Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakobela

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, a Microsoft személyi asszisztensét már senkinek sem kell bemutatnunk. Legalább is a Windows Phone tulajdonosok táborában ez nagy bizonyossággal így van. Úgy tűnik, a redmondi cég kezd egy kicsit ennél a tábornál tovább mutatóan gondolkodni. Julie Larson-Green, a…..
Az elmúlt években egyre inkább nagyobb érdeklődés övezi az egyes gyártók által fejlesztett és piacra kerülő, úgynevezett hordható eszközöket. A piacvezető technológiai cégek közül sorra mindegyik jelentetett már meg okos órákat, fitnesz eszközöket, vagy e két kategória…..
A WinMagazin előző cikkében beszámoltunk arról, hogy az ausztriai postaszolgálat lecseréli a meglévő iPhone telefonokat Lumia készülékekre. Nos, egy újabb témában ehhez szorosan kötődő hír jelent meg. Úgy tűnik nem csak a sógorok fordultak a Microsoft termékei felé, de a…..
Talán senkinek sem kell bemutatni azt az szituációt, amikor egy ismeretlen telefonszámról érkező hívás csörög ki a telefonon, és a vonal másik végén egy ügybuzgó ügyintéző vagy ügynök próbál meg rávenni minket, hogy kössünk biztosítást, bővítsük szolgáltatásunkat…..
NapiApp ASUS Transformer Pad teszt 2014.10.13 08:00:00
Megérkezett hozzánk az Asus Transformer Pad család legújabb tagja, a TF103C. A tajvani gyártó ezzel a megfizethető árú, középkategóriás, Android 4.4.2-t futtató, 10.1"-es tablettel rukkolt elő 2014 Júniusában. Őszintén szólva számomra furcsa jelenség a hybrid kategória de…..