Regisztráció Blogot indítok
Adatok
handras17

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014-ben én voltam a világ legrosszabb versenydatsun-bloggere. Viszont versenyautóztam, amennyit bírtam. Csak írni nem győztem. Illetve győzni sem győztem. De majdnem! És sokszor. Mert a Hangyász elég menő. Bár nincs kész. Íme 2014 összefoglalva. És még alig van május! A…..
handras17 2015.05.11 18:55:28
Végrevégrevégrevégre!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is olvasnám a csavarok életrajzát.

@mt-03: Nem mondanám, hogy rosszabb amit Csikós csinál (amúgy mellékesen, tudtommal Karottánál is van/volt veterán), mint ez. Más. Ez egy kőkemény versenyautó, míg Csikós járgányai a múlt egy-egy szeletkéi, amikkel hétvégenként ki lehet ruccanni a családdal (na jó, a Ponton más sztori, azzal nagyon bekapta szegény a maci szerszámát).
A 311-es Wartburg rögtön másodikként került fel a százas listára. Régóta a kedvencek egyike, így nem csoda, ha kissé elmerültem a történetében. Vigyázat, hosszú poszt! Dióhéjban A Wartburg 311 egy keletnémet alsó-középkategóriás családi autó volt, amelyet a VEB…..
handras17 2015.01.03 22:32:44
@pizo: azt a cikket, amiben a szürke kiskerekű és a kék nagykerekű van? Át tudnád valahogy küldeni?
handras17 2015.01.04 19:31:28
@pizo: horvathandras17@gmail.com
Ezer hála!
Stump Andris patkány Swift-sztorija jó apropó, hogy megénekeljem ezt a patkány Trabit. Ez is hasonló körülmények között készült, mint a Swift: garázsnak valószínűleg a közelében sem jártak vele, igaz, nem kellet az utcán farigcsálni, mindent meg lehetett oldani otthon, a meleg…..
handras17 2014.12.22 12:48:24
@Pityubácsi: ez nem a régi kit, néhány éve jelent meg, pontos és részletes makett. A régi tényleg szörnyű volt (tudom, mindkettőt megépítettem, most talán a kombi is meglesz).
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
Rég volt új poszt az Autonánia-rovatban. Pista már nem álmodozik, hanem ha felhorgad, vadul vesz is. Dani áttette a fókuszt autókról robogókra. Bende Tibby épp a Bogara megültetésével, majd visszamagasításával, majd újbóli megültetésével, és az ehhez kapcsolódó filozófiai…..
Belsőség Era új lett! 2014.09.21 16:34:43
Történnek klassz dolgok az életben. Ha az embernek elég kocsija, motorja és barátja van szerteszéjjel a világban, minden napra jut egy öröm, néha kettő is. Itt van például Podgornik Zsolti, aki a volt kombi 123-as Mercim, Era tulajdonosa mostanában, mellékállásban. Februárban lesz…..