Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csezarro

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerékpárral nagyon csúnyát lehet esni (tapasztalatból mondjuk), ha pedig két kerékpáros ütközik, az még rondább. Márpedig ez történt Zitával, aki így aztán kénytelen volt megtapasztalni, milyen is a holland egészségügy. Következzenek hát az ő élményei! Neked is van külföldi vagy magyar kórházi…..
Csezarro 2020.12.10 20:20:16
@huisje boompje beestje: ha valaki nem ertene, fysioterapeuta = gyogytornasz ;)
Volt egy időszak, hogy Bayer Zsolt jókat írt. Értett a szakmájához, és ennek megfelelő színvonalú produktumokat tett le az asztalra.  Sajnos azonban minden véget ér egyszer - mondják.  Előre tisztázni szeretném, hogy magamat a középtől kissé jobbra álló embernek tartom, ilyen közegben nőttem fel,…..
A németekkel kapcsolatos sztereotípiákat szerintem mindenki kapásból sorolja (precízek, humortalanok, az autópályákon megy a száguldozás, stb.), más kérdés, hogy ezekből mennyi és hogyan igaz. Legutóbb azt néztük meg, mik azok a dolgok, amiket Spanyolország tanít meg a…..
Ma a világon nem ismert még egy olyan energiaforrás, ami hasonló mértékben környezetileg felelőtlen, az adófizetők számára drágább és működésileg veszélyesebb lenne az atomerőműveknél. Az atomipar elkeseredetten próbálja zöldnek beállítani a nukleáris energiát, ami nem…..
Mivel a várt nagy illiberális fordulat nem következett be 2017-ben, Orbán Viktor taktikát váltott. Most ugyanis apránként kívánja csatlósaivá tenni közvetlen szomszédjait, hogy aztán velük szövetségben saját képére formálja az egész Európai Uniót. A magyar miniszterelnököt szinte szétfeszíti az…..
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
Sok reptéren jártunk már, sok furcsaságot is láttunk, zongorától kezdve bódé terminálig minden fogadott már bennünket. Volt azonban három olyan reptér, amelyek annyira borzasztóak voltak (nagyon nehéz frissen lakkozott körmökel gépelni), hogy megérdemelnek egy külön posztot. Szerintünk ez a 3…..
Rengeteg külső akkumulátor töltő kapható, melyek névleges kapacitása többszöröse a mobiltelefonunk akkumulátorának, mégis gyakran ezek a töltők csak egyszer tudják feltölteni a telefonunkat. Nem véletlen, mivel rengeteg kamu akkumulátor van forgalomban. Sajnos hazai, legális kereskedésből is könnyen…..
Csezarro 2017.09.29 10:32:39
@JTom: azert kicsi K, mert kicsi kinaiak :D
Csezarro 2017.09.29 10:37:05
@Kinai cuccok blog: Kína mint földrajzi név! Nagybetü!

"Ami nem Kínából származik ... "
Az RTL a Mi kis falunk és a Válótársak sikerén felbuzdulva tényleg elkezdi a hazai sorozatgyártást komolyan venni, és az HBO által kitaposott úton előre haladva (az HBO a Terápiát, a Társas játékot és az Aranyéletet is adaptálta, első tisztán hazai fejlesztésük hamarosan forog, ha minden igaz) egy…..
Csezarro 2017.09.11 14:20:06
@RTB: nem az, mivel a fák júban nem is egy tanarrol szol, hanem egy bünözöröl, aki egy epitkezesen rejtette el a rabolt penzt. Pechjere egy tornaterem epült föle. Igy mikor kiszabadult, tanarnak all, hogy megkaparintsa a zsakmanyt. (Valahonnan ismerös, csak az amcsi verzioba Martin Lawrence rendörsegre kenytelen beallni)
Kemény munkahét van a TESCO-nál, és most mindenkinek hét napból áll a hét. Magyarországon nagyon ritka az ilyen átfogó, országos sztrájk. Kicsi a szakszervezetek érdekérvényesítő képessége, és mintha senki nem is tartaná fontosnak, hogy tért, képernyőt, súlyt kapjanak.   A TESCO-nál a sztrájk…..
Csezarro 2017.09.11 11:23:47
@gyongyi70: speciel a sörre nemetben 19% az afa. Csak az alapelelmiszerekre vonatkozik a 7%-os kedvezmenyes kulcs.

@pelinkovac: 25 centert tuti nem veszel markas nemet uveges sört. Azok 50 cent fölött kezdödnek (learazva). Attol, hogy valamit üvegbe töltenek es ranyomnak egy nevet, attol meg nem markas. (Idestova 8 eve nemetbe elek, van ralatasom ;) )
Csezarro 2017.09.11 12:07:48
@pelinkovac: akkor en is mashogy fogalmazok. Minösegi sört nem veszel 25 centert. Otvar szarok. Ezt a visszamegyeket nem ertem. Tartosan itt elek, nem jarok haza bevasarolni. Amugy meg a nemet Lidl-be se veszek sört. Es mivel a fogyasztasom max 1-2 üveg/het, megtehetem, hogy valodi minöseget vegyek a mennyiseg helyett. Amugy a szamottevö különbseg a jövedeki ado. Ugyebar nem szabad elfelejteni, hogy nagy sörtermelö orszag erös lobbival. Itt 16 evesen lehet legalisan sört fogyasztani. Igen, nem kaprazik a szemed, fiatalkoruak legalisan lereszegedhetnek 16 eves kortol. Vajon miert?
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Csezarro 2017.03.13 15:38:48
@airsheep: szálj le a cuccrol! A Hujber nem jatszott az Argoban.
Kevés ember van a történelemben, akiről olyan nehéz lenne megmondani, hogy több ember életét mentette-e meg, mint amennyi haláláért felelhet, mint Fritz Haberről. Amikor karrierje váratlan fordulatot vett, mert önként a hadiipar felé fordult, még nem tudhatta, hogy az egyik, általa kifejlesztett…..
Úgy döntesz, hogy hátrahagyod a stresszt és kipróbálod milyen az élet falun? Lefoglalsz egy hosszú hétvégét.    A foglalás eufóriáját követően, ahogy telnek a napok, kételkedni kezdesz döntésedben. Vajon jól választottál? Képes leszel eltölteni három napot, vagy extrém esetben egy teljes hetet…..
Csezarro 2016.07.05 15:11:02
@Kitti Katarina Hegedűs: Ajanlom a zalai zsakfalvas videket. Es lehet meglepödni, hogy a bloposztban felsoroltak az ottaniaknak egyaltalan nem altalanosak. Csak a nagyobb falvakban. Az meg a videk adottsaganal fogva nem nagyon van. Ezert kellene abbahagyni az altalanositas, es odairni, hogy ahol en lakok, a környek amit en ismerek, az ilyen. Nem kikürtölni a nagyvilagba, hogy falun igenis van minden, mert legalabb 10-et fel tudok sorolni, ahol van.
Csezarro 2016.07.05 15:42:44
@szita szita péntek: 3000 fö, az zalaban mar varos. :D Innen is latszanak a különbsegek.

Gyerekkoromban (90-es evek eleje) karacsonyra lementünk nagyanyamhoz. Mire odaertünk, az auto eleje tolta a havat. Aznap meg se allt a ho, amig nem lett 60-70 centi. Kicsiny zsakfalu leven nem volt prioritas letolni a havat a közutkezelönek, akkora hohoz meg nem volt gep a faluba. Igy hat nem volt mas, 5 napig se ki, se be. Es akkor meg telefon is csak 1 darab volt az egesz faluba. A kultur falan, egy tekerös (nem, nem tarcsas), ahol az olajos központ jelentkezett be, es kapcsolt a hivni kivant telefonszammal.
Bocsanat, elötört a nosztalgia ;)
Csezarro 2016.07.05 16:11:26
@malactulaj: ez igy igaz, nem szabad altalanositani. Nagyanyamnal peldaul az erdeszeti kitermeles utan otthagyot maradekot a lakok az erdeszettöl megkaptak olcson/ingyen. Persze ez azzal jart, hogy ki kellett menni, a nagyobb agakat, meg ami maradt legallyazni, meretre apritani, felpakolni a traktor utan kötött futora. Es fordulni parszor, mert egy forduloval nem lehet lerendezni. Cserebe megvolt az eves tüzifa.
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
Csezarro 2016.05.09 12:57:47
@AdamTheTux: Csak nem Zalaegerszegre vetett veletlenül a sors? :D
Csezarro 2016.05.09 13:13:04
@AdamTheTux: Miota en is csak egy evben kb 2-szer vetödök szülövarosomba, nekem is gondolkodnom kell: melyik sav is a jo?
Berlinben jártam feltöltődni. Megint. Sokadjára. El kellett merülnöm kicsit a városban, mint tíz évvel ezelőtt is, amikor a kemoterápia lezárultával fellélegezhettem és utazni vágytam, a célállomás pedig egyértelműen Berlin lett. Vagy tavaly novemberben, amikor azt gondoltam, ha…..
Igenis jó a vasárnapi zárva tartás! Nem tudom megérteni a sok fanyalgót. Az a baj, hogy olyan kevés érv jut az ember eszébe, amikor meg akarja védeni, ezt a nagyszerű intézkedést. De nem baj, segítségére szeretnék segíteni nektek, így összegyűjtöttem egy csokorra valót, hogy…..
Csezarro 2015.01.22 10:48:27
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Csezarro 2014.11.07 13:11:48
@vpbarna74: Magyarorszag a legszarabb az EU-ban. Gratulalok! Probaltad mar Bulgariat, esetleg Romaniat? Oda is ki lehet költözni es utana legyszives meselj, hogy melyik jobb! Elhamarkodott kijelenteseket ne tegyel!