Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onereality

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan nem tudom, minek fektetnek súlyos milliókat a tévék újabb és újabb vicces csatornák indításába, hát kinek kell a Humor+ vagy a Comedy Central, amikor itt van az Echo TV, amiben a videón a 8. perc környékén teljesen komolyan elhangzik az Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet…..
Újabb tévés lép le a TV2-től, ráadásul most egy olyan arcuk távozik, aki nélkül nagyszabású showműsort elég nehéz lesz csinálniuk, hacsak azt nem akarják, hogy a nézőnek végképp herótja legyen Ördög Nórától. Liptai Claudia jelenleg otthon van a kisfiával, és információink szerint esze ágában nincs…..
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Onereality 2016.02.09 23:17:44
@kurtakocsma: + vegtelen :)
Magyarorszag allampolgarainak jelentos resze ma azt vallja, hogy hadd lopja el/jatssza a sajat kezere a kozvagyont egy hazai tokes tarsadalmi reteg, mert az a mi erdekeinket vedi legalabb a kulfoldi kizsakmanyolo multikkal szemben, ezt megspekelik meg egy konzervativ hagyomanyokra hivatkozo, buszken dagado mellu nemzeti patosszal.
Nekik ugyis mindenki kilopja a szemuket, akkor legalabb legyen magyar a tolvaj.
Az uram-batyam rendszerben meg nekik is csurran-cseppenhet valami, ha jol seggelnek/nyalnak/szopnak/helyezkednek. Meg az mar olyan ismeros vilag. Megszoktak. Olyan jo meleg akol.
Akinek meg nem tetszik, el lehet menni. Fuvezzenek meg buziskodjanak mashol.
Az igaz magyarok meg buszken vigadhatnak itthon sirva.
Megemelkedett Berki Krisztián gázsija az Édes életben - írja a Blikk. A bulvárlapnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő informátor szerint az előző szériában még adásonként 100 ezer forintot keresett Berki a szerepléssel, de ma már 160 és 200 ezer forint körüli összeget…..
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Onereality 2015.11.12 07:32:29
@Kérész Krisztina:
Igen, epp erre gondoltam, hogy eleve hatranyban volt a gyozelem szempontjabol, mert magyar muveszkent lett felvezetve.
Az itthonit viszont megnyerte, holott nem ez a kozege, ahogy irod, c est la vie,,,
Onereality 2015.11.12 21:18:24
@high up!:
nagyon dijazom, hogy ennyire szeretned, hogy Viktor gigasztar legyen, varazslatos hanggal es sok vilagslagerrel a tarsolyaban, amiket sajat maga irt.
Nehez belatni, hogy annyi tehetseg talan nincs meg benne, mint szorgalom, de az a mai gigasztarok egy reszenek sincs meg a popszakmaban,,,
Eddig en is beszoptam, hogy hojjj, amerika meg voice, akkor ott mar csak A listas szinten indul mindenki, oszt nem is,,, ebben a felhozatalban siman jol teljesitett Viktor,,,
Mert az a musor is "csak" egy kerteves showmusor, amitol talan naivitas azt varni, hogy minden szezonban 1-12 uj tehetseges szupersztart termel ki, ahogy az itthoniak sem tudnak, ott ugyanugy megy, vagy inkabb nem megy, ahogy en most lattam meg,,,
Az atveres az, hogy a musor ugy van eladva, mintha, mi meg beszopjuk ;)
A lehetoseg mindenesetre adott,,,
Szoval Viktornak meg nem kell elasni magat, mert nem olyan kimagasloan tehetseges, hogy alanyi jogon A listas,,,jo kozepszinten is megcsinalhatja magat, ehhez jo hatter volt most a voice neki, es ha kihozza magabol a maximumot, szereti, amit csinal, es jol megel belole, akkor miert kellene ot szarozni, hogy nem lesz vilagsztar, hiszen epp irod, hogy azt nem is erdemelne meg,,,
Onereality 2015.11.12 21:28:37
@Onereality: lehet az a baj, hogy mindig a kozepszintet hajpoltatjak, meg a szar teljesitmenyre tarhaljak a szavazatokat, es az elme igy vedekezik a sok agymosas ellen, hogy mar a legelso kiesoben is vilagsztart akarunk latni ;)
Miközben a TV2-n éppen a klasszikus családmodell széthullásáról, a házasságot kurvákkal és dzsigolókkal feldobó amerikaiakról szóló Hűtlen vágyak került képernyőre, az RTL elindította őszi műsorstruktúrájuk hetedik, új, saját gyártású műsorát, a Keresem a családom…..
Onereality 2015.11.12 19:57:19
@mézescsók:
ez okes is, a kritikam inkabb az osszes tobbi krealt jelensegre vonatkozott a kerteveknel, a tobbszor felvett jelenetre egy vv-ben, a bagoert barkit, barmit eljatszo talkshow, tehetsegkutato, trash meg egyeb szereplokre es musoraikra, a muhajra, a mubalhera meg a mukonnyre, ami onmagaban teljesen rendben lenne, ha nem valosagkent tologatnak folyamatosan a kepembe.
Mert igy folyamatosan mondogatnom kell, hogy koszonom, nem veszem be :)
Itt a komment cimere ugrottam ra, hogy kellett mar egy oszinte is kozejuk.
Ezt a musort Liluval nem lattam, de ugy unblokk fogyszthatonak latom, akit erdekel.
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
Onereality 2015.10.27 09:12:58
@Orbán Viktᴏr: miert kell vilagsztarra valni valakinek, aki elmegy egy tevetarsasag tehetsegkutato formatumu showmusoraba?
valamennyi plusz ismertseget biztos ad neki, amit vagy a maga javara tud forditani, vagy nem
Onereality 2015.10.28 12:38:09
@Herbert Putzenschramm:
most utom be a googliba, hogy ki nyerte meg az utolso x faktort, egy fiatal csaj, toth andi,,,
en semmit nem tudok rola,,,
szerintem ez gaz, mert epp annak mond ellen, hogy egyenisegekre, eloadokra kellene emlekezni, akik kituntek a tomegbol, azt hinnem alapbol, hogy valamivel fel kellett kelteni a nezok figyelmet, de mintha kontraproduktivva valna az osszhatas,,,
ahogy jonnek az ujabb evadok, nekem egyre inkabb egy arctalan massza jelenik meg,,,

ha ilyen szempontbol nezem, meg hatrany is lehet, ha valakivel megnyeretnek egy showt, mert ha fiatal az illeto, es nem eleg eros egyeniseg, ki sem bujik tobbe a muanyag csilivili ecsethaj kivul-belul egyenfazon karaokesmaszk mogul, mert elhiszi, hogy az kell a sikerhez, hogy mi sajat, az meg soha senkit nem erdekelt,,,ot magat beleertve,,,

szerintem ezert nem lesz a nagy tobbseguk muvesz,,,lehet, ehhez nem kerteves tehetsegkutatoba kell menni,,,fene tudja

,,,ugy latom, hogy Viktor is megrekedt a trendi egyenfazon alarcban, de mar mintha kezdene elobujni,,,
remelem a voice segit neki, hogy kibontakozzon,,,
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
Onereality 2015.10.25 22:18:33
@Álom Polgár: igen, alapbol szerintem sem az az egyedi hangszin, ami vilagsztarra avanzsalna Viktort, de ilyen szempontbol nekem a masik sem tunik eredeti hangszinnek, inkabb megleponek a kulsohoz kepest, de onmagaban nem unikum...
es ha mar hangszin, nekem a Viktor ferfias hangszine jobban bejon
Az eheti kiadás a cukiságra, a bikicsunájozás énekes-táncos-erőemelős változataira és egy testmódosító brigád sokkolónak szánt előadására épít várat, de a mocsár ezt is elnyeli, még mielőtt leégne az egész kóceráj. A nyilvánvalóan csak díszítőelemnek szánt…..
Onereality 2015.10.25 22:04:09
@Onereality: a szaramusorszarazsuriszarabikicsunaj velemenydompinget olvasva egyertelmu, hogy csak vasarnapi kepregenykiadasban tudnam lekovetni a musort ;)

egyaltalan nem szorakoztat korlatolt ertelmi kepessegu emberek oncelu magamutogatasa, automatikusan erdektelenul fordul a fejem elfele, ha ilyet latok,,,
olyankor azt gondolom, hogy kirohogok olyan embereket, akiknek barmilyen okbol nem adatott meg, vagy nem adtak meg maguknak, hogy egeszseges ertelmi szinten eljek az eletuket, az meg ugy milyen szorakozas mar, ha nem egyenranguak a feltetelek?
ez eleg kellemetlen erzeseket szul bennem,,,
Az új amerikai Voice évad kb. 12. percében jutottam el arra a pontra, hogy leszarom az énekeseket, sőt, nemhogy nem tesznek hozzá a műsor élvezeti értékéhez, hanem néhol kifejezetten zavarnak. Az amerikai kiadás ugyanis nem attól sikeres, hogy jól énekelnek benne, ezt, ha nagyon…..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Azok után, hogy még a magyar királyi család egyik sarja is megszólalt a Mokka kritikán aluli színvonala miatt, a Blikk szerint Sebestyén Balázséktól is kaptak rendesen a Morning Show-ban. Sebestyén szerint a médiaiskolákban kéne mutogatni tananyagként, amit a két műsorvezető…..
Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a…..
Onereality 2015.03.06 16:03:14
@Tündérfalvi A.:

en egyszeruen sajnalom, ha emberek pszichologus helyett trashrealitybe jarnak... a szokitett haju csajt peldaul a normalisnal serulekenyebbnek erzem, remelem hazakuldik gyorsan,,,

a szimplan emberi ostobasag, jo sok humorral fuszerezve nalam is nyero,,, a karot nyelt csaj szexualis? frusztracioja is megmosolyogtat ;)

a mai kepregeny meg zsenialis ;)))
Onereality 2015.03.06 16:35:28
@Tündérfalvi A.: ja, en ezt teljesen maskepp ertettem, nalam szo sincs "ezek a mai fiatalok betegek"-rol,,,
  A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig…..