Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zozy79

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olvasónk eléggé felbosszantotta magát a tegnapi matematikaérettségi után, hiszen a köztévé egy Lükő Gábor nevű okleveles matematikussal oldatta meg a feladatsort, aki viszont nem végzett igazán jó munkát. Itt a levél relváns részlete: Már a könnyű, első részben is…..
zozy79 2015.05.06 14:49:16
@Makkasz:fogadj el tőlem egy jó tanácsot és inkább maradj csöndben.ez a feladat neked túl magas.
Az utóbbi néhány hétben igen sűrű lett a programom. Ez jó, mert olyan dolgokkal foglalkozom, amit örömmel teszek és régóta vágytam rá. A sok teendő még eltart egy darabig, ezért nem mindenre marad időm, amire szeretnék. Ennek köszönhető például az is, hogy mostanában…..
zozy79 2014.11.03 18:11:00
@szoszaty: Nem télen kell óriási teljesítményeket menni, olyan tempóban kell menni max , ahol még nem lihegsz. Viszont télen jobb teljesítményt lehet elérni ugyanazon erőkifejtéssel mint nyáron, mert a tested nem melegszik annyira. És többet is lehet fogyni.Valahol olvastam, hogy akkor a jó, ha a futásod első 5-10 percéig fázol. Aláírom, teszteltem. Régebben baromra beöltöztem, de ma már +10 alatt veszek csak fel hosszút, +4 alatt sapkát. Ha nem állsz meg nem fogsz megfázni.
Voltál-e már olyan helyzetben, hogy azt érezted: leendő munkaadód megbolondult?  Képzeld azt, hogy ülsz egy állásinterjún egy irodában, túl vagy néhány plusz kérdésen az önéletrajzodból, látod a szemén, hogy csakis téged akar, és biztos vagy benne, hogy megkapod az…..
zozy79 2014.01.31 21:36:09
@Tehetséges ugandai buzi: Nekem ez ugrott be:Leszúrok mindenkit a ge_ci_be aki elém mer vágni.ennyi
 A Nesze!szer – Minden, ami a szépségbe belefér (sziasztok, csajok!) blogon találtam az alábbi tesztet (vagy termékbemutatót, vagy mit), az aktuális Gillette újdonságokról. Maga a teszt nekünk technikailag nem különösebben érdekes, úgysem ilyesmiket használunk…..
 Qk@, a győri hagyományos borotválkozós szindikátus oszlopos tagja meglepett három darab Apollo pengével. Mire végigolvassátok a posztot, már csak egy kérdésetek marad majd: hát barát az ilyen? Amikor a pengékre néztem, a kifejezetten régies dizájntól azt hittem, hogy…..
Pamacs és penge Penge a bőrön 2010.09.23 08:30:00
 Kult-ügyben a Pamacs és penge mutatott már fotót, filmet, festményt, verset és prózát is. Most jöjjön egy ezeknél jóval extrémebb műfaj: a tetoválás. A borotvakés és a zsilettpenge ugyanis népszerű elemei a nyugati…..
Egy vad bika igazi szexuális erejéről annyit, hogy pár másodperces közösülésre képes mindössze, a sperma mennyisége pedig fele a lóénak és egynegyvened része a disznóénak. Olvasónkat mégis annyira feldühítette a spam, ami egy vad bika szexuális erejét ígérte neki, hogy…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
zozy79 2010.09.22 16:44:34
@Petyat: figyi.ha lesz elérhető áron egy olyan szerkentyű ami otthon co2-t vesz fel és o2 ad le bizisten megveszem!
zozy79 2010.09.22 17:19:25
@Petyat: öcsém te vagy aztán az evolúció csúcsa.akkor arra válaszolj hogy miért van az hogy sok a co2 a levegőben/légkörben.igen,mert ha több növény lenne akkor nem lenne olyan sok.a sok okos feltaláló inkább ezen agyalna hogy mivel tudnánk a növény ezen tulajdonságát pótolni.egyébbként pedig a növény nem szerkentyű.ha ez így lenne akkor elég lenne ha emberek futva közlekednének mert elég lenne a láb "szerkentyű".érted logikai áttétet hülyeúr?
zozy79 2010.09.22 17:20:58
@Petyat: akkor mér nem lehet a boltban venni?ki a faszt érdekel hogy valahol vkinek vagy 1 db.fontos?nem!
A Homár itt szögezné le, hogy értelmetlen fogyasztás ideoda, elhatárolódik azoktól, akik olyan hirdetésekre kattintanak komoly vásárlási szándékkal, ami a bolti ár huszadáért kínál termékeket. Nyilván valami trükk lesz mögötte. Petyabaa a yoodli.hu oldal mesés áraira…..
Harapós macska, önszórakoztató kutya, a magát Egy nyugodt, csendes életre vágyó Pest környékinek nevező olvasónk jól ráfaragott, hogy kiköltözött a nyugodt agglomerációba. Sajnos még nem árulta el, hogy pontosan hová. De az biztos, hogy egy vonyító állatsereglet mellé, és…..
Kedves Comment:com!A Comment:comon „És még az RTL tolvajozza a tv2-t” címmel kabarészámnak minősítitek egy nyilatkozatomat, amiben lopással vádolom a tv2-t. Azt írjátok, hogy nem kéne ezt kezdeni, mert bezzeg az RTL-nek is mennyi lopása volt korábban. A vélemény ezen…..
Remek munkahely lehet az Erste Bank, hiszen olyan lojális alkalmazottai vannak, akiknek nem is lenne kötelességük, mégis megpróbálnak mindenfélét, például felesleges hitelkártyákat rátukmálni a kuncsaftokra. Még azon az áron is, ha egy kicsit hazudni kell a havidíjról. Egy…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
zozy79 2010.09.15 21:50:07
@Frank99: te is hülye vagy.ne csak olvasd,értelmezd is amit írtam.direkt azt mondom hogy nem kicentizni kell.a szabál az szabál!tudom hogy csíra a bmw-s,nekem nincs kocsim,főállású gyalogos vagyok, a bmw-s meg ritka nagy paraszt fajta ÁTLAGban.
zozy79 2010.09.15 22:05:58
@Frank99: jah,kezdem elveszteni a fonalat.meg pattan is bennem.a lényeg hogy ha már kocsival parkolsz csak fel kéne vagy meg mérni hogy mennyi amit a (1/1975. (II/5) szabály kibír.nem azért büntették meg a bmw-s bácsit mert nem tudta felmérni mennyi a minimum 5 méter, hanem azért meg leszarta a zebrától való távolságot.

és nem bántalak,de baromira úgy tünt mintha neked úgy tünne hogy a bmw-s pártján állok.pedig állnék sok egyébb helyen csak ott nem.
A Homár eddig nem figyelte, de a Tescónak lett az 500 forintos kuponos akciója mellett egy másik. Emese gyorsan kioknyomozta, hogy ezzel valami nem kóser. A Clubcard lényege, hogy a minimális pénzvisszafizetési program keretén belül egészen pontos képet kapjon vásárlói…..
Vanessadoofenshmirtz hétvégén fotózta ezt a reklám és a backdoor kommunikáció határmesgyéjén mozgó szónoki kérdéssort Esztergomban. Az ötlet remek, de azonnal önfarkába harap, ha a becsalogatott vendég azt tapasztalja, hogy a nagyarcú kávézó nem marha jó. Még nem jártunk…..
Vajon mi indította arra Balázst, hogy ilyen levelet írjon? Tisztelt Dativus! Ennél ízléstelenebb direktmarketing fogást (subject: Gyászjelentés) soha nem láttam, kérem összes email címünket töröljék rendszerükből. A helyzet különösen kellemetlenül érint, mivel egy valódi…..
 A hagyományos borotválkozásnál használt szappanok esetében rendszeresen találkozunk olyan kifejezésekkel, mint triple milled, melt & pour, glicerinszappan... Nézzük hát meg közelebbről, mikről is van szó, s egyben vegyük át a szappanokkal, azok készítésével kapcsolatos…..
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Pamacs és penge Captain by LORD 2010.05.14 11:34:00
 Penge fedőnevű (nem ok nélkül az) barátom meglepett egy tálca Captain márkájú pengével. A Captain a LORD egy almárkája, s egyben különleges, szénacél modellje, látványos borostyánszínű bevonattal. Kívül-belül iszonyúan jól néz ki, s mindennek tetejébe még…..
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
zozy79 2010.01.22 14:30:03
Mivel szinte minden harmadik-negyedik posztom címébe becsúszik valami elütés, nem nagyon szeretek helyesírási hibákkal foglalkozni. Mentségemre szolgáljon, hogy azért egy odavetett blogbejegyzésben könnyebben üt félre az ember, igaz, könnyebben ki is tudja javítani. Bálint azonban…..
zozy79 2009.09.28 12:03:24
@hanna: sztem sehogy sem lehet így helyes mert az ominózus betű toldalék részeként szerepel.
zozy79 2009.09.28 12:04:38
@hanna: sztem sehogy sem lehet így helyes mert az ominózus betű toldalék részeként szerepel.