Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JorgeTheBlobfish

45 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyeim és uraim, visszatért a SmackDown az EszkoSportra. Mielőtt elővennék a zsebkendőket, és belefulladnának az örömkönnyekbe, leszögezem, hogy nem lett jobb a kék adás az elmúlt két hétben. Az eheti jobban sikerült mint showműsor, de ha a sztorifejlődést nézzük, hát,…..
Semmi izgi nem történt a NoC előtti hétközi adáson, átlagos és unalmas meccseket kaptunk és egy kínos epizódot, úgyhogy minden a régi. Nincs jó előérzetem, ha vasárnap estére gondolok. Az elején rögtön elfogott az othonosság érzete, hiszen nem más, mint Seth Rollins…..
Harmadik tag még mindig nincs, és nem is lesz, amíg a Fekete Bárány sorra kivégzi őket; Rollins skalpját mostmár hárman akarják, és a főmeccsen a fél roster kint van. Az alapanyag csillagos ötös, de az adás mégis egy Bartos Ezerjó lett.  A Wyatt-klánnal kezdünk, és minden…..
Elég fostos adáson vagyunk túl, kevés pozitívummal. Sajnos főeseményből is csak teszkóminőség volt, az annak szánt színdarab pedig az egyik legnevetségesebb, amit valaha láttam. Esmeralda és Marichuy sárga irigységgel nézte Summer Rae-t. Na de essünk túl rajta.  Rollins…..
Nagyon élvezhető SmackDownt dobtak össze nekünk ezen a héten, bár a szitu egy kicsit megtévesztő: a színvonal nem emelkedett semmit, mindössze a változás, az új-érzet tette nézhetőbbé a műsort. Vagyis nagyon valószínű, hogy a Dudley Boyz, az új Wyatt-csikó és Big Show…..
Ez volt az utolsó adás a Mighty Summerslam előtt, és a WWE igazán tehetett volna valamit a magyar nézőkért augusztus húsz miatt, de inkább jól telibefosta őket. Nem került be Bárdosi, sem Bunyós Pityu Dean Ambrose helyére, nem rohant be Rubint Réka, hogy elkenje Brie Bella száját,…..
Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de egyre jobban várom a SummerSlamet. És nem csak, sőt főleg nem a Lesnar-Undertaker miatt, ami tipikus kirakatmeccs, hanem a többi párharc miatt is. És ha hiszitek, ha nem, ez a SD hozta meg az…..
A hétvégén elrajtolt a Premier League, és újra nyakig vagyunk egy futballszezonban. A két blogger, EszkoF és Jorge megpróbálja felvázolni, mire is számíhatunk az elkövetkező kilenc hónapban. De ne…..
Nehéz elképzelni ennél falrahánytabb adást. És a színvonal egyre csökken.  A WWE újabban mostohául bánik még a legszeretettebb pankrátoraival is; ezen az adáson gyakorlatilag feláldozta Rollinst ennek a förtelmes Cesaro-Owens feudnak. Emberek, tegyünk félre minden Rollins…..
Igen, azért adtam ezt  a címet a posztnak, hogy érzékeltessem a Raw és a SmackDown közti iszonyatos minőségbeli különbséget. Míg EszkoF (szerintem csak részben, de) joggal nevezte a hétfői adást az "év egyik legjobbjának", a SmackDown közönségének muszáj beérnie totál…..
Az ilyenre mondja Puzsér, hogy még az anyjával se nézetné meg. Nekem muszáj volt megnézni. Rollinsszal lódul neki ez a lassú, zötykölődő ökrösszekér, amit SmackDownnak hívnak. Rollins pedig rinyál a Cadillac miatt, amit Lesnar egy kissé átformázott hétfőn - vagyis nem…..
Az elején versenynek tűnt, de rá kellett ébrednünk, hogy a Mercedes csak önmagával versenyezhet. A kerékcserék elcseszték a Williams dobogóját, ellenben nagyon is kedveztek Vettel harmadik helyének. Egy kevés izgalom az elején, és brit himnusz a végén. Miért, Uram,…..
Elnézést a késői posztért, nemrég kerültem gépközelbe, úgyhogy a szokásosnál (jóval) rövidebb lesz az összefoglaló/kritika. Az adás több mint felét átugrottam, de öt pontot valahogy így is összeszedtem. Lássuk.  1. Oké, kezdjük is azzal, hogy mindenkit a szervezetből…..
Egy érdekes RAW után azon találja magát az ember, hogy várja a csütörtöki adást, még talán reménykedik is, hogy ugyanolyan szórakoztató lesz, mint hétfőn. Erre ezt kapja. Ezt. Ezt a mirelit trágyahalmazt, ezt a szétlyuggatott, agyonfoltozott darócködmönt. Ezt. Az Authority…..
Minimális meglepetést és minimális izgalmakat hozott a spielbergi nagydíj; gyakorlatilag annyi érdekes történt, hogy Rosberg a rajtnál eljött Hamilton mellett. Két korábbi világbajnok a gumifal tövében végezte, dehát úgysem zavartak volna sok vizet. Alább négy bekezdésben…..
Vagány kis adást henteltek össze nekünk odaát Ámerikában. Több kérdés vetült fel, mint amennyire választ kaptunk, dehát már egy ideje megszokhattuk hogy a válaszokat a Raw-ban kapjuk, már ha vannak olyan kegyesek a kreatívok. Addig is, emésztgessük egy keveset ezeket a…..
 A nyárba érkezve az utolsó iskolai hét előtt jött el a Money in the Bank nevezetű pankrációs gála. Hogy mit várunk tőle? Többet, mint attól a nyomorult Extreme Rules-tól az biztos. Van néhány ígéretes harc, de van jó pár lefutott is. Az Elimination Chamber-t jól lebasztuk…..
Kegyesek voltak hozzánk a kreatívok, mert elég szép kis felvezetést hoztak össze így a Money In The Bank előtt; mindenesetre jobbat, mint vártuk. Volt itt egy Rollins-Ziggler és egy hatalmas ugrás Neville részéről. Nézzük, mi minden történt tegnap.  Ambrose-zal indul a show,…..
Ide nem írok semmit, mert rohadt fáradt vagyok. Lapozzatok tovább és hagyjatok békén.  Rollinsszal indul a show, aki a bajnoki cím nélkül is ugyanolyan nevetséges dolgokat mond mint azelőtt, például hogy feltörölte Lesnarral a földet a WrestleManián, meg ilyenek. Valaki…..
A döntőt nézed a haverokkal? Jó lenne felvágni néhány érdekes statisztikával, hogy sikert arass? Ne aggódj; az EszkoSport gondolt rád, és összeállított egy különleges listát, néhány érdekességgel.   4 – ennyiszer rendeztek döntőt Németországban. A Juve játszott már…..
Már nincs öt nap a várva várt fináléig, és mi megpróbáltunk összegyűjteni öt-öt érvet mindkét csapat mellett, hogy miért nyerhetik meg, illetve miért érdemelnék meg azt az átkozott trófeát. Olvassátok, és osszátok, hogy okuljon a nép.  Miért nyer a Barca?   Mert…..
Fű alatt (legalábbis számunkra) érkezett meg az idei év Elmination Chamber PPV-ja, amit nagy örömmel fogadtam, mert februárban a FastLane miatt úgy tűnt kikerül a naptárból. Most azonban a Payback után villámgyorsan elérkezett, ami a kialakult feudok minőségében és a meccsek…..
  Kóros fáradtság és időhiány miatt a szokottnál rövidebb lesz a poszt, ezért előre is elnézést kérek. Nem mintha az e heti adás különbözne az összes többitől, de na. Ja, és amúgy is, holnap/holnapután jelentkezünk majd EC-beharangozóval is, szóval most csak…..
Amatőr hiba miatt veszítette el Hamilton a monte-carlói futamot; bár ezért nem csak a csapat a felelős. Az év legunalmasabb versenye lehetett volna, de a Mercisek rosszul nyúltak bele a futamba, és az élen haladó Hamilton csak a harmadik helyre tudott visszajönni. A Ferrari köszönte…..
Azt már régóta tudjuk, hogy a WWE szeret levest főzni a karaktereiből, mégpedig amolyan krémleves-szerűséget: tegyünk bele néhány random karaktert a turmixgépbe, oszt hörpintsük fel. A baj ezzel, hogy az ilyesmi a szurkolók többségének nem ízlik. Néha nem találnak az ízek.…..