Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geekblog.hu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TOMPA ez meg mi a f*sz? 2.rész 2008.03.13 19:28:00
Hát még én se számítottam ekkora bombasztikus sikerre,úgyh ahogy már jeleztem tegnap megalkottam a következő feladványt :)Remélem azért kitaláljátok és nem fogtok megint utálni/mint a köcsög Ian:( /, szóval hajrá ismét!Ja még annyit h azért vannak egymás alatt a képek,mert…..
geekblog.hu 2008.03.13 20:53:38
Webisztán Csecsemők, geeknevekkel 2008.03.11 16:04:00
Olvasom, hogy az ausztrál geek barátaink immár olyan szinten sajátították el az sms-ezéskor és emailezéskor használatos szlenget, hogy porontyaiknak is a fonetikus írásmódot követve adnak nevet. Persze a hírből nem derül ki, hogy mennyire tudatosak ezek az "elírt"…..
geekblog.hu 2008.03.11 17:12:41
A YouTube nagy riválisa, a Dailymotion egy hónapja vett egy nagy levegőt, és elindította HD-videómegosztó verzióját.  Videómegosztón hd-tartalmakat én először a Vimeón láttam. Már akkor is az volt a problémám, hogy az ilyen nagy felbontású videók streamelése nem csak…..
Az RTL Klub biztosra ment, a Tv2 stábja meg szokás szerint csak imádkozott, hogy jól süljön el a dolog. A két főzős, celebes reality közül az RTL szerkesztett meg mindent matematikai pontossággal, a Tv2 meg csak felskiccelt néhány celebet az 'ahogy esik, úgy puffan' szerkesztési elv…..
Pilu Köcsög kommenter 2008.03.04 12:12:00
Hogy a blogolásra vetemedők általában mekkora kretének, azt gondolom, nem kell különösebben ecsetelni. Azok a képernyőrecskázók, akiknek az életben nem adatik meg, hogy elmondhassák véleményüket – vagy, mert nem tudnak beszélni, vagy, mert ha véletlenül kinyitják a…..
Az idén is lesz Web 2.0 Symposium, ezúttal egy napos programmal készülnek a rendezők. Az idén Millenáris Teátrumban lesz a konferencia március 4-én, 35 előadót és vitaszereplőt várnak, 15 előadással és kerekasztal beszélgetéssel. Az előadók között lesz Balázs Csaba, az…..
Via DiggE február 8-án készült kép tanúsága szerint a jobboldali manőverező hajtómű hővédő szigetelése sérült meg (kísértetiesen hasonlít az eset az Atlantis legutóbbi repülésén történtekhez, vajon mostanra rutinná vált az űrhajó egészségügyi tűzőgéppel történő…..
Selmeczi Roland tragikus halála sokkolta a fél országot, majd lassan megindultak a találgatások, hogy ki vagy kik veszik át szerepeit a futó sorozatokban. Mi is megpróbáltunk utánajárni a dolognak. A TV2-nél nagy a titkolódzás. Annyi biztos, hogy sem a Dr. House, sem a Született…..
geekblog.hu 2008.02.08 00:51:21
Libanonban a férfiaknak törvény adta joguk, hogy nőstény állatokkal közösüljenek. Az a muszlim férfi, aki hím állattal közösül, halállal büntetendő. Bahrein-ban nincsen könnyű dolga a férfi nőgyógyászoknak: mivel törvény tiltja, hogy az orvos egyenesen belenézzen páciense…..
Webisztán Pause/Break 2008.01.26 12:18:00
Határozatlan ideig. Break key: temporarily interrupts the computer's communications line...
Webisztán Nem lopok. Megosztok. 2008.01.20 15:40:00
Hányszor láttad már a mozikban vagy dvd-ken a kalózellenes szervezetek propagandafilmjét? Az Európai Parlamentben több mint 40 parlamenti hellyel rendelkező európai zöldek/EFA csoport és a svéd RåFILM (svéd filmkészítők nonprofit szervezete, akik a fair megosztást támogatják)…..
Velvet-tesztelés közben akadtam a miniszterelnök adatlapjára, melyben az egyik trivia szerint: A legális letöltés híve, az iPodjához kapott programmal töltöget le zenéket az internetről 99 centért.Nos, legjobb tudomásom szerint magyarországi júzerek - ügyeskedés nélkül -…..