Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napfény Nap

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a Hungary's Got Talent első évada, az, ami a Csillag születiket váltotta, avagy legitimizálta a lenyúlt formátumot, ugye, mert ugyan a műsor menetében vannak eltérések, de ránézésre is ugyanarról a tehetségkutatóról van szó (pont mint a Strictly Come Dancing - Szombat…..
Napfény Nap 2015.12.21 16:21:56
Szabó Vivien Ha eleged van a nagyvárosok zajából, akkor Svédország igazán neked való hely. Hagyd magad mögött a tipikus úti célokat: Stockholmot, Göteborgot és Malmőt, és meglátod, úgy térsz haza, mintha kicseréltek volna. Az igazi Svédország még a helyiek szerint is vidéken kezdődik. Ahogy…..
Azon gondolkodom mostanában, mennyire nem értik az emberek a sajtószabadságot. Ami különösen megdöbbent, hogy még azok sem, akik a sajtóban dolgoznak. Először a Heti Válaszos Szőnyi Szilárd írta azt, amit, most meg Sebestyén Balázs fejti ki véleményét a rádióban: „miért…..
Napfény Nap 2015.01.10 12:29:54
A sajtószabadságot a nyugati demokráciák totális kategóriaként értelmezik. Mindent le szabad írni, rajzolni. Ez rendben is van, komoly vívmánya a demokráciának. Azonban a vallások hitrendszere, így a muszlim vallásé különösen, alapjaiban meghatározza sok millió ember napi életét: napi rituálékat, sajátos gondolat világot, érzelmi attitűdöket. A hit ápolása és gyakorlása megadja az embereknek a napi biztonságukat és egyfajta örömöt/boldogságot ad a közösségeknek. Az életérzés, amely eképpen alakult ki, az ókortól folyamatosan tart a jelen korig. A francia életérzés nem ismeri ezt, nem tud vele mit kezdeni. A modern ember a nyugati országokban más "istent" imád, elszakadt az ősi hitrendszerektől. Nehéz megkövetelni tőle, hogy tisztelje azt. A felszínen ez egy ceruza és egy gépfegyver drámája volt, de ez sokkal több annál. Két világ csapott össze. Most a ceruza világa győzött. Biztosan igaza volt, hogy ezt egy ilyen küzdelemben kellett eldöntenie? Biztos, hogy a vallási hiedelemben élőknek nem kellene jobban megértenie, hogy ez csak egy "firka-irka volt és az is maradt"? Valószínű, hogy tudják ők is a jó választ, de van itt egy ennél sokkal mélyebb feszültség tenger- a jelenségek felszíne alatt- amely csak "címkének" használta a karikatúrák támadását/védelmét, de erről a két hömpölygő feszültség óceánról nem beszél senki. Nem is fog................
Velünk, „gasztroizékkel” általában egyáltalán nem könnyű! Pont a napokban mondta nekem Anett, a legjobb barátnőm, hogy ha egy mód van rá, többet nem megy velem étterembe. Egy átlagos vendéglőben ugyanis mindent kritizálok, idegesítő módon okoskodom arról, a kirendelt ételt hogyan kellett volna jól…..
Napfény Nap 2014.11.22 09:52:01
@Gyarló Hintaló: tündéri..............
Napfény Nap 2014.11.22 09:53:29
@enigma777: Nekem ez a zserbó recept jött be eddig a legjobban!