Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verjemanyadba

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég vált elérhetővé az Álom Doktor című film előzetese. Ez lesz az a mozi, ami Stanley Kubrick kultklasszikusát, az 1980-ban bemutatott Ragyogását fogja folytatni. Az alap természetesen továbbra is Stephen King azonos című regénye, a főszerepre megnyerték Ewan McGregort, a direktori székbe pedig…..
Az a csodálatos a köztévében, hogy amikor azt hinnéd, hogy ha már egyszer (hatszor, hatvanhatszor, hatszázhatvanhatszor) megszívták, és leadtak egy olyan videót, amikről később kiderült, hogy nem akkor és/vagy nem is ott játszódnak, ahol ők szerették volna, akkor a körültekintésbe még senki nem halt…..
verjemanyadba 2019.01.24 16:49:14
@Neo07: de sok butasagot hordtal ossze. Neked amugy miert nem mindegy a borszin? Rasszista vagy? Te vandorolhatsz, ha akarsz mas nem? Ez a szamaranyilag duma, eleve baromsag. Innen tobben vandoroltak el lepodj meg sot a lengyel kormany a mi kormanxunk mintajat kezdte el kovetni es ebben igazad van ott is fellendult a kivandorlas meg jobban. Ugyanugy mint nalunk. Lengye barataimtol tudom nem az m1 rol. Lehet nem hiteles a forrasom :-) Honnan veszed hog jonnek haza? Ezt ki mondta? En pont az ellenkezojerol tudok.Olyanok is neki kezdtek nyelvet tanulni akik eddig leszartak kulfoldot. A briteknel is vannak nagyon britek. Egyertelmuen lehet ra peldat talalni. Nem tudom ki irta ezt de valoban hulyeseg de itt is a nagy szamok torvenye dominal. Ez a nezd meg mi volt a multban es par eve is. Miert mi volt? Teged mivel felemlitettek meg? Mert en nem tudok semmi komoly dologrol. Mindenhol vannak gyokerek. Ahogy nalunk is csak szolok. Multikulturaban nem nehez talalni olyat hogy kulfoldi de mennyivelmasabb ha elzarkozol? Jobb, ha ex magyar vagja el a torkod? A mozgato ereje nem a retteges a dolgoknak. A medianak koszonhetoen nagyobb nyilvanossagot kap egy egy dolog es te azon csokizol be. Amerikaban mi van? Azt is mind a migransok csibaljak? Ez egyszeruen a nagy szamok torvenye. Sok a gyoker torodj bele az emberek egyre fruszraltabbak es mindenek megvan a kovetkezmenye de nem az a lebutitott forma amit eled tolnak. Nezz a dolgok moge ez kinek az erdeke amit veled elhitetnek?!
Az egykori Antikrisztus Szupersztár egy, a régi rajongók számára talán furcsa lépésre szánta rá magát. A mindig társadalomkritikus és vallásellenes emberként ismert Manson beszállt az amerikai country legenda, Kris Kristofferson mellé, hogy elénekelje vele a Why Me Lord című…..
Már könyvtárnyi tudományos munka született arról, hogy a nyolcórás munkanap valójában egyáltalán nem jól működő rendszer. Az, hogy mennyit és milyen hatékonysággal dolgozik az ember egy nap, nem függ össze azzal, hány órát van a munkahelyén...
verjemanyadba 2018.02.21 01:53:33
@Albert Ejstejn: kuzdeni? Erdekes hozzaallas :-D
A rockzenét mindenki kemény stílusnak tartja, de a lírai balladák ugyanúgy hozzátartoznak a műfajhoz, mint a zúzós dalok. Szinte minden nagy banda repertoárjában ott van egy lassabb nóta a legnagyobb slágerek között...
Filmbook 2017 legjobb filmjei 2017.12.30 15:12:53
Mint ahogy minden évben, úgy idén is a magyar mozibemutatókat vettem alapul a lista összeállításakor, illetve ahogy az elmúlt években mindig, úgy idén is leginkább az érzelmeimre hallgattam mind a sorrend, mind a felkerült filmek tekintetében, úgyhogy objektivitásra, vagy megfelelni vágyásra…..
A Mintel kutatási eredményei szerint a szingli nők 61 százaléka, a szingli férfiak 49 százaléka boldog csupán. A számok azt is megmutatják, hogy a megkérdezett nők 75, a férfiak csak 65 százaléka nem is kezdett aktív társkeresésbe az elmúlt évben...
verjemanyadba 2017.11.17 17:05:08
@zommmmmbi: egy kurva olcsobb es tobbet vallal mint egy hazikedvenckent tartott no. Nincs nagyon ratok szukseg, nem hiszem, hogy a szar dumatokkal vegletekig be tudtok palizni minket. A Nok magy resze bolond es selejtes. Amelyik nem az mar kurjak valahol. Fiatal koromben nem gondoltam volna, hogy ilyet gondolok es irok, de mar ertem miert jarnak sokan kocsmaba a csalad helyett es megertettem miert a ti szemelyi szamotok kezdodik kettessel.
Hát ezt is megértük! Eddig elegem volt már a McDonald's-ból, mert a Gazdasági Versenyhivatal megállapítása szerint csirkehúsnak adták el a csirkebőrt. Aztán meg elegem volt a Jack's Burger-ből, mert nem voltak képesek egy egyszerű rendelést normálisan felvenni. (Ha már Jack's-ék: respect a cégnek,…..
verjemanyadba 2017.10.30 21:52:20
@Dezsike: nincs gond a gepi colaval, de amikor mar nem nagyon erzed az izet mert elnyomja a viz (es manapsag mar ez van mindegxikben) na az a gaz. En regen imadtam a gepi colat.
Hat évvel ezelőtt kilenc bátor tizenéves megmutatta az erejét az akkor még 15 éves Sopienak, az angliai Louthban, aki ma szokatlan kijelentést tett...
verjemanyadba 2017.10.14 10:43:23
@Tinman: pedig van ilyen. Azert mert te normalis kultur korben nevelkedtel fel ez nem jellemzo a vilag minden szegmensere es nincs szerencseje mindenkinek ilyen teren.
Az új évezreddel a régimódi akciófilmek kedvelőinek beköszöntött a szűkölködést magával hozó tél, mely azóta is szüntelenül tart. Míg korábban akár egyetlen év alatt összejött annyi kedvenc csak ebből az egy műfajból, hogy akár egy nagyobb toplistát is könnyedén össze lehetett állítani, addig…..
Bár a nyolcvanas évek anarcho-punk dühe mindmáig él és virul a brit undergroundban, az kétségtelen, hogy a Bad Breedinghez foghatóan egy friss zenekar sem érzett rá ennyire a Crass Records zenekarainak végletes, nyers és minden értelemben őszinte megszólalására. A zenekar, amire a…..
A heti egyszer, egy órában jelentkező műsor az ATV vasárnapi műsorrendjébe kerül be a Napló Sváby Andrással és az Esti Frizbi Hajdú Péterrel közé, és könyörgök, legyen már a címe valami olyan, hogy Faszomtudja Bochkor Gáborral. Nem az lett sajnos, pedig őszintén reméltem, hogy kell nekik a…..
verjemanyadba 2017.09.12 16:48:06
@Warlimont: sznobjektív pl. A Bocskor meg regen is xar volt. Regen is fikaztuk Borossal egyutt. 2 idiota buta humortalan figura akik magukat es egymast szirakoztattak reggelente megis valakinek ez szinvonalat jelentett. Nem szeretnek szemelyeskedni, ezert elnezesed kerem, de a ket pasas kritikan aluli produktumot nyomott mindig is, csoda, hogy ennyi ideig volt ki hallgassa oket. A jeen musort nem lattam, de a vendegek neve hallatan inkabb nem is fuzok hozza semmit, mert szot nem erdemelnek. Szabo Zsofihoz csak annyit fuznek, hogy szinesznek avanzsalni nem szamara felemelo, hanem a valodi szineszeket ledegradalo dolog.
verjemanyadba 2017.09.12 16:49:45
@jolka40: azt tudtad, hogy a kormany a te adodbol finanszirozza? Nem tudom miert lenne jo, ha meg tobb penzt olnenek egy halott projecbe?!
Kellett pár nap észheztérnem, hogy higgadtan fel tudjam fogni, amit Veres András megyéspüspök nyilatkozott. Püspök Úr. Ön ítél akkor és úgy, amikor arra joga nincs. Ha véleményt nyilvánít elvárható Öntől, hogy tájékozódjon és utána nyilatkozzon olyat, amellyel hívő emberek sokaságában nem kelt…..
Szász Zsófi munkáit régóta figyelem, nagyon bírom egyedi vonalait és felismerhető figuráit. A magát teljesen önképző grafikus arra vállalkozott, hogy megrajzolja saját stílusában a Trónok harca jól ismert karaktereit, de arra talán még ő sem számított, hogy nemsokára ezekkel a képekkel pózolnak majd…..
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
verjemanyadba 2017.08.11 17:23:00
@tnsnames.ora: Tereskovaval semmi gond nem volt, teny nem humorista de maga a no egy jelenseg es jokat tud szolni a maga lazasagaban. Inkabb Cini volt a gaz. Magat egette, de gondolom kellett neki a penz. Annyira osszevissza veszelt, hogy maga se ertettem mit mond. Szabo Zsofi az ki a faszom? Mit csinal?? Hajdu meg egy fatoku senkihazi. De ha mar itt jarunk Puzsert kellett volna bevinni.
A legendás The Exploited felemás hangulatú koncertet adott a Dürer kertben. A beteg frontember, Wattie pótolhatatlan, ugyanakkor a többiek becsülettel odatették magukat. Egy ilyen buli az értő fotográfusnak is igazi csemege...
Könnyű lenne azt mondani, hogy minket nem érint, meg különben is, milyen durva felvétel ez. Ám a jelenet maga a valóság, amelyben élünk...
verjemanyadba 2017.08.01 19:30:33
@Mérnork: ne igy reklamozd, hogy fogalmad sincs az egeszrol.koszonjuk megertesed
1. Már a húgom (aki öt évvel fiatalabb nálam) barátnői is a munkahely, család, háztartás szentháromság nyűgeiről panaszkodnak, ha néha elmerengünk egy pohár bor mellett. 2. Trendi ruházati boltban az eladófiú hangos 'Csókolom!'-ot köszön. (Nem, nem 'Keziccsókolom'-ot, az bőven más kategória..)  3.…..
verjemanyadba 2017.08.01 18:44:09
@Hortenz: ez egy baromsag
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
verjemanyadba 2017.08.01 18:23:26
@blah: na jo, de szerinted kik a kommunistak? En egyet se latok
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..
Amikor tavaly megjelent a Harry Potter: Hogwarts Battle, kisebb hisztéria alakult ki körülötte az európai országokban - köztük itthon is. A forgalmazó USAopoly ugyanis csak Amerikában árulta a játékot és még a viszonteladók sem kaphattak belőle. Úgyhogy a keményvonalas rajongóknak maradt az eBay és…..
verjemanyadba 2017.06.14 03:21:51
@hullajelölt88: csori, de sajnallak. A tarsasjatek egy elmeny. Persze kockulhatsz, de egy jo tarsasjatekot nem uberelhet pc-s jatek
verjemanyadba 2017.06.14 22:27:52
@hullajelölt88: jaj csak nem belegyalogoltam erzekeny gyermeteg lelkivilagodba. En vagyok a buta, de neked esik nehezedre egy tarsasjatek megertese :-D Probalkozz 3-6 eves korug kiadassal eloszor... Szerintem a proli fogalmaval nem is vagy tisztaban (hopp nyugi a google segit a bajban) a trollra meg nem is irok semmit inkabb. Meg a vegen megzavar, hogy tul hosszu szoveget kapsz es azzal kerkedsz majd, hogy elolvastal egy konyvet. Irtam egy normalis kommentet te meg itt vinnyogaz kiscserkesz. Hiába a net elott kemeny csavora nevelted magad. Tobb szot se erdemelesz.
Erre mondják, hogy nem a kor teszi az embert. Idősebb korukban is megvillantják az egykori Playboy nyuszik csodás alakjukat és dögösen kacérkodnak a kamerával! Hugh Hefner is megmondta: Aki egyszer Playboy nyuszi volt, örökre az is marad ;) Ben Miller és Ryan Lowry alkotásait láthatjuk: Candace…..
verjemanyadba 2017.06.10 16:43:12