Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abramelin

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lemmy egészségére hivatkozva a Motörhead nemrég lemondta az összes nyári fellépést, majd később bejlentették, hogy a Wacken fesztiválon mégis fellépnek. Péntek este viszont kiderült, túl korai volt még a visszatérés, ugyanis hat szám után félbe kellett szakítani a koncertet,…..
Abramelin 2013.08.03 21:13:43
@HgGina: Posztold már a címed, ahol a MOTÖRHEAD rajongók személyesen gratulálhatnak neked...!!!
A törvényhozásban olykor furcsa dolgok történnek. Van, hogy nem választanak főügyészt évekig. Van, hogy állami számvevőszéki elnököt sem. Van, hogy kakaskodva feszülnek egymásnak a zakós emberek, mint a negyedik kategóriájú talponállók törzsvendégei, és olykor egy pofon is elcsattan. Van, hogy…..
Az Adófizetők Napja alkalmából készült fenti táblázatunk a magyar gazdaság talán legnagyobb problémáját segít megérteni. Egy tisztességesen bejelentett dolgozó adóterhelése jelenleg 60-70% közötti. A 100%-hoz érkezés előtt is rájöhetnénk, hogy ez a szint már vicc. Nem…..
Abramelin 2012.07.03 09:11:47
@Össze kell fogni:

Anyám nemrég lett nyugdíjas. Soha életében nem volt bankszámlája(!), mindig a postás hozta a fizetését. (Így néha 1-2 nappal később kapta meg, mint más). Már nem is fog soha nyitni. Őt nem húzza le egy bank se 1 Ft-al se! Ennyi.
Kezdeném a rosszal. Valami mocskosul megfáztam, így a koncert előtt két órával már az is megfordult a fejemben, hogy el sem megyek. Alig bírtam lábon maradni, de ha már megvettem a Zakkes zsugám, még szép, hogy  elindultam. A fizetős néni megjegyezte, hogy eléggé szarul nézek…..
A két évvel ezelőtti összeállítás (jesszusom, hogy rohan az idő!) spektrumára építve elsőként hadd emeljem ki az évente visszatérő "a két ünnep között" szófordulatot, amely időszakra jó előzetesen illik bármilyen meghívást elhalasztani, majd onnan véglegesen…..
Abramelin 2011.12.31 04:58:24
@Hajdú Peter:
"...nagysagrendileg tobb ok volna kutyak teljes tiltasara, mint a petardak tuzijatekok tiltasara..."

Mi van??? A 2 éves kis szuka tacskóm értelmesebb nálad, "öcsém"! Üsd meg gyorsan a szádat...
Abramelin 2011.12.28 07:46:04
@Amigarockwell:
A REMORSE nagyon nagy, ismerem őket a DESSANT-os idők óta!
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Jó napot Kívánok, illetve…..
Abramelin 2011.12.06 19:01:18
@tódór piroska: Nos, ma újra volt szerencsém egy PEG beavatkozáshoz, és gondoltam lemérem a részidőt! 11:51-kor toltam be a beteget a helységbe. (Áthelyezni nem kellett, a beavatkozást a fekvő kocsin végezték). Ekkor a doktor még nem érkezett meg, várni kellett rá. Kisétáltam a WC-re, majd vissza ekkor 12:03 volt. Ebben a pillanatban nyílik az ajtó, a beteg jól van, a beültetés megtörtént. Az órámra pillantok: 12:04... Miről beszélünk???
Abramelin 2011.12.09 02:49:17
@irutavé: Sehol nem írtam, hogy 1 perc volt a WC+kézmosás, (valamit nagyon benéztél...) de ez nem is a témához tartozik. Mivel is járattam le az egészségügyet? Azzal, hogy leírtam ténylegesen valójában meddig tartott egy PEG beültetés? Talán nekem kellene szégyellnem magam, mert villám idő alatt elkészültek az orvosok? Ezzel bíráltam az orvosi munkát? Ha nem vennéd észre csak egy korábbi hozzászólásra reagáltam. De megfogadom a tanácsod, hisz neked több éves gyakorlatod van...(itt hasra is estem), további szép napot!
Ui: Tisztában vagyok vele, hogy a beteghordók és a betegszállítók munkáját sokan semmibe sem nézik, de ez nem az én szégyenem. Biztos sokan vannak akik nagyon "ügyesen" levesznek az asztalról egy magatehetetlen 120 Kg-os embert, hajnal 2-kor...
A látszat ellenére ez nem egy ellenposzt. Se nem pro-poszt. Ezzel a két mondattal valószínűleg elértem az ellenkezőjét annak, amit akartam. Most már mindenki mégis eszerint olvassa a következő sorokat... Ismét fellángolt a vita hajléktalanügyben. Még szegény József Attila…..
Subba Klasszik fail: PANETRA 2011.11.07 13:21:51
Az emlékezetes 98-as Metal Hammer fiaskó...via nagymate..
Abramelin 2011.11.07 18:13:35
Hetek óta késik egy fontos nyilatkozat, vagy sajtóközlemény. A Stohl Andrásra kirótt börtönbüntetés kapcsán ugyanis cikkek sora foglalkozott azzal, milyen atrocitások és megaláztatások érhetik a színészt a szabadságvesztés alatt - de a színesen leírt, egyértelműen jogellenes…..
5-0-ra nyert a Loki, hurráhangulat és fociláz van a városban. 12 milliárdért stadion is lesz.A történet ott kezdődött, hogy mindig, amikor az elmúlt tizenkét évben pályáztunk Európa-bajnokság megrendezésére (előbb az osztrákokkal, majd egyedül, legvégül a horvátokkal),…..
A tavaly decemberben elvileg másodjára is feloszlott Faith No More úgy látszik mégsem oszlott fel, ugyanis november 14-én fellépnek a brazíliai Pauliniában az SWU Music & Arts Fesztiválon. A hírt a fesztivál és a zenekar is megerősítette. További információk nincsenek...
Tisztelt Mt!   Én dolgoztam 1 földhivatalba biztonsági őrként.Első nap jött a főnök mindent megbeszéltünk, sajna beugrottam annak, hogy holnap hozza a papírjaimat most nem tud bejelenteni aznapra.Nem láttam többet.2naponta hívtam mi van ezzel a dologgal hiába.Aztán fizetéskor…..
Ilyenkor nyáron derül ki, kik azok, akik hűtés nélkül szállítják/tárolják a csokoládéalapú termékeket: Ezt a Bonbonita desszertet egy boltban vette édesanyám, ám a megtévesztően dekoratív, horpadásmentes és bontatlan külcsín után ez fogadta a családot a fedél alatt.…..
Abramelin 2011.06.14 05:22:30
@Dr Jozef Vengloš: 65k Ft pár napért nem rossz pénz. ;-)

Kicsi tévedésben vagy, 65.000"ropit" az kapott, aki végigdolgozott 22 munkanapot!
(Hétfő-Péntek: 7-17-ig,Szombat: 8-12-ig!)
Abramelin 2011.06.14 14:49:14
@Dr Jozef Vengloš:
@Abramelin: Haversrác (vagy csaj), azért ne kapd fel a vizet. Egyrészt először nem ezt írtad, másrészt az "írásom" végén ott a szmájli, amivel arra akartam célozni, hogy ennek ellenére értem.

Nem kaptam fel a vizet, csak leírtam a tényeket, de ez már nem is tartozik a témához!(Ja...Abramelin egy 33 éves férfi)
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
Abramelin 2011.04.09 14:11:42
@E.S.P:
Google a barátod (meg a word, ha helyesen szeretnél írni…)!
Pillants a Hegyalja honlapjára:
hegyaljafesztival.hu/index2011.php?hirid=96
Hajni szerint az Interspar bevédte magát szalámival settenkedő celebek ellen:A csatolt fotók ékesen bizonyítják, hogy a szalámikkal ellentétben a kolbászok biztonságban vannak, igaz, nem a Tescóban, hanem az Intersparban. Az akciós (lásd. az árcédulát is), tehát baromira értékes…..
Úgy 1984 lehetett, amikor az Ibolya utcai Nőnál vásárolt (hamis) műsoros kazettán először hallottam meg ezt a nótát, és mivel addig az AC/DC-Deep Purple-Black Sabbath vonalon mozogtam metálilag, azt hittem, hogy valami felgyorsított felvételt hallok. Ilyen sebesen nem lehet dobolni,…..
Igazából nem tudni, hogy a Pink Floyd számára most pozitívan vagy negatívan végződött-e az a per, amit a hatvanas évek második felében alakult rockzenekar indított az EMI ellen, ugyanis az a döntés született, hogy a csapat új szerződést köt a súlyos anyagi gondokkal küzdő…..
Decemberben 11-én, szombaton ismét ingyenes metálbuli lesz a Dürer Kertben, immár ötödször. A Gorezone Party nem véletlenül vonult be a honi underground legmenőbb rendezvényei közé. Ingyenes, ezért sok embert teszi tiszteletét rajta, és ami fontosabb, két színpadon folyamatos…..
Abramelin 2010.12.12 16:39:58
@Mikor Sodrócki:
Én tavaly többször is kint voltam, semmi gond nem volt a bejáratnál!!!