Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillanyoca

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Nem csak marhapörkölt lesz ám, hanem nagyon finom zöldborsóleves is májgombóccal, de a pöri volt a fő attrakció. :) Egyébként az egyik legfinomabb marhapörköltet az esküvőnkön ettük, és ezzel nem voltunk egyedül, mindenki dícsérte. Na, én ma ezt megpróbáltam ha…..
Sziasztok! Most 5 napig nem kellett főznöm, mivel anyáéknál voltunk, de ennek eredményeképpen mára annyi mosni- és vasalnivaló gyűlt össze, hogy tényleg extra gyorsan kellett elkészítenem az ebédet. Ez azonban nem ment az ételek rovására :) Gombakrémleves pirított…..
Nem különösebben szerettem a paradicsomlevest, de amikor a férjem elvitt bemutatni az édesanyjának, azt főzött anyósom. Egy jó meny pedig eszik megeszik mindent, ha tetszik, ha nem. :) De ez tetszett, ugyanis enyhén csípős volt a, és ez az édeskés ízével annyira pikáns volt, hogy…..
Hahó! Ma ismét két nagyon egyszerű fogást hozok Nektek, ráadásul a leves megint gyerekbarát :) Ma csirkefarhátból főztem nagyon gyors levest, a főétel pedig rántott csirkeszárny volt tzatzikivel. Furcsa lehet, de ha már unalmas a krumpli meg a rizs, akkor érdemes kipróbálni,…..
Ma nem főztem, de mivel Andika barátnőmnek, aki Londonban él, nem nagyon jön be a yorkshire puding meg a fish and chips, az ő kedvéért írom most le a tavalyelőtti karácsonyi vacsi menüjét, ahol nem csak az étel, de a társaság is nagyon jó volt, igaz lányok? :) A leves fehérboros…..
3 hete bölcsis a nagyfiam Nimród, aki 2 és fél éves lesz, és azóta újra van időm főzni. A kisebbik, Petike 3 hónapos, 2-3 órákat alszik napközben, aztán egy órát ébren nézelődik, és újra visszaalszik, szóval tőle akár visszafelé is foroghat a Föld, legyen tejcsi oszt'…..