Regisztráció Blogot indítok
Adatok
genghini

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megegyezett egymással a Telekom és az Andy Vajnához tartozó TV2 Csoport arról, hogy a Spíler 2 év végig elérhető lesz a telekomos ügyfeleknek, méghozzá most péntektől, írja a DTV. A Bajnokok Ligáját és a spanyol első osztályt közvetítő Spíler 2 egyaránt benne lesz a Telekom IPTV-n és Sat TV-n is. Az…..
Amikor a MasterCard megnyitotta a reptéri burzsujváró kapuit a fapados horda előtt - vagyis nemcsak a prémiumkártyásokat, hanem a mezítlábas Wizz hitelkártyásokat is beengedték - várható volt, hogy nem kis számban tűnnek majd fel az ingyen kajára és vodkára éhező, szomjazó ócsójánosok.  Íme hogyan…..
genghini 2018.03.15 06:51:20
@Panna Anna: Ezt nem is a 2 hetente járónak találták ki, van bőven normál prémium büfé minden reptéren. Viszont az itt leírtak alapján, márkanévrombolás történik, ezt komoly cég(ek) sokáig nem tűrheti(k), lehetnek még meglepő változások. Egyik örök példa a tesco-fila eset.
Ziganda edzői pályafutásának legnagyobb sikerét érte el tegnap, mivel az általa irányított Athletic Club megnyerte Európa Liga csoportját.  Szeptember tizedike óta nem volt ilyen sima meccse a csapatnak, akkor a Girona ellen nyertünk 2-0-ra, igaz otthon, a San Mamesban.  A csoportból való…..
16 kép / 4,1 Mb ..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Pinkfuga Fierra Cruz 2022.12.23 00:00:00
18 kép | 18 pics..
genghini 2013.10.13 11:12:15
Hetek óta tartó esőzések után végre 2013 május 28-án a nap is kisütött, így az aznapra tervezett városnézős programomat egy egészen másra cseréltem. Már többször elhaladtam a München Ost pályaudvar mellett található, egykori, felhagyott rendezőpályaudvar mellett. Régi…..
Naked Elbűvölő Cindy 2013.05.19 08:00:00
Sexy Asian Girls - Szexi ázsiai modellek Daily Erotic - Mindennapi erotika // 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Barna hajú lányok Fedra 2013.05.12 07:34:00
..
genghini 2013.05.12 18:36:15
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..
genghini 2012.12.25 09:38:24
@nguen: Valóban, mi férjek, ha megkapjuk a jó szexet, akkor azért kezelhetőek vagyunk:) Na, nem rögtön...
Úgyhogy törekedjetek erre!
De egyébként bárki, bármit ír, jó a poszt, mert az átlagra igaz(ha zsidó, ha bármi), legalább részben. És megnevettetett és néha fúrdalt...:)
A végső mindent államosító roham előtti kétségbeesett költségcsökkentésben a Digi saját alkalmazottaival is szó nélkül kibaszott karácsonyra. Eddig ugyanis ingyen kapták a leglassabb internettel egybekötött mindenes csomagot, amit amúgy 4200 forintért kínálnak az embereknek,…..
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Subba Radics Gigi 2012.08.28 14:36:17
..
genghini 2012.08.28 22:27:23
@feketegy:
Ha nem lenne ilyen hangja, már vagy hármat szült volna mostanra (16-ig)....
Pospisil Bílek takarodj! 2012.06.02 14:02:00
Hokiban a szlovákok, most meg fociban a magyarok intéztek el minket. Szépen végigjátszottuk a begyakorolt kombinációkat, de a végére hiányzott egy váratlan húzás, egy ügyes passz, amivel meglephettük volna az ellenfelet. A magyarok viszont alaposan megleptek, Dzsudzsák és Gyurcsó…..
Január 8-án a világ számos nagyvárosában megtartották a Nadrágmentes Metrózás Napját. A tizedik alkalommal rendezett eseményhez 27 ország 60 városának több ezer metrózója csatlakozott. Az első Nadrágmentes Metrózás Napot 2002-ben, New Yorkban tartották és mindössze heten…..
Mandiner blog 27 2011.09.17 13:01:00
  Amúgy ki a fasz az a Saint Lucia, hogy még ezt a rekordot is elveszi előlünk?..
hogyvolt 24 6x23 – 4:00-5:00 2011.06.18 18:20:00
Hajnali 4 óra van, mozgalmas és király részen vagyunk túl, amely a „Bauerék különböző felállásokban” címet is kaphatná. Az elrabolt Josh Bauert visszaszerezte a CTU, ezért GeciFater elküldte a sziszegő Chenget a tetves francba. A ruszkik nem ették meg Trágyapofa…..
Itt a Vincenten már csinos gyűjteményünk van az orbáni állam saját zsebre  törvénykezésének bizonyítékaiból. Egyszer majd talán lesz Wikipedia-cikk a Lex Haverokból (bár ha ilyen ütemben teljesedik ki Magyarországon a sajtószabadság, akkor lehet, hogy Wikileaks lesz az).…..
genghini 2011.06.11 08:21:34
@Sütemény1975: tehát a Tescoról és a Cba-ról terjesztett negatív információk a vásárlók megkárosításáról egyformán igazak, de a Cba még adót is csal a Tescoval ellentétben. Ráadásul mindezt jelenleg kormánytámogatással...,amely még az egy hónap passzívtáppénzt is az állam jelentős megkárositásaként BTk-s esetként hirdeti...
Érdekes cikket olvastam az előbb a Napi Gazdaságon: a MÁV egyik igazgatósági tagja, Lantos Csaba harmadával csökkentené a MÁV tarifáit, főleg azért, hogy a közösségi közlekedés újra előnyben legyen az egyéni közlekedési módokkal szemben. Ezt társítanák a jelenlegi…..
genghini 2011.06.10 09:54:43
@hááááát: És még az amortizációt is számold...de
De nálunk miért mindent csak úgy lehet, hogy fürdővízzel együtt a gyereket is..?Barom lantos
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
genghini 2011.05.13 10:31:58
@Fuzy: Szerintem Catoo nem ezt a video-t kérdezte, ezen csak pofáznak...de amúgy jó minőségű, megnézném a folytatását is:) persze csak ingyér..
Berlin - téboly föld alatt és felett, III. rész Előzmények: Berlin gyorsvasúti rendszere a Fal felépítése után A jelek szerint az NDK egykori vezetői az ideológiát könnyen félre tudták tenni, amikor pénzről volt szó: a Friedrichstrasse-i vasút-, U- és S-Bahn állomás esete…..
genghini 2011.03.23 19:54:22
'89 tavaszán, nyarán kétszer jártam ott még az igazi kemény időben 22 évesen, előbb barátokkal, aztán barátnővel. Soha nem felejthető kalandként éltük meg a posztban is írt viszonyokat. Mert ugye mi ki-be járkálhattunk a határon a kék útlevéllel a kelet-németek irigykedő pillantásaival kísérve. Persze eszünkbe sem volt nyugaton megszállni, enni, hiszen keleten tizedébe került minden és nem is volt rossz, még ha akkori igényeinket nem is tudom a maival összehasonlítani:). Az összes fantom állomást megnéztük a nyugati "metrókból", élveztük a keleti szinte "ingyenes" tömegközlekedést, éttermet, borzongtunk a Checkpoint Charlie "határátlépő szekrényében" fegyveres vámosok által talált keleti márka miatt levetkőztetett társunk miatt ...stb.
Aztán '90-ben az NDK márka utolsó hetében mentünk újra. Na az a seftelés pénzt-pénzért minden kapualjban keleten és nyugaton...óriási volt, pedig jártam pár bazárban, különleges helyen azóta a világban!
Szóval hatalmas királyoknak éreztük ott magunkat csóró, ifjú, "kommunistaországbeliként" mindkét évben egy hatalmas, igazi európai, de kettévágás miatt egyedi történelmi világvárosban. Hiába élek azóta átlagosnak mondhatóan jól, ilyet azóta sem éreztem. Ja hogy ráadásul az oda-vissza út (kelet)Berlinbe négyszáz Ft volt személyenként éjszakai vonattal...!Olcsóbb volt, mint Bp-Debrecen retúr akkor. Gyerekeim persze imádják az ekkori sztorijaimat.