Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bulsitter

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak csomagolások amik indokoltak, vannak amik feleslegesek, és vannak azok, amiktől az embernek még a bicska is kinyílik a zsebében ha nem vigyáz. 1. Narancsok szépen és gondosan elkülönítve egymástól, nehogy összevesszenek: 2. Ezek már barátságosabb citromok, ők mehetnek kettesével: 3.…..
Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli [ti. azt, hogy a homoszexuális párok örökbe fogadhassanak]. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok…..
bulsitter 2019.05.18 06:59:19
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Manapság egyre többször szóba kerül az a probléma, hogy a férfiak döntő többsége nem mer ismerkedni egy szórakozóhelyen, de szinte sehol sem, és ennek több oka is van! Úgy gondolom, hogy a mai társadalomban a nők egoizmusa a közösségi oldalak által fel lett tolva az egekbe, és mindenki királylánynak…..
Előszó startuppereknek: az ötlet nem ér egy huncut fillért sem. Állandóan ezt kell mondogatnunk, ha nem akarunk abba a hibába esni, mint én az előző két posztommal, amikor angoltanárt kerestem. Ugyanis ha nem mondod el az ötletedet másoknak rendesen és alaposan, akkor a hülye posztodra hülye…..
  Jesse Pinkman karakterét a Breaking Bad első évadának harmadik része után ki akartéák írni a sorozatból, merte eredetileg csak annyi szerepe lett volna, hogy elindítsa Waltert a lejtőn, megmutassa neki a metamfetamin kotyvasztás rejtelmeit és kalap. Aztán Aaron Paul az első…..
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
bulsitter 2017.09.10 18:57:52
@miertvesszunk: nem olvastam el firkálmányod, de pár részletből nekem lejött, hogy alapvető dolgokban tévedsz és erre épülő következtetéseid erősítik a hülyeséged. gondolom a suliban nem beszélget veled senki.
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
    A sztori 2016 augusztusában kezdődött, egy hétköznapi vásárlással. Ekkor még nem tudtam, hogy azzal a vásárlással nem csak egy alkatrészhez fogok jutni, hanem egyúttal benevezek egy általam addig nem ismert játékba is.   A történet egyik szereplője, egy országos hálózattal rendelkező…..
bulsitter 2017.05.10 05:46:21
@Balint133: Ja, ja nekem is ez fordult meg a fejemben. Bar hozza tennem, hogy itt a balkanon semmi se normalis. Ha a szerelok sem trukkoznenek, akkor meg se fordulna ez a baszakodas az alkatresszel a halandok fejeben. Jo az is igaz, hogy miert pont az autoszerelok kezdjek a nem trukkozest?
Nem kéne ezeréves népszerű cikkeket előbányászni egy erről a felületről deklaráltan távozó blogról. Tessék írni sajátot.     Támogasd a távozó újságírók új lapját!  https://tamogatas.telex.hu..
1986. Az egykori Sztálingrád fölé magasodó - a Mamajev-kurgánon álló - 86 méter magas II. világháborús emlékmű karbantartása  ..
bulsitter 2016.03.07 08:34:25
@karandash: Igen egy háborúban nincs jó és rossz. Mértéktelen emberölés történik. Ha a végén van győztes, akkor az pozitívként jön ki. Ha pl. a németek győznek, akkor most mást tanulnánk és mást kutatnának ki a történészek.
Ezen a héten is elkészítettük szokásos válogatásunkat, melyben a legkülönlegesebb, legszebb otthonokat gyűjtöttük össze. Ma azok a családi fészkek kerülnek terítékre, melyek potenciálisan tökéletes otthonul szolgálhatnak egy család számára. Nehéz kérdés, hogy mekkora alapterületű lakásban/házban…..
Megkezdődött a visszaszámlálás az évszázad legnagyobb ingatlanüzletére, és ez egyáltalán nem túlzás, hiszen egy akkora birtokról van szó, mint New York és Los Angeles együtt. Az ár is ennek megfelelő – 725 millió dollár. A texasi Waggoner Ranch több mint 200 ezer…..
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..