Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gizmo266

0 bejegyzést írt és 484 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az emberek 99,9 százaléka el sem tudja képzelni, milyen az, ha valaki egyezer millió forintot, vagy annál is többet költhet lakás, illetve ház-vásárlásra. Megnézzük, hogy ezer millió forintból, vagy a felett ma milyen „szerény lakhatási lehetőségek” akadnak a piacon...
Tarlós István haragszik az egész világra. Az értetlenkedő, balhécsináló zöldeket nem szereti, érthető okokból, hiszen túl sok a fa. Az állandóan követelőző, elnyomó bicajosoktól agyvérzést kap, mert azoknak meg minden kellene, az autósokat pedig mindig és mindenki csak bántja. Azoktól, akik nem…..
gizmo266 2017.06.14 09:44:13
Az Ausztrália – Szaúd Arábia labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzés előtt 1 perces gyászszünetet tartottak a londoni terrortámadás áldozatainak emlékére. A nyolc áldozat között két ausztrál is volt. A szaúdi játékosok azonban nem álltak fel a kezdőkör mentén...
Hetek óta lelkesen terjesztik számosan azt a táblázatot, amiben "no kids" megjelöléssel szerepelnek európai államok vezetői. Talán nem tudják az illetők, de gyalázatos, amit művelnek...
 "Magyar az, akinek fáj Trianon..." Dicsértessék! – vágta oda Tibi atya a Facebook népének az alábbi képet:..
gizmo266 2017.06.04 23:58:49
@arturdent:
Vissza lehet csinálni, ha teleszülöd a Kárpát-medencét
A Románok is így csinálták, mart a magyar nő az inkább elkapartatja magát, mert 40 éves kora előtt még ki kell élnie magát, és karriert is szeretni.
De biztos lesznek olyanok is, akik megfogadják. És talán nagyon jól járnak majd ezzel... A kép nem kapcsolódik a szerzőhöz, ennél azért fiatalabb... :)..
Nem ez az első eset, hogy a svéd kreativitás egészen érdekes módon nyilvánul meg. Most például magát az országot tették fel az Airbnb-re, invitálva az egész világot, hogy menjen, és próbálja ki őket...
  Elvégeztem a napokba egy kísérletet és nem hittem a szememnek. Pedig nem volt túl komoly. Nem vettem ezer fős mintát, nem elemeztem, csak úgy ruszki mód feltettem egy álhírt a facebookra. A történet itt kezdődött: A korábbi polgármester (aki fideszes volt, van, és lesz) a sződligeti Duna partra…..
Vigyázat! Morbid és sarkított megfogalmazásokat tartalmaz! Csak erős idegzetű bicósoknak! Nemrég a Critical Mass (Kerékpárosklub?) rendezésében újra a bicósok világítása volt reflektor"fényben". 2011 tavaszától számolhatjuk velük a kivilágított bringásokon túl azok számát is, akik nem szeretnének…..
A 32 éves Rodrigo Alves igencsak a plasztikai műtétek megszállottja. Függőségéről mi sem ad nagyobb tanúbizonyságot, mint az erre fordított 10 év és a 305 ezer font. Hát igen a szépségért meg kell fizetni. A férfi több mint 42 plasztikai műtéten van túl 2004 óta, hogy minél jobban hasonlítson a…..
Sakkozva nőttem fel. Az első sakktáblámat gyerekként kaptam attól az embertől, aki meséivel és szeretetével irányította az életemet. Vittorio Margucciónak hívják. Mert aki megtanít sakkozni, új utat ajándékoz neked az élethez. A kopott gyalogok, a kifakult kockák, a fa…..
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
Géza nemcsak szerepelni fog, hanem ő írja és rendezi a filmet. De előtte még azért pár filmbe beugrik. Részletek a tovább mögött!..
Szerző: Kalmár Miklós    Az első világháborút követően Európa már többé nem volt az, ami korábban; felbomlott az Osztrák-Magyar Monarchia, keleten, Oroszországban forradalom és polgárháború zajlott, a győztesek és a vesztesek egyaránt a gazdasági csőd szélére…..
A közelgő tavasznak és az ebből adódó löketnek hála egyre gyakrabban látogatja a szerkesztőség a gyúrós-boltokat és mivel sokat beszélünk egyébként is az eladó-sporttársakkal, gondoltuk, hogy megkérjük Őket, hogy sztorizzanak kicsit a vásárlókról és ha van valami ütős…..
gizmo266 2016.04.11 18:58:26
@Látens Inszinuáció:

Amúgy is mi köze, a gyúrásnak az egészséghez? Gondolom Arnoldnak is azért műtötték a szívét, mert olyan kurva egészséges az a gyúrás... Állíts már be egy ilyen gyúrós poron meg kreatinin "hízlalt" felfújt izomcsászárt, hogy megy-e neki a 2 km-es futás szívroham nélkül.... Én nem fogadnék. Mellesleg te vagy az egysejtű, mert egyből azt feltételezed, hogy vagy gyúr valaki, vagy a fotelban rohad. Vannak ám igazi sportok is a gyúráson kívül...... Ne nem baj Pistike, ülj le, egyes.
Ahogy a munkaerőpiac is állandó változásban van, az állásinterjú-trendek is évről évre megújulnak. Ma már senki nem lepődik meg azon, ha megkérdezik tőle, milyen állat lenne – inkább az tűnik mulatságosnak, hogy vannak még HR-esek, akik ezt a kérdést még mindig…..
Még mindig egymást érik a '90-es éveket idéző bulik és olyan koncertekből is folyton akad egy-egy, ahol az évtized előadói váltják egymást, legyen szó külföldiről, vagy magyarról. Úgy tűnik, nem tudjuk megunni a '90-es évek feltámadását egyelőre - nosztalgiából, viccből, vagy csak azért, mert…..
Aviciit teljesen leszívták az elmúlt évek, szóval úgy döntött, hogy 2016 után nem lép fel többet, hanem inkább mással foglalkozik. Zenélni amúgy még akar, meg azt is mondja, hogy igazából nem szabad azt mondani, hogy soha, magyarán lehet még visszatér, mint Avicii, de az nem most lesz. Most Tom…..
gizmo266 2016.03.30 22:04:27
@Jobban való teljesítés van: ez nem igaz, Pl. női DJ manapság csak az lehet, akinek szilikoncsöcsei vannak, és/vagy pornózott. Komoly szakma ez kérem.
A fővárosba költözés után mindenkinek eljön a pillanat, mikor azon kapja magát, hogy most már úgy igazán budapesti. Hozzászokunk a város egyedi jelenségeihez és figuráihoz, természetesen mozgunk a tömegközlekedésben, már nem két kézzel kapaszkodva, remegő térdekkel araszolunk a mozgólépcsőn, és…..
gizmo266 2016.03.27 21:18:27
@pottompanna: Na látod, csak sötét vagy, még aláézni sem tudsz rendesen
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
KGX Vér vagy hús? 2011.08.07 09:30:00
Hölgyekurak!Kedves blogpöcögtetők és blogverők! Nem... nem valamifajta hentesblogon, vagy vegetáriánusgyűlölő bejegyzésen munkálkodnak fürge, ámde acélos ujjaim. Sokkal, sokkal komolyabb, úgymond megakérdésről van szó, amely nemzedékek sorsát döntheti romlásba, vagy viheti…..
Ha kiakarsz tűnni a tömegből, akkor valami nagyon eredetit kell kitalálnod. A szürke utcákon nehéz rátalálni a legjobb helyekre, azokra a kis boltocskákra, amiket utána imádni fogsz. Ha azt akarod, hogy észrevegyenek, legyél bátor! :) Mint például ők…..
Elszomorító nézni ezt a magyarországi vitát a „gazdasági” bevándorlásról: mindenki szajkózza a szajkózni valót, pártállásától függően. Fekete-fehér, jó-rossz, megélhetési vagy politikai, és ezzel le is van zárva a kérdés. De hogy valaki komolyabban megvizsgálná…..
gizmo266 2015.01.31 10:56:58
@Hollandexxonvaldez: Szerintem Trianon nem volt igazságos, de Nagy-Magyarország sem. Valahol az 1. és a 2. bécsi döntés környékén lehetett volna megtalálni az igazságos megoldást.
Angelina Jolie nem buta lány. Tudja, hogyan tartsa fenn az érdeklődést maga iránt, világsztár még úgy is, hogy évek óta nem forgatott komolyabb filmet. Lassan, de biztosan megpróbál átállni a kamera túloldalára. Látszólag könnyű dolga van, hiszen gyakorlatilag azzal forgat,…..
Mindamellett az is lehet, hogy épp a kelleténél többet tettek a két szélére Budapest Főutcáján. Vagy eleve vizesárkot terveztek, csak nem mondták. Megsüllyedt Budapest Főutcája, vagy legalábbis annak a közepe, az V. kerületi önkormányzat előtt. Mindezt annak dacára, hogy…..
gizmo266 2015.01.31 00:12:31
@kuki123: Vidéki vagy he?