Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyori_Juventino

0 bejegyzést írt és 673 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Genoa elleni hazai döntetlennel megszakadt a Juventus százszázalékos teljesítménye, s a zebramezes csapatra most rendkívül fontos összecsapás vár, hiszen a csapatnak most a Manchester United otthonába látogatva kell újabb lépést tennie a kvartett első helye és az egyenes…..
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
A címvédő Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta az új szezon első két bajnoki fordulóját, s szombat este az élvonalba több év kihagyás után visszatérő újonc Parma vendégeként kell begyűjtenie az újabb három pontot. Massimiliano Allegri keretének egyetlen…..
Az előző kiírás negyeddöntőjében a Juventus a Real Madrid elleni emlékezetes párharccal, hathatós játékvezetői asszisztencia mellett búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, s a közelmúltban két vesztes döntőt is megvívó zebramezes csapat most már nem titkoltan az európai labdarúgás trónjára…..
A címvédő Juventus a Chievo elleni, nehezen kiharcolt győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban egy lényegesen nehezebb ellenfél, a Lazio látogat majd az Allianz Stadiumba, ahol első alkalommal léphet pályára a klub nyári sztárigazolása, Cristiano…..
A zsinórban megnyert hét bajnoki címet követően a Juventus magabiztosan futhat neki az új szezonnak, amely során nem lehet más a célja, mint megvédeni hazai egyeduralmát, s mellette kísérletet tenni az európai dicsőségre is. A zebramezes csapat idegenben, a Chievo vendégeként…..
Gyori_Juventino 2018.08.18 19:59:41
Gyori_Juventino 2018.08.18 20:02:03
@m.martin91: Nyertünk nem értem miért kell megint középszarozni és ilyen lenézően ítélkezni. Ebben a srácban elég sok potenciál van és most végig alapozta a nyarat és alkatilag sem néz ki rosszul. Néha nem ártana több tisztelet....
Gyori_Juventino 2018.08.18 20:13:16
@m.martin91: Ha kiváncsi vagy rá ,ha nem akkor is leirom ide a véleményemet. Amúgy ezt nagyon szeretem benned és a Pál fordulásaidat, de te ilyen vagy tiszteletlen akaratos és lenéző.
Anno is volt pár éve itt vitánk , mikor angol fociért voltál oda , most meg egyenesen leszarozod. Emellett irhatnám m,ikor anno Bonuccit ekézted folyamatosan mostanra meignt más lett a véleményed. Kiváncsi vagyok ha következő években beválik Berna, miket fogsz itt irkodni a "sajátságos" stílusodban. Gondolom, akkor már nem lesz középszar :)
Olasz források szerint a Paris Saint-Germain, a Chelsea, a Barcelona és a Manchester City kész harcra kelni egymással a Juventus középpályása, Miralem Pjanić játékjogáért. Ugyan az Öreg Hölgy nem kíván mindenképpen megválni a bosnyák válogatott középpályástól, ennek ellenére a torinói klub kész…..
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus legendája, Gigi Buffon nem fejezi még be pályafutását, s egyre közelebb a megállapodás a francia bajnok Paris Saint-Germainnel. A 40 esztendős klasszis szombaton, a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen játszotta utolsó mérkőzését a Juventus mezében,…..
A Tuttosport beszámolója szerint Beppe Marotta és Fabio Paratici értesült egyes (leginkább marseille-i) klubok érdeklődéséről Medhi Benatia vonatkozásában, és ezért opciókat keresnek a játékos pótlására, amennyiben konkrét és elutasíthatatlan ajánlat érkezne a…..
A Juventus hét közben zsinórban negyedszer is elhódította az Olasz Kupát, s most egy gyakorlatilag már tét nélküli meccsen, Rómába látogatva biztosíthatja be matematikailag is zsinórban hetedik bajnoki címét, így pedig az európai top bajnokságok történetében először fordul majd elő, hogy egy csapat…..
Gyori_Juventino 2018.05.13 21:07:38
@hellan: Majd belejön s anno Bonucci 100szor szarabbul kezdett. Szerencsétlen nincs is játékban, fel kéne építeni újra.
Gyori_Juventino 2018.05.13 22:41:40
A Juventus gyakorlatilag megnyerte zsinórban hetedik bajnoki címét is, s matematikailag ugyan csupán a következő forduló dönthet a scudetto sorsáról, azonban világraszóló csodának kellene történnie, hogy a Napoli behozza a behozhatatlan hátrányt. Az olasz rekordbajnok így szerda…..
Gyori_Juventino 2018.05.09 22:54:29
A Juventus számára nagyszerűen alakult az előző forduló, hiszen a zebramezesek előbb emberelőnyben játszva, a sírból hozták vissza a mérkőzést és a három pontot az Inter otthonában, majd az üldöző Napoli másnap súlyos vereséggel távozott Firenzéből, így a két csapat…..
Gyori_Juventino 2018.05.05 22:12:54
A Juventus rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát, amikor a kiesőjelölt SPAL és Crotone elleni döntetlenekkel, valamint a Napoli ellenében hazai pályán elszenvedett vereséggel engedte, hogy mindössze egyetlen pontra olvadjon előnye a bajnoki tabellán.  A zebramezesek sorsolása távolról sem nevezhető…..
Gyori_Juventino 2018.04.28 23:22:47
@GGábr81: Hibáztam, hisz anniy kokler ostoba középszar emberünk van..
Hosszú a lista tudod , néha ember egy-egy nevet elefelejt róla :D
Gyori_Juventino 2018.04.28 23:30:01
@Dr. Grant: Így is lehet fogalmazni , de úgyis lehetne , hogy végre felrázták magukat a srácok ( lásd meccsvégi óváció), ami bajnoki címet érhet.
Tudod a félig teli és üres pohár esete. :)
Gyori_Juventino 2018.04.29 08:51:14
@juve1986: Igazad van , de enegem nem érdekel , hogy most milyen bajaink vannak.
Ezek a bajok voltak vannak és lesznek is mint minden csapat életében. sohasem lesz tökéletes a csapat.
Ilyen a játékoskeretünk ilyen az edzönk és ilyen a sportigazgatónk. Ezek tények , amik ellen nem tudunk semmit tenni. Utóbbi 5 évben az eredmények alapján nemzetközi szinten a top 4 cspatban vagyunk.
Van egy elnökünk és mögötte áló cégbirodalom , aki annyit invesztál a csapatba amennyit jónak lát.
Nem egy idióta orosz vagy arab , aki ölébe kapott vagyont szórja el és mossa a pénzt.
Lehet itt keseregni meghogy itt meg amott baj van, de jobban ajánlom az örömöt, hogy ilyen férgek otthonában úgy nyertünk, hogy lelkileg padlóa vágtuk öket.
Nekeme ettől a hosszúhétvégém csodás és nem a hiányosságokon kesergek és mérgelödök hanem a gyözlemenek örülök önfeledten.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Vasárnap este a Juventus döntő csatát vívhat a Napoli ellen, s a déli együttes négy pont hátránnyal, mindent egy lapra téve látogat majd Torinóba, a bajnoki címvédő otthonába. A zebramezesek számára nem lehet más a cél, mint hazai pályán is legyőzni a legfőbb kihívót, s…..
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
Gyori_Juventino 2018.04.11 22:53:33
@m.martin91: Jogtalan volt a kiállítása első meccsen a második sárgánál aztse tudta van ott játékos..
Szánalmasan vicces volt, utána jött 3 ik gól.... ha az nincs ma továbbmegyünk...
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus nyáron szívesen visszahozná Torinóba a Chelsea támadóját, Álvaro Moratát. A spanyol válogatott játékosa két szezont töltött a zebracsíkos mezben, azonban a Real Madrid végül élt opciós visszavásárlási jogával, s 2016-ban…..
A Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének első felvonása után a folytatást szinte kilátástalan helyzetből váró Juventusnak most a bajnokságban kell megtennie a következő lépést az újabb címvédés, a zsinórban elhódított hetedik scudetto felé. Ehhez a Benevento otthonába látogatva kell megszereznie a…..
Gyori_Juventino 2018.04.07 16:41:19
@The king of alibis: miért? ütközött a két láb
A bianconero csapatnak nem kezdődött jól a Real Madrid elleni hazai meccs, hiszen Cristiano Ronaldo már a harmadik percben gólt szerzett, aztán a második félidőben a csapat szétesett, ahogy az Cardiffban is megtörtént. Ráadásul Paulo Dybala is ideje korán elhagyta a pályát két sárga lappal, így a…..
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ismét találkozik egymással a tavalyi kiírás két döntőse, s a Juventus ugyan nem szívesen emlékezhet a cardiffi fináléra, a legrangosabb európai kupasorozatban eddig mindig túljutott a Real Madridon, amikor a felek az egyenes kieséses szakaszban…..
Nehéz napok előtt áll a Juventus, hiszen előbb szombat este az AC Milan csapatát fogadva kell begyűjtenie a három bajnoki pontot, majd jövő kedden a Real Madrid látogat majd Torinóba a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonására. A Milan elleni mérkőzés legfőbb…..
Gyori_Juventino 2018.03.31 22:15:58
@Rikoo: ezért kéne mellé hasonló játékos mint marci és benta, dehát mesternél valamiért tiltó listán vannak.
Gyori_Juventino 2018.03.31 22:19:11
Gyori_Juventino 2018.03.31 22:49:55
@BigP86: A TOP hozzászólás a tied ma . :D :D :D
Asszony is jól van tarva látom :)
Brazil források szerint a Paris Saint-Germain rendkívül eltökélt Alex Sandro nyári leigazolása kapcsán, így a Juventusnak van mitől tartania. A francia klubot már többször hírbe hozták a balhátvéddel, azonban nem kizárólag csak őket, mert az érdeklődők sorát gyarapítja például a Real Madrid és a…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Gyori_Juventino 2017.12.22 11:38:38
@MVPP: 170 millióért elpasszolja a Lazio a szerbet , akkor Simeone abból vásárolt játékosokkal jövőre kb dobogóért mehet.
Ha belegondolok , hogy a Lazio vezetősége milyen játékosokat kukáz és ad tovább..
Gyori_Juventino 2018.03.18 15:12:15
@Rikoo: Ha jönne akkor mi lenne Pjaca-Kean kettőssel?
Max Allegri nem tagadja, hogy a Juventus határozottság és eltökéltség tekintetében elmaradt a SPAL csapatától, azonban a Juventust is emberek alkotják, ezért nem meglepő, ha ritkán nem találja a csapat a tempót, és kicsit elfárad. „Nem vagyok mérges vagy csalódott.” - mondta a mester a Mediaset…..
Gyori_Juventino 2018.03.18 14:37:09
@Péter Király: Egyetértek maximálisan!
Tegnapi meccsen jött ki utóbbi hetek fáradtsága egy döntetlennel. Idén még gólt sem kaptunk a bajnokságban...
Statisztikák és eredményesség magukért beszél.
Sokan úgy adják elő az egészet mintha valami katasztrófális szezonunk lenne.
Nagy Real most jött formába elötte meg botrányos meccsei voltak bajnoksgában és kupában...
Van két hét pihenő és szerencsére sok játékosunk nem megy a válogatottba.
Néha elképedek egy két emberen milyen negatívan és depressziósan irogatnak ide mintha valami kieső csapat lennénk. Megjegyzem akkor is ha nyerünk , mert akkor nyerhetünk csak ha az ellenfél szar vagy szerencsénk van, ha meg nem nyerünk az életben nincs rosszabb egy focicsapatnál...
Dehát ilyen ez a magyar mentalitás , hogy mindenki szar semmirekellő és semmi se jó...