Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strokejames

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És vele együtt az én egykori kedvenc focistám, David Beckham is. Anglia utolsó valamirevaló exportcikke két éve vonult vissza, de az emlékek ma is tűélesek: a gatyáját szétgüriző Spice Boy olyat tudott, amit kevesen a világon. Pontosan emlékszem, 1998-ban, a franciaországi…..
Rangadóból nem lesz sok, de érdekes párosítás így is bőven akad a hétvége futballkínálatában. Hajtás után mondom, kire, mikor és miért lesz érdemes odakapcsolni a TV-ben.   Szombat, Sport 1, 15:45 - Barcelona-Malaga A múlt héten egy Bayern-Hamburggal indítottuk a…..
Annyiban egész biztosan, hogy most ott játsszák a legjobb nemzetközi meccseket. Tegnap indult az egyenes kieséses szakasz, brutálisan jó meccsekkel. Az EL éveken keresztül jelentéktelen mostohatestvére volt a legrangosabb európai kupasorozatnak számító BL-nek. Tényleg, senki nem…..
Nem tudom, ki, hogy van vele, engem általában minden untat, ami mainstream. Bármilyen számot képes vagyok megutálni, ha túl sokszor hallom a rádióban (tudom, ki az a hülye, aki egyáltalán még bekapcsolja), de ugyanezen a logika alapján van herótom a Messi-Ronaldo párharctól és az…..
Dárdai Pali behúzza a másodikat, megszorongatják a 'Pool tökeit, Stieber pedig Guardiolának is megmutatja, mennyira kafa kis játékos lett belőle az új posztján. Valentin-napi ömlengés helyett Palermo-Napoli, és kész is a hétvége fociprogramja a tévéből.   Szombat,…..
Most írták alá az új TV-s szerződést, három évre 5,1 milliárd fontot kapnak a csapatok. 2016-tól indul a habzsi-dőzsi, mindenkinek fel kell kötnie a gatyáját.   Az angolok már eddig is elég jól el voltak eresztve a TV-s pénzek terén (a most érvényes, 2013 óta futó,…..
Nem sok aktualitása van a dolognak, meg egyébként is, pont eleget foglalkozom a Manchester Uniteddel mostanában, de hiába, ha egyszer már hetek óta ezen a kérdésen rágom magam, és nem jutok közelebb a válaszhoz. Talán majd Ti segítetek.   Januzaj a Manchester United belga…..
strokejames 2015.02.07 09:10:13
@Beyonder: hmm, kösz, én meg mertem volna esküdni, hogy balos. mondjuk így még jobb játékos lehet belőle.
Sir Alex Ferguson utolsó nagy fogásának indult, meccsenként öt millióba fájó mellényúlás lett Wilfried Zahából. Nem ő az első, megpróbáltam összegyűjteni a társait.   Nem tudom, ki, hogy van vele, de az én pulzusomat nem igazán emelte meg az idei téli átigazolási…..
Nyugalom, nem Wayne Rooney mond le a heti háromszáz kilós álomfizetésről, mégis, kiszakad egy darab a United szívéből.   A magam részéről mindig bírtam a futballpályák lelkes kisiparosait, az olyanokat, akik bár különösebben jól nem tudtak, mégis imádtak focizni. Ha engem…..
Mármint akkor, ha tényleg megveszik Cuadradót, mint ahogyan azt a Sky pedzegeti. Ráadásul olyan sokba' nem is lenne, ha minden igaz, 20 millió körüli összegért már mozdítható a kolumbiai.   Amikor Mourinho tavaly elkezdte újra összerakni az atomjaira hullott Chelsea-t, azt…..
Sok nagy perecet megéltem már egyszeri magyar focidrukkerként - itt volt is szó arról, hogy Bicskei Lichtenstein elleni égésével indultam -, de a kedd esti produktum, győzelem ide, vagy oda, így is az élmezőnyben van. Könnyebb lett volna megemészteni, ha egyszerűen csak lélektelen a…..
Sokszor előkerült már, mit jelenthet egy sorsdöntő meccs szempontjából, ha a szövetségi kapitány által felrajzolt kezdőt senki nem találja el előre. Az esetek többségében sok jót nem, vegyük például az elhíresült északír meccset, ahol Pintér Attilának sikerült akkora…..
strokejames 2014.10.13 14:22:22
@sanche: "nagyobb volt a szerencse, mint a tudomány az eredmény mögött."

ez véleményem szerint tényszerűen nem igaz. ezért is lenne jó, ha mondjuk végigolvasnád a posztot. mert pont erről szól.
Pont eleget jártunk szívni Bukarestbe az utóbbi két évtizedben ahhoz, hogy az éppen aktuális román-magyar előtt mindig automatikusan ugyanaz a kérdés mardosson minket belülről.  Ugyan, miért épp most kellene elhinni, hogy végre van esélyünk? Megnyugtató válasz persze ezúttal…..
A Juve-Roma mellett egyértelműen a Chelsea-Arsenal volt a hétvége legkomolyabb rangadója, és mivel utóbbin bírói műhibák helyett a játék játszotta a főszerepet, nem is kérdés, hová tesszük le a voksunkat a hétvége meccse-kérdésben. Sima nem volt, de Wengert megint úgy verte…..
A nagyapám Marseille-t követően ábrándult ki a magyar fociból, apám Irapuato után adta fel, az én első nagy pofonom pedig Bicskei emlékezetes égése volt Liechtenstein ellen. A dologban nem csak az az érdekes, hogy egyre gyengébb csapatok ellen sikerült összecsinálnunk magunkat, de…..
Egyelőre az idei szezon is a Manchester United szenvedéséről szól Angliában. A csapat első négy meccsen bemutatott (1-2, 1-1, 0-4, 0-0) teljesítményét még lehetett magyarázni a rengeteg, egyébként tényleg kulcspozícióból hiányzó sérülttel, de amit a hétvégén bemutattak az…..