Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pékné csülök módra

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felfokozott izgalmi állapotba (sőt, állapotbe!) kerültem, amikor egy barátom, kollégám (barégám? kollátom?) mondta, hogy  Hé, baszd meg, akciós lesz a Lidl(i)ben Homer Simpson söre! Na, mondom, abból én is kérek. Gondoltam meg se várom, hogy eljöjjön a csütörtöki akció, inkább elmegyek egy…..
Az egyik este sikerült elcsípni valami főzős csatornán Jamie Oliver sokadik műsorának egyik szuper epizódját. És az amúgy lényegtelen is, hogy Jamie Oliver szerepelt benne, mert az sokkal fontosabb, hogy konkrétan egy bacon szalonnás szendvics receptjét csinálta meg egy faszival nettó 20 perc alatt.…..
Ismertebb nevén: a szendvics.   Ott tartunk, hogy egy Michelin-csillagos étterem séfje, illetve neves gasztroblogger tervez (!), mondhatni álmod meg, sőt, redefiniál szendvicseket benzinkút-hálózatoknak. Az a módi, hogy főzős műsorokban szendvicskészítési tippeket, trükköket osztanak meg a…..
Brit tudósok kockás papírlapon kiszámolták, hogy már az ősemberek is banánlisztben, ürü tojásban és őrölt Bake Rolls-ban hempergették a mamut steaket és úgy sütötték ki. Oké, Lehet, hogy nem pontosan így volt, de mintha tényleg genetikailag belénk lenne kódolva a panírozás iránti csillapítatlan…..
Az elmúlt két hétben A Weinstein-botrány, a KFC-botrány és nem mellékesen, sőt, Sárosdi Lilla vallomásából lett Marton László-botrányról lehetett hallani a legtöbbet. A szexuális zaklatás témakörét, ami sokkal komplexebb téma, ami globális és lokális, általános és személyes probléma is egyszerre,…..
Pékné csülök módra 2017.10.26 16:06:47
@Jakab.gipsz: Ne haragudj, de csak kiemelted a számodra fontos részeket, amiken lehet hőbörögni. Ha láttad az esetről készült videót, akkor feltűnt, hogy egy részeg nem így viselkedik, ha egyszer már kibaszták az üzletből. De tegyük fel, hogy SzabóZé hazudott, és olyan mocsok részeg volt, mint az atom. Miért nem hozta nyilvánosságra a boltban rögzített biztonsági kamerás felvételeket a KFC a csumára bebaszott SzabóZé ordenáréskodásáról, hogy megvédje saját beosztottjait és a maga hírnevét? Mert valószínűleg nem így történt.

És itt továbbra sem a panaszkönyv nem megkapásáról van szó, hanem a vásárló hülyének nézéséről, hogy egy a4-es lappal akarták kiszúrni a szemét, majd amikor ez szóvá lett téve, akkor a kidobó egy szóra kibaszta az embert. Csak képzeld magad ebbe a szituécióba. Azt mondanád, hogy ja, tök oké, hogy pofán lettem baszva, mert kérni mertem a panszkönyvet, majd szóvá tettem, hogy mi az, hogy nincs panaszkönyv?
Pékné csülök módra 2017.10.26 16:09:34
@Thomas Dantes: Na, EZ komment.
Pékné csülök módra 2017.10.26 15:22:48
@vaffanculo: tiszteletben tartom a véleményed. 1, nem volt cél, hogy Puzséri szintű legyen ez az írás; 2, igen, Puzsér gondolkodik, de attól még a 90%-os egyetértés melletti 10% az, ami számít, hisz nem kell mindenkinek midig mindent elhinni. Én ezzel at írásával nem értettem egyet, mert nagyon felszínes, és látványosan személyeskedő volt. ráadásul töeljesen indokolatlanul.