Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dullszab

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy áttörés történt a köztévében az újévnek ezen a fagyos reggelén. Mivel az M1-et sokan azzal vádolják, hogy minden ott kiejtett és kiírt betűt alaposan megvizsgálnak, jóváhagyatnak, előzetesen cenzúráznak, és hogy a vendégek csak alapos szűrés után kerülhetnek be,…..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
Az MTVA is elmondta az álláspontját arról a médiatörténeti eseményről, amely az MTV szombat esti Híradójában történt. Ne várjon senki meglepetést, az MTVA semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy a műsorvezető tények említése nélkül jegyezte meg meg nem nevezett…..
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
Vajon mit lehetne kérdezni egy reggeli politikai műsorban Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkártól akkor, amikor épp az előző napon lemondott a minisztere. Tényleg ő lesz az új miniszter? Mióta tudja, hogy megkapja a külügyi tárcát? Milyen változások lesznek a…..