a zenei csatorna életébe, nonszensz és ijesztő. Én sem szeretek nyugati példákon rugózni, de megnézném, hogy mi lenne, ha…..
Ami a gyermekéhezés felszámolására létrejött Nemzeti Minimum Programmal történt, az jól példázza, hogyan tudnak mérhetetlen támogatottsággal rendelkező pártok rátelepedni a civilekre és tönkretenni nagyon fontos kezdeményezéseket. Történt ugyanis, hogy lelkes civilek…..
Egy-egy beszédnek sose szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de nagyon úgy fest, hogy Orbán tegnap igen komolyat alkotott a TV2-nek adott interjúban. Rég volt ennyire jó formában és egészen elképesztő hatékonysággal, rég látott kevés csúsztatással és hazugsággal…..
A kofák nem akartak vasárnap dolgozni, így polcokba rendezték a portékájukat. A főváros XVII. kerületének egyik piacán úgy döntöttek a kofák, elég volt a vasárnapi korán kelésből, és 200 négyzetméternél nagyobb bolttá rendeződtek, továbbá a korábbi standokon áruló…..
kobrakutya 2015.07.15 14:52:50
Nem vagyok buzeráns fő a nyugalom, A helyzet kezelhető, de mégsem uralom. Lehet ellenkezhetnék „óóóó”, de minek, Hisz nincs mit tenni, hogyha szétbasz az ideg!!! Elég egy apró szó, ami „baszottul” bánt, Vagy egy hatalmas szopatás, mit neked szánt. Na de mindez egyre megy,…..
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Megjelent 30-án ez a cikk. Nagyon jó kis írás, ajánlom, van benne egy mondat ami nem tartozik szorosan a cikk tárgyához, viszont akkora hímsoviniszta tahóság, amire a csajágaröcsögei kocsmában is egy hangos ...va anyáddal válaszolnék. ...Ihász István...Mint mondta,…..
      A pártlap főszerkesztő-helyettese újra őrjöngött egy kicsit azon, hogy az emberek a szemükbe mondják, hogy minek is látják őket. A legfélelmetesebb talán az, hogy inkollegialitással vádolt meg újságírókat.     Bódis András egy szervezett bűnözői csoport…..
kobrakutya 2015.01.16 13:25:24
Utolsó előtti fordulójához érkezett a közmédia komolyzenés tehetségkutatója, mindhárom korosztályból kiválasztotta a zsűri a továbbjutót, így mostantól a közönségen a sor: jövő hét péntekig smsben és az applikációban lehet szavazni arra, ki nyerje a 12 milliós…..
Én jobboldali plebejus vagyok...   Orbán Viktor 2012.02.06...
kobrakutya 2014.12.05 10:19:04
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
Nemrégiben egy szakmabelivel beszélgettem Orbán Viktor stílusáról. Meglepődött azon, hogy a miniszterelnököt nyelvújítónak neveztem. Csakugyan az, elvégre megnyert egy hosszúra nyúlt nyelvi háborút. Mai ellenzékének alig vannak saját szavai, vagy ha vannak is, képtelen…..
A Demokrata magazin főszerkesztője Facebook-oldalán arról írt: a legújabb Békemenetet a köztársaságok szövetségéért tartják majd. „Itt az ideje, hogy leszámoljunk a belső ellenzékkel, a felheccelt, internetadó-ellenes, kormánytagokat megérdemelt vagyonuk miatt vegzáló,…..
Elgurult a gyógyszer tegnap éjszaka némelyeknél. Vagy újjáéledt a Pártélet rovat. Megpróbáljuk röviden elmondani, mi a probléma ezzel az állásponttal. Mármint Bencsik Andráséval, aki szerint „Amerika nem a barátunk és még csak nem is a szövetségesünk”, aki a háborúban…..
kobrakutya 2014.10.27 11:59:15
@Vén Csataló: Alternatíva? Netán a "keleti nyitás"? Ugye nem ezt akarod mondani? Akkor meg.....?
           Egy Kövér László nevű pszichopata arcú pszichopata szerint Magyarországnak ki kellene hátrálnia az Unióból, mert az morálisan meg van rendülve. Deutsch Tamás, aki éppen egy tizenhárom éves thaiföldi prostituált hasáról szívja fel a kokaincsíkot, mélyen…..
kobrakutya 2014.10.26 08:56:12
@Montefiore: Szép nekrológ...
Felébredtünk, kijózanodtunk és förtelmes látvány fogadott minket. Tájkép csata után. huszonöt évvel a rendszerváltoztatási kísérletet követően megállapíthatjuk, hogy csúfosan megbuktunk. Jóléti demokrácia: zengtük. Se jólét, se demokrácia. Mindenki bizonyította…..
         Nyilván nem tartozik ránk ez az egész. Végül is nem tiltottak ki senkit Amerikából. Csak annyi történt, hogy néhány magyar állampolgárnak azt tanácsolták, hogy ne próbáljon belépni az Egyesült Államokba, mert valószínűleg nem engedik be a határon (ez nem…..
kobrakutya 2014.10.17 22:08:56
          Egyszer valaki iszonyúan pofán fogja vágni Stumpf Andrást, Szőnyit, Dévényit, vagy az ávós Bódist, és nem fogják tudni, hogy miért. Van ez a "hetiválaszos" keményfiús hangvétel, amit - kissé bizarr módon- egy igen ősi foglalkozás jellegzetes pózában tudnak…..
kobrakutya 2014.10.09 07:40:51
@balmoral: stumpf azt jelenti: szóra sem érdemes
          A BBC híre:   " The European Parliament has rejected Hungary's EU commissioner-designate as unsuitable for the education and culture post."        A Reuters híre:  " EU lawmakers reject Hungarian culture nominee, disrupt Juncker plan"        A Wall Street Journal…..
A budapesti 4-es villamoson történt az eset, a pszichológus szerint a szemtanúk ilyenkor arra várnak, hogy valaki más tegyen valamit. Vélhetően több tízmillió forint közpénzt tulajdonított el az a 36 év körüli kormánytag, aki a szemtanúk állítása szerint tegnap délután…..
Édesanya édesapával a tévében, véletlenül Édesanya édesapával és a pulyákkal a bulvárlapban, véletlenül Édesanya a kerületi postaládákban, véletlenül Édesanya a Miniszterelnök Úr seggében, véletlenül Édesanya szelfizik, csöccsel. véletlenül Édesanya a…..
A Fidesz -- a saját szempontjából stratégiai hibát vétve -- politikai csapdába hajszolta az országot. Olyan versenyt indított a lelkekért, amelyben féltávnál ugyan vezethet, de nem nyerhet meg, mert (1) már látszik, hogy a nemzetközi környezetben nem fog beállni az "unortodoxiát"…..
kobrakutya 2014.10.04 22:32:09
@Megfontolt 2: Érdekes- Én meg úgy tudom, hogy a nyugati nagytőke és a hazai szekértolói igencsak üdvözölt vendégek nálunk! Nem is eggyel kötött a főnököd együttműködési szerződést. A pénzük az jó, de ne pofázzanak bele semmibe, ugye? Azt pedig végképp nem tudom, hogy honnan veszed azt, hogy a "nép" döntő többsége támogatja ennek az embernek politikáját. Én itt lent élek és egészen mást tapasztalok. A külföld reakcióira pedig az a válaszom, hogy ez az eredménye az "érdekelvű" (értsd: elvtelen) politikának.
        Szilvay Gergely a Mandiner szerzője  védelmébe veszi a férfiak és nők intellektuális képességeinek különbségeit tárgyaló tankönyvet.         A cikkben azt állítja, hogy Anne Moir nemzetközi hírű neuropszichológus. Anne Moir egy kiugrott genetikus, aki…..