Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapasztalt Betonaszfalt

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, azt mondtam a blog nyári szünetet tart, de az Arcanum havi bejegyzéséről megfeledkeztem. A magyar gyártörténet hetedik, következő darabja a Taurusról szól! Remélem kellemes meglepetésként hat egy kis nyári olvasnivaló. Sőt a jövő héten is jön egy bejegyzés a Hihetetlen Történelem csapatától!…..
Tapasztalt Betonaszfalt 2021.08.08 20:21:32
"A barátnőm rohadt erős személyiség, aki elképesztő módon kitudja osztani az embereket és megmondani nekik, hogy mit csináljanak. Ez az egyik dolog, amit vonzónak találok benne. Csak szex után szar, amikor gyorsan elmondja mindazt, amit másképp csinálhattam volna. Egyrészt szeretném tudni, ha…..
Tapasztalt Betonaszfalt 2021.04.25 22:41:41
Nem túl PC fordítás, hogy TE ( és én) is megértsd:

"A barátnődnek meg kell tanulnia, hogyan kapcsolja ki a "munkamódot" abban a pillanatban, amikor együtt vagytok." - Manapság a nők akarják hordani a nadrágot. Tanítsd meg neki, hogy minden ellenkező médianyomással szemben te vagy a férfi.
"A probléma, hogy nem is biztos, hogy neki ez feltűnik, hacsak te nem mondod meg neki, ezért kell kommunikálnotok." - A nők általában nem értenek a szép szóból; genetikailag becsukódik a fülük. Ilyenkor pöcköld meg az orrát. De ne erősen, mert bántalmazásért úgy bevisznek, mint a sicc. Tudod mit, helyette inkább menj el kocsmába, és ott várd meg, míg el nem unja magát és keresni kezd.
"A közvetlen és határozott kommunikáció a legjobb, amit tehetsz." - Nos... férfinyelven tudjuk ez mit jelent. Ha van jó ügyvéded, akkor tedd amit egy férfinek tenni kell, de én továbbra is inkább a kocsmát javaslom. Pláne, hogy egy törött orr miatt mennyit tudnak rinyálni...
"Mondd meg a barátnődnek, hogy a kritizálása és az általa tett kommunikáció milyen hatással van rád és ajánlj fel más módot, amellyel a visszajelzése nagyobb hatást tud elérni. " - Közöld vele, hogy a férfiaknál ez úgy működik (mivel úgy látszik nem tudja), hogy ahányszor kritizál, hogy kicsi a p.cs.d, mindig lemegy belőle 1 centi, de ha lelkendezik, hogy milyen nagy, akkor növekszik.
Dióhéjban ennyi.
Fiatalon, alig 21 évesen hunyt el koronavírus-fertőzésben Chloe Middleton, akinek semmilyen rejtett betegsége nem volt a család szerint. A High Wycombe-ból származó lány az egyik legfiatalabb áldozat eddig a szigetországban, ahol a Covid-19 vírus az elmúlt hetekben egyre több embert fertőz meg. Még…..
Megkezdjük a 2020-as esztendőt, és régi hagyományunk szerint a tavalyi évre jósolt kártevő trendeket, támadási vektorokat nézzük meg abból a szemszögből, vajon mennyire voltak találóak az akkori előrejelzések...
Amikor megkapod egy csajtól, hogy normális vagy, helyes és kedves fiú, ám mégis dob, a legtermészetesebb dolog, ha egy kicsit kiakadsz. Posztolónk egyik korábbi nője úgy tartotta, hogy a jó pasi az nem csak úgy van, hanem a nő faragja magának amilyenre akarja, és ez talán még…..
Tapasztalt Betonaszfalt 2019.06.26 09:19:10
@//VV\: Voltaképpen az, egy nagy gruppen swingerklub a világ. Persze vannak VIP tagok, akik használhatják a kanapét. A többieknek marad a fapados rész. :D
Tapasztalt Betonaszfalt 2019.06.26 09:23:09
@moonlight777: Bakker, sorozatból veszed a mintapéldát? :D Nézd már meg az egykori Nagy Ő-s részeket, vagy a luxusfeleségeket, aztán jöhet a vélemény a magyar nőkről! :)
Dühös vagyok és nem akarom, hogy elmúljon ! (Hölgyem, Isten Áldja, Marsha Mason mondja, örökzöld) Már annyiszor hallottam. Először elkámpicsorodtam, aztán belenyugodtam, ja, van ilyen, már csak vállat vontam. De van az a kritikus tömeg, amikor elindul a reakció. És most elindult.…..
Belegondolva ebbe az egész irkafirkálásba, meglehetősen sokat nyöszörögtem már arról, hogy milyen férfit nem keresek, mert nem és kész, meg, hogy mennyi agyament bogarat sodort már utamba az élet. Na de akkor mit is akarok vagy mit is keresek teszem fel magamnak a kérdést, mert ugye azt tudjuk, hogy…..
Tapasztalt Betonaszfalt 2018.03.17 09:21:38
@András Horkay: Bizonyára ismered azokat a halastavakat, ahol a kifogott halak után kell fizetni, ha horgászos példát hoztál fel. Itt ugyebár, ha jó a csalid, több hal akad horogra, mint amennyit hazavinni szándékozol, tehát a többségét visszadobod. Mondhatni pusztán a horgászás izgalmáért vagy ott.
Nincs ezzel semmi probléma.
Amíg ez csak hobbi, és nem az egész életed! :)
Tapasztalt Betonaszfalt 2018.03.17 12:09:12
@András Horkay: Az még rendben van, hogy a lányok úgy gondolják, hogy jár nekik, és ami jár nekik, azt mi, férfiak teremtsük meg, de abban megerősíteni őket, hogy ehhez elég az, amit születésükkor kaptak, éppen hogy nem megmenti a Földet. :)
Tapasztalt Betonaszfalt 2018.03.18 17:14:39
@András Horkay: Csak arra próbáltam célozni, hogy a Föld megmentése oké, de nem ártana elkezdeni ezeket a kihalófélben lévő lényeket - férfiak, vagy minek nevezik őket - is megmenteni, mert elég unalmas lesz a világ a sok nővel, meg a sok macskával. :)
Az az észrevételem támadt, hogy a férfiak, legalábbis néhányuk hajlamos a nemük elleni támadásnak venni, mindenféle női irkafirkát, ami arról szól, hogy mire is vágyik a nő, netán milyen elvárásokat támaszt a másik nem irányába, a kiemelt példákból, rossz tapasztalatokból pedig általánosítás…..
Szerző: Papp-Felber Anita   Mindenhonnan politikusok és leendő politikusok arcképe köszön vissza. Berobogok a városba, viszem a gyereket oviba, a lámpánál ott himbálódzik egy plakát, békésen követi a reggeli szél ritmusát. Mosolyog, elszánt a tekintete és valami jó dolgot sugall. Csak az én…..
  Az alárendelt El sem tudja képzelni az életét férfi nélkül. Amint kilép a szingli létből, nem érdemes többé keresni, mert úgysem ér rá. Élete minden percét a pasija vagy a pasijára való várakozás tölti ki. Ki sem mer lépni a lakásból, mert mi van, ha Ödönnek pont most jut eszébe egy randi, és ő…..
Tapasztalt Betonaszfalt 2018.03.06 15:04:10
@tomhardynészonja: Te az a nő vagy, aki üzletszerűen gyűjti a pasikat a klikkvadász blogjába. :)
Túl átlátszó lenne és az is, folyton ugyanazzal az egyénnel szexelni. Felgyorsult világunkban fontosabb a fazon alakja, a has lapossága, a köröm ápoltsága és a fogak fehérsége szeretői szinten. Diszkriminál és minősít ennek bárminemű eltérése. Az, hogy kit diszkriminál és kit minősít az egy…..
Ha valaki halálos beteg, képes az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodni. Esélyt ad a legképtelenebb gyógymódoknak, megbízik az utolsó sarlatánban is. A remény hal meg utoljára ugyebár. Ha valaki magányos...nos az bizony képes még a leggagyibb társkereső oldalra is regelni, és minden "hogyan…..
Azt hiszem, ehhez semmit sem kell hozzáfűzni, de én nem tudom megállni. Ő itt a halasember. Vagyis ő EGY halasember a több ezerből. Melyik nő szíve ne dobbanna meg egy harcsa(?) láttán? Hisz ez az állat maga a megtestesült érzékiség. A lángoló szerelem manifesztációja. És Gyuri tudja ezt. ..
Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy tele van a postaládám. Nem nagyon értettem, mi történhetett egyetlen éjszaka alatt. Felbőszült férfiak vérszomjas hordája támadt rám az interneten keresztül a Mi (nem) kell a nőnek? című bejegyzésem miatt. Kb 50-en írtak, hogy én mennyire szánalmas, buta,…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány. Határozott egyéniség, ő az a típus, aki mindig is tudta mit akart, volt elképzelése az életről, már gyerekkorában is. Tizenévesen, mikor halhatatlan az ember, a lány egyre jobban fedezi fel, és kezdi feszegetni a saját határait, ebből kifolyólag…..
Tapasztalt Betonaszfalt 2016.05.01 09:40:26
@Pixynor: Figyi, 14 évesen a szüleid sem azért vártak korán haza, nehogy jól érezd magad valakivel, hanem mert maguk mellett éreztek biztonságban.
Ha valaki el akar menni, és megcsalja a másik felet, ott már nem is nagyon érdemes hazavárni.
Az az érdekes amikor még hazavárod, és ő számodra megmagyarázhatatlan okokból nem jön.
Szerintem megártott a nőknek ez a nagy szabadság, amit most megélnek, látnak, hallanak, kapnak.
Elfelejtik milyen érzés tartozni valakihez. Az ezzel járó kötelességeket ( pro és kontra), és előnyöket.
Tapasztalt Betonaszfalt 2016.05.01 19:57:16
@Pixynor: Nem mennék bele, hogy most a nők vagy a férfiak... mert ez így általánosítás.
Minden esetre, csak azt a nőt lehet megdugni aki hagyja.
A hűség pedig a becsületességgel együtt lemaradt valahol az értéklistáról, és olyanok kerültek fel, amit ezelőtt inkább szégyellni kellett.
Tapasztalt Betonaszfalt 2016.05.02 11:52:34
@Pixynor: Ez a blog úgy kezdődik, hogy a társkeresésről szól. Ugyanez lenne az álláspontod ami most, ha sikeresen párt találsz?
Az emberiség fele csupa bolondból áll, akik boldogok a párjuk mellett ( aztán majd jól elválnak, de ez egy másik kérdés), amikor van egy olyan alternatíva, hogy szabadon nyalhatnak egyedül? Akarom mondani szabadon szárnyalhatnak egyedül.
Azt szokták mondani, hogy kettő több, mint egy, és ezt matematikailag is be tudom bizonyítani ( azok az idők már elmúltak amikor fizikailag is be akartam bizonyítani :)).

Szép, hogy ilyen konzervatív értékekkel bírsz, de ha valaki már egyszer megtalálta a párját, miért nem ragaszkodik hozzá foggal-körömmel, miért hagyja, hogy ne legyen más választás, mint a szakítás? Tudom ez már eső után köpönyeg, de a kérdés is csak filozófiai volt. :)
A férfi magas volt, kopasz, szemüveges, megnyerő arccal, és hamarosan kiderült nagyon intelligens. Ez tetszett a lánynak. Az ismerkedés első mondatai után azonban kiderült, nem, a férfi nem szabad, de ahogy az lenni szokott, sokéves kapcsolat után a nője megcsalta, és különköltöztek. Azonban ahogy…..
Tapasztalt Betonaszfalt 2016.05.01 09:30:51
@Pixynor: Psszt! Csak szólok, ne keresd Farkast! Egy kisebb baleset miatt kénytelen volt nevet változtatni, és azóta Kanada végeláthatatlan erdeiben kóborol, sírva, vonyítva gyászolja azt, amiről a nevét kapta.
Ha tudná, hogy kulcstartómon hordom... :)
Ami a válás illeti, otthagysz egy életet, mert nem érezted jól magad benne, egy másikért, amiért szintén kompromisszumokat kell kötni, csak már nem teheted felelősé a másikat. :P
Tapasztalt Betonaszfalt 2016.05.01 19:49:04
@Pixynor: Nem voltál elégedett az életeddel, aham, most az vagy? Jobb?
Ezt a házasságizét annak idején nem azért találták ki, hogy a problémák során mindenki megfutamodjon.
Az ilyen hotodiglan-holtomiglan meg jóban-rosszban duma nem csak lábjegyzet, vagy kisbetűs szöveg, hanem ez az egész lényege.
Ha átültetem a dolgot akkor Kolumbusz is mondhatta volna:
- Hülye amerika, mán egy hete hajózunk oszt sehol nincs, haza is húzok a p.csába! Az orrom is folyik b.szod, a tenger meg csak hullámzik brööööáfff... kell ez nekem? A francokat! Mennyivel jobb a szárazföld, ide se jövök többet! :)
Tapasztalt Betonaszfalt 2016.05.02 11:39:33
@Pixynor: A holtomiglant nem te, hanem az anyakönyvezető/pap mondja.Vagy nem figyeltél éppen, vagy rádnézett és csak suttogva merte hozzátenni. :)
Sajnálom, de nem kedvenceim a brazil szappanoperák. csatornaváltáskor néha találkozom velük, de sose tudom, hogy ez most egy új sorozat, vagy csak ruhát váltottak a szereplők. :)

Nincs bajom azokkal, akik nem akarnak párkapcsolatban élni, csak úgy vagyok vele, mint a nagymama a spenóttal:
- Edd, meg Julcsika a spenótot, finom!
- Pffff...
- Na jó, nem finom, viszont egészséges!
- Pffff...
- Hidd el, egyszer még hálás leszel nekem, hogy spenótot adok neked!
- Pfff...
- Tudom, nehéz elhinni, mert a színe mint a takony, az állaga meg mint a... sűrű takony. Az ízéről meg ne is beszéljünk, de csak jót akarok neked azzal, hogy ezt adok.
- Pffff...
- Ha megeszed, kapsz csokoládét.
- Pffff...
- Csak egy kicsit, innen a széléből. Legalább kóstold meg!
- Pffff...
- Edd meg, te büdös kölök, vagy lenyomom a torkodon!
- Brühühühüüüüüü....

Azt nem tudom, ki él boldogabban, aki megeszi a spenótot, vagy aki nem. Valószínűleg mindkettőre van példa.Én csak egy kvázi szempontütköztetést eszközöltem, nem pedig az izémet szórtam.
Bocsánat, igémet. :P
Két nagyon érdekes ismerkedést is elkönyvelhetek magamnak. Kb. egyidőben történt a kettő, és az benne a különleges, hogy ezekre az ismerkedésekre nem a társkereső oldalon került sor, hanem a nagyon híres közösségi portálon (fészbúúk), ahol természetesen, hogy le ne maradjak a tömegtől, én is…..
Tapasztalt Betonaszfalt 2014.09.25 14:30:32
@Pixynor: Oké, az adatbázisom készen áll, lehet kezdeni ráhúzódzkodni a frissítésedet. :)

A narancs kezelés elég időigényes feladat, javaslom helyette a banán kúrát, az eredmény bár nem ugyanaz, de elég hozzá pár nyugodt pillanat, meg egy biciklipumpa. :D
Józsi minden falat szeret, bár a legtöbb neki túl nagy falat. Ha megvillantja fúróját, a csajok úgy spriccelnek szét, hogy öröm nézni. Pedig ő jobban szeretné, ha össze spriccelhetné őket. :D

Nos, mesélhetnék a szőkeségek luktömési folyamatairól, azonban olyan szakmai titkokat kéne eláruljak, amit nem engedhetek meg a kon-kurrrencia tudomására jutni, és ki tudja kik olvassák ezt a blogot. ;)

Védelmező? A csajszi a Carrie filmből? Nem tudom, épp most jött meg neki, és máris egy Denzel kaliberű pasi oltalmára vágyik? Eh, ezek a pornórendezők is mi mindent kitalálnak már! :D
Tapasztalt Betonaszfalt 2014.09.25 15:19:56
@Pixynor: Milyen privát próbálkozásokról beszélsz? Bocs, de a női virágnyelvnek csak néhány nyelvjárását ismerem, az is inkább orális, mint verbális, így nyugodtan kijelenthetem, hogy dunsztom sincs miről beszélsz. :D

Há' azé' beszélek Chloe Grace Moretz-ről ( most kicsomózom a nyelvem), mert a Denzi mán megvót párszor a képernyőn, tökös legényekből túlkínálat van, nem tudtad?
Bezzeg a Ha/ver csaja, a kis mitugrászból boszorkánnyá serkent "sápadt női főszereplő", lenyomja a filmvászonról a macsó ébenfekete herceged, mint keresztespók a kátránygolyóbist! :P

Kellyi hőseiből egyértelműen a fiatal Donald, akinek ha felállt... hűűű... amikor felállt... szóval akkor a tank csöve pont úgy nézett ki, mint egy szervpótlék. :)
Trónok harcát csak 1 évadig követtem figyelemmel a dramaturgiára tekintettel. Nálam az tette be a kaput, amikor a toronyban hátulról ismerkedtek egymással a szimpatikus emberek, majd a leselkedő fiatalt, (menet közben) lehajították. Na innentől fogva az értelmetlen halálozások száma kezdett túlnőni a kereteimen. :)

Igen, estére újfent. Mint lent. Azaz fent. :)
Tapasztalt Betonaszfalt 2014.09.25 15:48:37
@Pixynor: Oppá... most nézem, tényleg van itt valami a postafiókom legeldugottabb zugában. Sorry!

Mit fogsz csinálni este? Előveszed a vibrációs lézerkardod, azt megnyiszálod vele a... ööö... arany bikinidet! :)