Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serko_

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Zagyva György Gyula nem a Jobbik tagja”. Hát igen. Ez már egy, a politikai pubertáson is túljutott párt visszakézből adott reakciója, nem egy ifjúsági mozgalomé. Klasszikus hárítás-technika, ami nem a klubszerűen működő, a közösség minden, formális és…..
Tóth Imre Sarkad fideszes polgármestere. Kicsit korábban kisgazda volt. Azelőtt meg... Hallgassátok meg a szövegét a "voorkeheilme" találta archív felvételeken az 1986-os május elsején: P.S. Természetesen alig zavar minket, hogy egy kommunistából egy kommunistázó párt…..
A lenti videó megnézése után (alatt) megannyi amatőr banda fogja egyhangúlag kiáltani: "na, ennél még mi is jobbak vagyunk!". Az egyetemes zenei történelem egyik legjobb zúzós nótáját adja elő a Take That (sikereik csúcsán - 1995), azaz fogalmazzunk úgy: a srácok…..
-Hol van már megint ez a szerencsétlen Pulsay? -Elég csúnyán fosik a bácskai ragutól, mondjuk ezzel nincs egyedül. -Gyengék vagytok mind, lekvármatyik. Én jóllaktam csipsszel. Ószy. -He? -Add már oda az Őkáemet. Hoztál, nem? -Persze. Hoztam párat Fater gyűjteményéből. Nem…..
serko_ 2010.06.17 13:10:07
@PhonackTamás: Igaz, a matektanár, nem István bácsi. Régen volt már.
serko_ 2010.06.17 13:12:47
@El Topo (Sgt. Elias): Viszont kívánom:) Olyan lelkesen osztottam meg felfedezésemet, hogy közben rosszul emlékeztem, no meg a kommenteket sem olvastam végig.
Tájkép egy kisteherautó platójárólHa nem magyar volnék, valószínűleg még jobban elképednék, amikor reggel hatkor kezében sörösüveget lóbáló emberrel találkozom. És nem egy átbulizott éjszaka utáni hajnalról van szó, hanem egy átlagos péntek reggelről a Malawi-tó…..
serko_ 2010.06.11 21:22:52
Hácsé újabb kitűnősége - a legutóbbi Kérdések, melyeket nem szívesen hallunk gyűjteményében bukkant fel ez a darab, amiből aztán az egész poszt kinőtt: -Láttad a Véres acélháború VI.-ot? Nem láttad? N e m l á t a a a d? Alapmű, kötelező! A film arról szól, hogy az…..
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
A folyékony kolbász volt az első magyar házi pálinka cserélgetős piknik legbizarrabb kreálmánya. ..
Omnibusz London új buszai 2010.03.06 08:32:00
London jelenlegi polgármesterének választási ígéretei között annakidején egy olyan tétel is szerepelt, hogy győzelme esetén száműzi a csuklósbuszokat a városból, és helyettük klasszikus (de természetesen új) emeleteseket, úgynevezett Routemastereket állít forgalomba... És…..
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
„Iván lassan odaúszott hozzám, a víz alatt árkarolt a lábával, rámtapadt mint egy polip és szájon csókolt” – levélírónk boldog kapcsolatát csak párjának az idióta haverja árnyékolja be. Az ürge minden határt átlép, tenyérbe mászó, és igen irritáló…..
serko_ 2010.02.24 09:33:43
vendriner aladár · uccu.blog.hu 2010.02.24. 09:09:16

Igen, a drogok gonoszak, az mind ilyet csinál a zemberekkel.
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
A cikk közepén található képet nézegetve lehetett volna a bejegyzés címe: "Mi látható a képen?" is. Ám sajnos a képen látható dolog nem képzi vicc tárgyát, ezért ma nem játszunk. Aki még nem találta volna ki, mit ábrázol a fotó, annak elárulom: A József Attila…..
Ektomorf - What Doesn't Kill Me (2009 AFM) Az Ektomorf igazi magyar sikertörténet. Elindultak egy vidéki kisvárosból, végigküzdötték magukat a hazai metal undergroundon, aztán kimentek Németországba utcazenélni, közben meg felkarolta őket a világ legnagyobb metálkiadója, a…..
Olvasónk javaslatára következzen egy komment innen.  Ordítozni, fenyegetőzni lehet következmények nélkül? Sziasztok! Kérdéssel fordulok hozzátok! Szegény asszony sírva jött haza a munkahelyéről. Hogy miért? Mert a T.főnöke ( lehet, hogy a sötétben megkeresem és…..
serko_ 2009.03.12 14:00:53
@Silent Bob: OFF helyesíráskommandó: nyavalyogni szigorúan ly-al, a muszáj pedig pontos j. Bár azt nem írtad, de unom már olvasni... Bocsánat. ON
Nagy szerencséjük volt azoknak a fehérvári bűnözőknek, akikre néhány gramm fű átadása közben csaptak le a rendőrök. Azért volt iszonyatos mákjuk, mert az akcióban még véletlenül sem jutott eszükbe, hogy az autót sebességbe kapcsolják, így legalább nem lőtték le őket. A…..
Ismeretes, hogy Hadnagy István fizikatanárt megalázták egyik óráján, majd az erről készült videó felkerült az internetre, ami óriási botrányt kavart. Az eset utóhangja megmutatja, hogy a tanárokból kikopott már az, hogy legalább védjék a mundér becsületét. Az igazgatónő…..
Régebben még sokat beszélgettem emberekkel arról, hogy "milyenek is a cigányok". Ebből az esetek nagyobbik részében parttalan vita kerekedett, mert míg én arról beszéltem, hogy a magyarországi cigányság nem bír olyan homogén jellemzőkkel, amelyek alapján bármiféle…..