Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perfekt

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Adótanácsadók Klubjának 2015. évi 5. számú kiadványa tartalmazza az adóeljárás, a személyi jövedelemadó, a helyi iparűzési adó, az illetékek, és több egyéb adó változására vonatkozó szabályok gyakorlati alkalmazásához szükséges tudnivalókat.Az összeállítás…..
Az elmúlt években bevezetett jogszabályokkal új államháztartási számviteli és gazdálkodási rendszert alakított ki a gazdaságirányítás. Az államháztartási…..
Videós bejegyzés!   ..
Letölthető a cikkben. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal kiadott egy tájékoztatót az EKAER informatikai leállásának eseteire (üzemzavar, karbantartási célú üzemszünet, internet-szolgáltatás elégtelensége) vonatkozó szabályozásról, melyet ITT tölthet le.  ..
Egy cégen belül a könyvelőnek van dolga az Ügyfélkapuval. De mi a helyzet, ha ő nem a cég alkalmazottja? Hogyan kapja meg a szükséges értesítéseket a cég? A videóban Király László György mondja el hasznos tanácsait. ..
Letenye városa sajátos rendszert fejlesztett ki az ellenőrök érkezésére. Április 1-jei tartalom. ..
A Perfekt Szakmai Blogja jogi vonalon erősít: új szerzőnk ilyen témában fogja bejegyzéseit publikálni. Dr. Rákosi Ferenc…egyéni ügyvéd, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja 1999 óta.Ügyvédi tevékenységét megelőzően, illetve azt szüneteltetve az elmúlt 25 évben jogi,…..
Egy konkrét példán, esettanulmányon keresztül mutatunk be egy fontos kérdést az áfa-fizetéssel kapcsolatban. ..
Szombati lazítás gyanánt összeszedtünk néhány könyvelős viccet. Jó szórakozást! Két könyvelő beszélget.- Képzeld tegnap a könyvelő-bálon megismerkedtem egy nagyon csinos, fekete, tüzes-szemű bombázó könyvelőnővel.-Szerencsés fickó!-Felhívtam a könyvelőirodámba…..
"A 2015 évi családi kedvezmény érdekelne.Élettársi kapcsolatban (nem bejegyzett !) élünk több, mint 14. éve, van egy 9 éves közös gyermekünk, azonos a lakcímünk.Anya kapja a családi pótlékot, de neki csak vállalkozói kivétje van. Apa lenne a családi adókedvezmény…..
Alig indult el blogunk, új, neves szakértő csatlakozott csapatunkhoz. Katt a továbbra, felfedjük, ki az! A Perfekt szakmai blog január 14-én indult el teljes üzemmel, ahol célunk, hogy olyan tartalmakat tárjuk Olvasóink elé, amelyek segítenek naprakésznek lenni a…..
"Dobay Péter vagyok, a Perfekt üzletfejlesztési igazgatója. Több mint hét éve foglalkozom már oktatással, felnőttképzéssel.Hogyan főzzünk egy igazán jó halászlevet? Vagy mi éppen a kedvenc diétás receptünk? Na, ezekre a kérdésekre nem fogják megtalálni a Perfekt szakmai blog…..
„Szepessy Hajnalka vagyok, a Perfekt Zrt. cégvezetője. A Perfekt több, mint hatvan éve képzi a pénzügyi-gazdasági szakembereket, oktatja azokat a cégvezetőket, akik elsősorban a közgazdasági területen dolgoznak. Úgy döntöttünk, hogy indítunk egy Perfekt szakmai blogot, amivel…..
"Király László György vagyok, adószakértő. Az elmúlt öt évben adótanácsadóként dolgoztam, azt megelőzően pedig az Adóhivatalban különböző vezető posztokon, talán ott is találkozhattak velem. Azért tudok most egy pár szót szólni Önökhöz, mert ennek a Perfekt szakmai…..