Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a hallatlanul bonyolult helyzetben nem alkalmas megoldás, hogy mindenki a maga korábbi álláspontját látja igazolva (bár a Willkomennskulturnak most nyilvánvalóan nehezebb dolga lett), hogy ezek mentén csak felerősödjenek az ellentétek Európán belül. Minőségi változásra van…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2015.11.14 17:16:26
@nagybátyád: "Mert te veszélyesebb vagy a magyar társadalomra, mint az iszlám terroristák Európára."
megszólalt a genetikailag kódolt rettegő elmebeteg zsidaja.
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2015.11.14 20:11:27
@Khonsu: teljesen igazat adok.
drónokkal kell szétlőni a teveszaros seggét a segélycsomagból guberált focimezes csürhének, a fehér ember ezerszer okosabb mint ezek a sivatagi majmok, csak a fegyvertelen gyanútlan csoportok ellen bátrak a fejlevágós fiúk, ha valódi harcosokkal kerülnek szembe, hanyatt homlok menekülnek. valahonnan ismerős ez a viselkedés.
Rendszerint a lehető legtávolabb tartom magam (és ezzel együtt írásaimat) a napi aktualitásoktól, a politikától, van azonban, amikor kivételt kell tenni, a mostani eset pedig ilyen. Talán nincs ember az országban, aki ne hallott volna a borát megmérgező gazdáról. V. Pál…..
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2015.11.09 11:22:41
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
A Kreatívon találtuk a videót, ami az első, elvileg nemhivatalos részlet Veiszer Alinda ma este, 22:30-kor induló Hír tévés beszélgetős műsorából, Veiszer pedig rendesen berúgja az ajtót az első kérdésével: Orbán Viktor egy geci? A vendége pedig Nagy Kriszta/Tereskova, aki…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2015.09.21 15:24:58
Csak azt ne kérdezze senki, hogy honnan szereztem az első milliót! Ez a mondás nem csak a simlis vállalkozók kétes üzleti világában, hanem a domain nevekkel végzett kereskedelem piacán is megállja a helyét. Hihetetlen, de néhány vállalkozó kedvű úriember egy egészen unortodox…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2015.09.17 21:25:14
A menekültügyben sok egyoldalú, méltánytalan tudósítás jelent meg a nyugati sajtóban Magyarországról. Az utóbbi napokban azonban új fegyverek is megjelentek a hungarofób eszköztárban: a nyílt, szégyentelen hazugság és az aljas vérvád. “Migránsok menete az…..
Az Evangélikus Levéltár már nem alkalmazza a holokauszttagadó történelemtanárt. Az Egyenlítő blog többször írt már arról, hogy a Kurucinfó egyik hírhedt, holokauszttagadó szerzője „Perge Ottó”, valójában Zábori László. A holokauszt tagadása ma Magyarországon három…..
Mondhatnám, hogy köszönöm Latorcai úrnak, hogy ismételten, nagy plénum előtt nyilvánította ki, hogy „Magyarország Kormánya határozott és egyértelmű állásfoglalásaiban zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmus, a rasszizmus és a kirekesztés ellen”. Mondhatnám, de nem…..
  Szerencsére az ellenfél jobban észnél volt, mint a spori. // //   A Bellator 136 egyik korai ültető meccsén Chad George és Mark Vorgeas csapott össze. Sokáig nem tartott a küzdelem, George az első menetben Von Flue fojtással intézte el Vorgeast – csak épp a bíró…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2015.04.18 22:07:14
Miután 1954 júliusában a korábbi gyarmattartó Franciaország aláírta Genfben az Indokína-szerződést, amelyben elismerte Vietnam függetlenségét, valamint az indokínai államok szuverenitását, a délkelet-ázsiai ország kettészakadt: északon kommunista, délen pedig Amerika-barát…..
Olvasónk Ferihegyen a Burger King invitálásának megfelelően beugrott kedvenc vagy nem kedvenc, de Whopper szendvicséért utazás előtt, aztán kalandozott egyet a szonszédos KFC-ben is. Jó nagy pofáraesés lett az ugrásból. Ennyit a magyaros vendégszeretetről. (A BK fotó a reptéri…..
Gazdag kölykök mindenhol vannak, de azért a legtöbb országban próbálnak figyelni arra, hogy csak annyira legyenek feltűnőek, ami még nem okoz túl nagy felzúdulást. Mexikóban nem így tettek, komoly politikai botrány is lett belőle. A közép-amerikai országban a lakosság…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2015.04.06 15:56:04
@gizmo26666: nyíljon szét a mellkasod mint a biblia
Immár hagyománnyá vált, hogy a Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház és a MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya minden évben megrendezi a Magyar Sajtófotó pályázat "MÚOSZ Nagydíja" nyertesének kiállítását. 2015-ben a díjat Béli Balázs kapta Úton Európába című…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2015.04.05 19:01:55
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Rég volt akkora mozgolódás a tévében, mint idén. Először Ördög Nóra ment át elég nagy balhéval a háta mögött az RTL-től a TV2-höz, most pedig Tatár Csilla hagyja ott a csatornát 12 év után, hogy az MTVA-nál folytassa. Mondhatni csöbörből vödörbe, de Tatárnak biztos…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2014.12.13 00:16:15
Gyurcsány Ferenc napjainkban a politikai élet egyik legmegosztóbb szereplője. Lehet szeretni, lehet utálni, de ritka az az ember, aki közömbös a személye iránt. Mi most ezen a blogon mégis közömbösek leszünk, és - a tematikánkhoz illeszkedve - aktuálpolitikától mentesen…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2014.10.03 21:32:20
Tegnap este, miközben a Sztárban sztár énekesei a hangokkal és a rájuk osztott szerepekkel birkóztak (ki jobban, ki rosszabbul) én azon vettem magam észre, hogy rendesen jobban várom, hogy Hajós milyen fiatalkori élményre vagy traumára vezeti vissza az értékelését, mint magát a…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2014.09.29 09:47:55
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2014.09.22 11:55:28
(Tessen klikkolni, galéria nyílik!) A hat éves kihagyás után visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatójának egyik fele egy kicsit olyan volt, mintha egy Morning Show felvételére ültünk volna be, csak a betelefonáló hallgatók most ott ültek a műsorvezetők…..
nyíljon szét a mellkasa mint a biblia 2014.09.18 22:20:05