Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EszkoF

73 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit írjak bevezetőnek, annyira állóviz van a WWE-ben egy-két dolgot leszámítva úgyhogy csapjunk is bele a közepébe. Újra Széna a bajnok, újra jönnek a (győztes) open challangek. Ameddig ki nem alakul egy feudja majd a harmadik ilyen kihívásnál. Ezeknek az open…..
PPV után jók az adások, mert indulnak az új sztorik, néha új/visszatérő jelenségekkel, emebrekkel, történetekkel. Ez most is így van, azonban egy nagyon nagyon furcsa és számomra érthetetlen módon... Talán ez azért van, mert a WWE lassan már sorozattá válik, mint sporttá, és…..
Lefutottuk a Noc-t is, és az adás után talán az a legmegfelelőbb kifejezés amit a címben is megtaláltok. A meccsek egy-egy kivétellel mind átlagon felülire sikerültek, de a végeredménnyel nagyon kevés esetben lehet kibékülve az ember. Volt itt nagy visszatérés, de egyes…..
Az ősz első PPV-jához érkezve felmerül bennünk néhány kérdés. Először is, hogy el lehet-e cseszni az adást annak ellenére, hogy rengeteg lehetséges variáció létezik jó pár meccs végkimenetelére? A válasz természetesen igen, a WWE mindent el tud cseszni, a fő kérdés talán…..
Igen nagyon bendzsa lett a NoC előtti utolsó RAW. Volt pár átlagos dolog, a többi mind azalatt. Rövid leszek és velős, egy azért mert kurva fáradt vagyok, kető mert késő van, és három mert nincs kedvem a szarról trilógiát írni. Nézzük ezt az óvodásoknak írt dolgot. Az…..
Nem igazán értem a lényegét ennek az adásnak így a main eventje után, de biztos volt valami céljuk azzal, hogy a pankrátorok 70 százalékával hülyére vetették az egészet. Ez nem feltétlenül baj, csak sajnos az esetek többségében vagy szar volt a vicc, vagy nem állt jól éppen…..
A pletykák ellenére, hogy az eheti RAW talán elmarad, hétfő este mégis megrendezésre került az adás, és örülhetünk neki, mert szerintem remek adás lett. Talán nem annyira jó, mint a múlt heti, de végre érezhető a változás, és mostmár tudjuk, hogy lesz miért izgulni három…..
A tegnapi Summerslam után nyugodtan jelenthetjük ki, hogy a mai RAW hobb volt, mint maga a PPV. Már megszokhattuk, hogy PPV után a RAW mindíg sokkoló momentumokat hoz, de mégis mindíg sikerül olyan fordulatokkal meglepni minket, hogy a szájunkat tátjuk utána. Mert ugye a feudok…..
Túlestünk a Summerslamen is, és ami azt illeti jobb lett, mint amire az ember előzetesen számított volna. A gond az, hogy még így is egy tré, indokolatlan, random fos lett. Ezúttal nem az eredmények kiszámíthatóságával volt gond, hanem magával az eredményekkel, fölösleges is…..
A Summerslam minden évben az egyik legnagyobb PPV-ként van emlegetve, amit - megmondom őszintén - nem értek, mert nem sokban különbözik egy Battleground-tól, egy Payback-től, egy Night of Champions-től. Idén akkora hypeot kapott, hogy kétlem, hogy képes lesz megbírkózni a súlyával.…..
A Summerslam előtti utolsó adáshoz érkeztünk és meg kell mondanom, hogy a hosszú hetek kínosan fos hétfői adásai után végre kaptunk valami értékelhető dolgot is. Nem, nem írtak jobb…..
Szinte ugyanazt az adást kaptuk, mint a múlt héten. Semmi sehol, semmi kiemelendő feud a Summerslamre, a Lesnar UT feud még mindíg csak promók és visszajátszások formájában létezik, a csicska bajnok még…..
A múlt heti RAW-nál egészen biztosan jobb volt. Annál már csak jobb lehet valami. De senki ne higyje, hogy eposzi magasságokba emelem ezt a romhalmazt, neeem. Ugyanolyan szar, kidolgozatlan, unalmas, mint a jelenlegi feudok nagyrésze. Nincsen…..
Esküszöm, ilyen rossz adást én még életemben nem láttam. Legalábbis, ha RAW-ról beszélünk. Azt sem tudom hol kezdjem, az egész műsor egy oltári káosz volt, mindenkinek szerepet akartak adni, de a szálakat úgy összebogozták, mint a kurvaélet és ahogy elnézem olyan borzalmas…..
Lejárt a Battleground és nyugodt lelkiismerettel konstatálhatjuk, hogy egy hatalmas cilinder szart nem ér az egész. De úgy konkrétan. Kifogásolhatatlan meccs számomra nem volt, annyira átlátszó és idegesítő egy szartengert nyomtak néhol az arcunkba, hogy az már egyenesen rasszizmus…..
Nagyon, nagyon, nagyon hosszú idő telt el a Money In The Bank óta, legalábbis ahhoz viszonyítva, hogy a MITB, a Payback és az EC gyakorlatilag egy hónapon belül voltak. A szervezetek tonna ideje volt rendesen felépíteni a feudokat, de jó pár esetben ez marhára nem sikerült, és csak a…..
PPV-k előtt, pláne ha az ilyen sablonos, extranélküli, mint a BG, nem nagyon szoktak jó adást összehozni, mert a feudok már nagyrészt kialakultak, mindenki a vasárnapi eseményre koncentrál és senkit nem érdekel ha az elmúlt hetek után a számtalan összetúzést megtoldják még…..
Na jó az túlzás, hogy jó lett, mert ezt a lezárást nem igazán tudom hova tenni. De az lassan tény, hogy ahol Lesnar és Heyman megjelenik, ott a színvonal olyan mértékben növekedik meg, hogy felülmúlja a botrányos PPV-kat is. Ahogy minden adásban, ebben is voltak olyan töltelék…..
Újabb hétfő, újabb RAW, újabb remények és feltehetően újabb csalódás. Nagyjából így indulnak a keddi napjaim és az esetek többségében a félelmek beigazolódnak. Bevallom őszintén még nem néztem végig az adást, jelenleg a szerelmes szegmensnél tartok de semmi kilátás nincs…..
Közeledik a Battleground és épülnek a sztorik, ahogyan minden PPV előtt. Azonban ahhoz nem kell nagy ész, nem kell semmilyen PPV, hogy az ember megmondja, hogy a csicska bajnok egy annyira undorító és ocsmány amőbe szerepét tölti be, hogy azt már csak piával lehet elviselni. Az adás…..
A tegnapi hat méter mély szartengerrel felérő MITB után annyi remény maradt bennem, hogy a hétfői adások a PPV adások után valamivel mindig kiemelkednek a többi közül. És ez most is így volt. Mondjuk van amit még mindíg nem lehet tisztán látni, de gondolom az év legalapabb…..
Elnézést a cikk címéért de igykszem minnél jobban érzékeltetni azt, hogy milyen hányinger volt ez a PPV. Gyakorlatilag mindent elbasztak, amit el lehetett. Mindent basszameg. Olyan érthetetlen és/vagy sablonos dolgok jelentek meg egyes meccseken, hogy azt irtózatos volt nézni. Elment a…..
A Money In The Bank előtti utolsó RAW-hoz érkeztünk, abban a tudatban, hogy tökéletes állóvíz alakult a WWE-ben, amit ez az adás azért rendesen felkavart. Több helyen is érdekes dolgok történtek, igaz voltak olyan momentumok is, amiket nem igazán tudtunk hova tenni. Ezek azonban az…..
Én már komolyan nem is tudom miért várom minden héten a Forma-1-et. Mert a színvonal amit versenyről versenyre produkál ez a sport, lassan egy Chelsea - Inter (két legutáltabb csapatom) meccshez is kevés lesz. Sokkal monotonabb az egész, mint a Vettel érában, az unalmas futamoktól…..
Vártunk volna valami exploding adást így a remek EC után, egy adást, ahol a sok jó ialakult helyzettel mind kezdenek valamit. Nos, elég egy töltelék fos lett az egész, sehol semmi új, minden a régiben. Unalmas volt. Mondjuk ki unalmas volt, egyáltalán nem tudta felkelteni bennem az…..