Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tregards

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A visszaküldés díja vásárlót terheli, attól függetlenül, hogy ki hibázott." - ezt a mondatot ugye a H&M sem gondolta teljesen komolyan? Tisztelt Tékozló Homár! H&M internetes vásárlásom történetét szeretném Önökkel megosztani: Rendeltem nevezett cégtől 2 db 28/32-es méretű…..
Gileadban szívás nőnek lenni, ez fix. Ha termékeny van, akkor vérvörös ruhás, apácafityulás Szolgálólány leszel, és szülsz az arisztokráciának. Ha nem, akkor Márta leszel, egyfajta házvezetőnő, szürke zsákruhában takarítasz és főzöl, azaz töltöd be a női princípium többi részét, vagy meddő feleség…..
Olvasónk állítása szerint a Magyar Posta egy pilot projekt keretében a ládákba be nem férő csomagoknál január elsejével bevezetett változáshoz képest (tudniillik, hogy nem kézbesítik, csak a postán lehet átvenni) további újítással örvenedeztette meg a XIX. kerület lakóit. Figyelj, nagyon jó lesz!…..
tregards 2017.04.07 19:23:35
@Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One: Már érzem, ahogy lassan hatol
Egyre beljebb a testemen át Ő uralja a bőrömben, érzem lefektet Mint a rabszolgáját Tudom, hogy csak addig él Amíg a bőrömhöz hozzáér Ott újjá születik újra és újra Festékké válik a vér
A veterán sorozatfüggők talán emlékezhetnek 2007 őszére, amikor a kedvenc sorozatok és egyéb műsorok leálltak, mert az Írók céhének (Writers Guild of America) lejárt a stúdiókkal kötött kollektív szerződése, az új feltételekről pedig nem sikerült könnyen megegyezni, aminek egy 14 héten és 2 napon át…..
Offred az USA-ban élet nyugalomban, amikor kiborult a bili, a társadalom összeomlott, a terrorizmus és a környezetszennyezés kezelhetetlen szintre jutott és jött a totalitárius állam, amiben a kevesek a piramis tetején ülve erőszakkal uralják a többeket. A vezetők sem tudnak viszont mit kezdeni…..
tregards 2017.03.24 13:22:29
Amióta próbálok spórolósabban élni úgy, hogy közben ne éljek rosszabbul, megtanultam néhány dolgot: mi az, amit könnyebben tudunk nélkülözni és mi az amit nem, mi hiányzik igazán és mi az, ami nem annyira. Megtanultam azt is, hogy néha pénzt költeni az igazán spórolós megoldás. Ez egy hosszú és…..
Jópár éve már, hogy megreformálta a Fidesz a hivatali ügyintézést, létrehozva a mindenféle iratok kiadására szolgáló kormányablakokat. Az új képződmények működéséről megoszlanak a vélemények, de összességében talán inkább pozitív, mint negatív a mérleg. A rendszer működésének azonban csodálatos…..
Már csak pár napra vagyunk a féktelen vásárlás éves ünnepétől, a Black Fridaytől. Nagy kérdés, hogy azok a boltok, amik az év közbeni akcióikat és az üzemszerű működést sem bírják mindig kezelni, hogy fognak szuperálni a megnövekedett terhelés alatt. Egy biztos: mi itt a Homáron látjuk…..
Itt a november, végérvényesen beléptünk a karácsonyi akciók és reklámok időszakába. Ennek terméke az alábbi Tesco-akció is, amiben megpróbálják ugyan a Mikulás segédeire tolni azt az ókonzervatív hozzáállást, ami szerint a nőknek szóló karácsonyi ajándékcsomag főleg onnan ismerhető fel, hogy…..
tregards 2016.11.07 12:18:34
@csomagos: én nagyon szeretném a playstation 4 pro-t, legkésőbb, mikor kiadják a resident evil 2 felújított változatát! (nő vagyok). ja, és marha mérges lennék, ha háztartási cikkeket kapnék karácsonyra, amik amúgy is kellenek.
Róbertéket a magyaros vendégszeretet és a német precizitás erős sztereotípiáival szemben egy hirtelen kétszerannyiba kerülő szállás várta Szigetváron. Még jó, hogy a végén elengedtek nekik méltányosságból 800 (igen, nem maradt le sehány nulla, nyolcszázról van szó) forintot. Mi lett volna, ha semmi…..
A webshopos vásárlás sok veszélyt rejt magában, így érdemes alaposan utánajárni egy-egy ismeretlen e-bolnak, mielőtt rendelésre adjuk a fejünket. Ez azonban néha nem is olyan egyszerű. Vegyük például a fb-on az elmúlt hónapokban erőteljes kampányt folytató  Ecipő.hu-t, amivel kapcsolatban ezzel a…..
tregards 2016.07.06 14:17:39
@Bruszli: mert boltban nincs akkora választék. a férjem pl. rajong a bugatti cipőkért, ami elő-elő fordul boltokban (20-30-40%-al magasabb áron), de 40-es a lába, az már eleve esélytelen. a női cipőknél is rossz a helyzet, vagy mások az igényeim, de soha nem találok boltban megfelelőt. jópár cipőt rendeltünk már neten, semmi baj nem volt, előfordult, hogy cserélni kellett, az is simán működött.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Felvettek egy 0-24-ig nyitva tartó kisboltba, mint eladót még októberben. Minimálbérre bejelentve természetesen, azzal a szépen hangzó ígérettel, hogy a próbaidőt követően a rendes, kézbe kapott…..
Az Indexen írtunk nemrég arról a felfedezésről, hogy a Sparban kapható makóinak tűnő fokhagyma Kínából származik. Olvasónk ennek kapcsán kérdést intézett a Sparhoz. A válasszal azt csinálhatja, amit akar. Oké, értjük, hogy itt a Makó megnevezés márkanevet és nem származási helyet jelöl, ez kiderül…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt Jog!   A kérdésem a következő. 2 műszakos (délelőtt-délután)…..
Na, most nem lennénk az RTL Klub helyében: a Celeb vagyok, ments ki innen! érkezésével átalakuló műsorstruktúrából kiszorulnak a hétköznap este vetített sorozatok, és mint ahogy azt a SorozatWiki meg is említette, erre 8-10 éve nem volt példa állítólag. El is szabadult a pokol…..