Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uh.golb

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mimo Midlife Crisis 2008.04.25 15:56:00
Mostanaban sok mindenen elgondolkodom hosszasan anelkül, hogy valamifele konkluzio elöjönne a gondolatokbol. Olvastam rola, hogy harminc környeken szokott jönni amolyan midlife dilemma, amikor az ember magaban megkerdöjelezi eddigi elete ertelmet, es ugy erzi, hogy eddig mindent mashogy tett…..
Mostanában semmi különleges nem történt a BX-szel, álldogált a garázsban, többnyire mással jártam. Egyik nap azonban feladat támadt, reggel el kellett menni a Ferenciek terére, a bankba. Felkerekedtünk a családdal, feleség, gyerek, babakocsi, elemózsiászacskó, pótásványvíz -…..
w 2010: Az Úr odüsszeiája 2008.04.04 06:00:00
Milyen lesz az élet 2010-ben? Efféle kérdéseket gyakran tettem fel magamnak huszonvalahány éve, kisgyerekként. Mágnesvasutakat, robotokat, és űrhajókat láttam magam előtt, politikával nem foglalkoztam. Hogy ez a nagy modernizáció a szocializmuson belül valósul meg, vagy annak…..
Egy Spanyolországban kelt és színes gyűrűvel jelölt fehér gólya telel Bodrogkeresztúron. Az F1MM jelzésű madarat 2003-ban fiókaként gyűrűzték az Ebró medencében (Aragónia). 2006-ban már megfigyelték Bodrogkisfaludban, költő madárként, azóta a teleket itthon tölti, írja a…..
Magyar bemutató: 2008 02. 14. Trailernek hinni körülbelül akkora botorság, mint kuplerájba járni dolgozni, majd panaszkodni, hogy valaki orvul, előre megfontolt szándékból, hátulról. A vírusmarketinggel ugyanez a helyzet. Újdonságot fogok mondani: ezek nem azért készülnek, hogy…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..
uh.golb 2008.01.19 21:50:33
modernkepmesek.blog.hu

Végülis itt lehet kommentelni részenként :)