Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnclark

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár az aluljáró lezárásával is járhat, ha a Fővárosi Önkormányzat nem lát hozzá haladéktalanul a Flórián téri felüljáró rekonstrukciójához. Gyerekfej nagyságú, méretes betondarabok potyognak rendszeresen a Flórián tér különböző részeire az Árpád hídi felhajtó két ágának elhanyagolt állapota miatt.…..
johnclark 2021.04.28 09:33:53
Autósként, bicajosként, a HÉV-en zötykölődként egyaránt érthetetlen, hogy miért kell a főváros 3. kerületének egyik legparásabb szakaszán Tour de France-bajnokot imitálni vitatható tüdővel, egyensúlyérzékkel és combizommal. Mutatom a térképen, hol ne tekerj feleslegesen, mert veszélyes...
johnclark 2020.09.08 20:56:50
@pucros: Az Audi közben már hónapokkal ezelőtt leszerelték a tiltó táblákat. Nem mintha betartották volna...
A gázautó hamar visszahozza az árát. A gázautó soha nem hozza vissza az árát. A gázautó tartósabb. A gázautó hamarabb elromlik, csökken az élettartama. A gázos autó pro, a gázos autó kontra. Ahány eset, annyi igazság, ezért megkértük Winkler Róbertet, az ország talán legismertebb és egyik…..
Austin Amelio is szerepel majd a Fear the Walking Dead ötödik évadában, írja a Wrap. Amelio a Walking Dead torzarcú árulóját, Dwightot alakítja. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Amelio is annyira központi szerepet kap majd, mint az anyasorozatból a spinoffba igazoló Lennie James, vagyis Morgan. A…..
johnclark 2019.01.04 22:01:21
@Lacko221: Van. És van olyan aki minden egyes TWD-poszt alatt megkérdezi ezt? Szintén van. Lapozzunk.
Kicsit szélesebbre nyitva a pénztárcát érdekes termékekre bukkanhatunk, akár karácsonyi ajándéknak is...
"Ön milyennek szeretné látni a Római-partot a jövőben?" ez az első kérdés azon a kérdőíven, amit az óbudai (Budapest III. kerület) a kerületben lakóknak kiküldött, azzal kapcsolatban, hogy ők milyen változásokat szeretnének a közelmúltban a mobilgát tervei miatt nagy port kavart Római-parton. Bár az…..
Mivel a tavaszi hajrá véget ért és bekövetkezett a sorozatrajongók uborka szezonja, szeretnék nektek ajánlani öt sorozatot, amiket érdemes ledarálni a nyáron. Olyan sorozatokat választottam, amik már vagy véget értek, vagy már legalább 2 évadjuk megjelent és igyekeztem a lehető legsokszínűbben…..
johnclark 2017.07.18 22:34:59
@Filmnéző: Maradt még benne elég nyelvtani hiba.

A listához: a Banshee és a Gomorra tényleg jó. Remélem, az olasz sorozat még folytatódik.
Összefér-e egymással a légi parádé és az élhető város? A Red Bull Air Race rendezvény túlságos zaj-és környezetterheléssel jár, azaz hangos és füstös. A képen látható, hogy a Parlament eltűnik a kékesszürke füst mögött. A legnagyobb baj mégis az, hogy a szervezés…..
Megfigyelték, hogy az utóbbi időben sorra születnek az érdekes autós témák a szerkesztőség tövében? Nyáron felfedeztük a lekopott rokkantparkolót, egy héten belül felfestették. Évszaktól függetlenül, esős időben sorra törik össze magukat az épület előtt kanyarodó…..