Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kazinczi Gabriella

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berki Krisztián vasat heréje és Kelemen Anna gigantikus de bűnronda bóti csöcsei mellé újabb trollfaktor érkezik az Édes életbe, az a Hajdú Péter, aki izé, eléggé megosztja a nézőközönséget, a comment:com kommentelőit viszont általában soha nem látott egységbe kovácsolja.…..
Kazinczi Gabriella 2014.09.21 14:37:38
@Spamet nem küldünk rá: ez igen tetszik a komment!! ezek az emberek direkt a facebookon élik a fos életüket és még a kölkeiket is kiteszik a szarnak...akkor a kis picsa ne háborogjon hogy bántják őket meg a kölkeiket!! felizgatja a pasikat a hülye moslék képeivel...erre nem féltékeny a hajdú? minden másra igen? én meg úgy gondolom a csaj nem a petikének akar csak bájologni hanem minden pasinak...ez az igazság a kölkeik meg már unhatják hogy a két idióta állandóan fotózza őket és nem tetszik főleg a kislánynak azért is hisztizik állandóan. én a helyükben nagykoromban szégyellném a szüleimet amit csináltak vele és a tesójával.AZT HISZI EZ A KÉT EMBER EZZEL JÓT TESZ ANNAK A KÉT KÖLKÉNEK? mindegy hál isten nem az én kölkeim ezek meg nem az én rokonaim szégyenek ahogy vannak!!
Kazinczi Gabriella 2014.09.21 14:40:14
@mruniverzum: ez igen! szuper a komment! kőművest nem talált az utcasarkon csak ilyet aki tele van pénzzel? szereti az lehet....de ha senkiházi söredék lenne akkor is? picsa!! szép napot!
Bármennyire is csábító lehet egy "ide kattints Sarka Kata és Hajdú Péter házipornójáért" felhívás, ne tessen bedőlni neki, mert kamu az egész, írja a Bors. Egy fémeztelen fotóval igyekeznek valakik egy fizetős oldalra terelgetni a nyálcsorgató júzereket, amire…..
Kazinczi Gabriella 2014.09.21 14:27:16
Autóba menekült az őrjöngő Győzi elől a szerkesztőnő címmel hozott le a Blikk egy mobiltelefonnal készített videót (naná, hogy jár érte a 10 ezer forint!), amin a "roma rapper" valóban az utcán hőbörög, majd ordenáré stílusban magyaráz egy autóban ülő ismeretlennek, de…..
Kazinczi Gabriella 2014.09.20 10:52:46
@Big Tits Fan: nem is volt neki sosem becsülete.rohadt egy moslék ember de a neje is nem kell nekik nyalni...győzike látja hogy aki neki bájolog a facebookján az másik fórumon miket ír? engem meg letiltott a moslék mert megírtam az ilyen senkinek föld alatt a helye...minek élnek ilyenek ebben az országban? jó lenne ha már valaki úgy megverné hogy ne kelljen fel 1 hétig...