Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MVCs

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szeretsz lakberendezőset játszani, akkor az Otthonok & Megoldások Otthonteremtő Magazin és a Fundamenta közös alkalmazásával most ingyen megteheted! Nagyon izgalmas a sok lehetőségből kirakni, megtalálni azt, ami a saját ízlésünket tükrözi. A számtalan lehetőség…..
Manapság virágkorát éli, pedig már szinte csak digitálisan készülnek képek. Vagy épp ezért? A képkeretek egy lakás ékességei lehetnek, már ha ideálisan vannak elrendezve. Ráadásul itt is kövessük a „kevesebb néha több” elvét, bár vannak olyan falfelületek, ahol még a…..
Az első pillanatban, amikor belépünk újdonsült lakásunkba, az üresen álló falak elé hamar elképzeljük a már meglévő bútorainkat, de ha még csak most állunk neki a berendezésnek, akkor érdemes néhány dolgot szem előtt tartani. Hiszen kis helyen – általában – sok ruhának,…..
Aki szeret kimozdulni otthonról szilveszterkor, és már számtalanszor megcsodálta városa, vagy épp a főváros rejtett szépségeit, kisebb-nagyobb tűzijátékait, nevetgélve sétáló fiataljait, talán szívesen körülnézne egy-egy szomszédos ország városában. Egy gyors körkép…..
Az adventi időszak a várakozásról szól. Valakinek a várva várt év végi pihenőt jelenti, másoknak a karácsonyfa alá kerülő ajándékokat, megint másoknak pedig a meghitt órákat, amikor együtt lehet kicsi és nagy a csodásan megterített asztalnál. Itt az év utolsó adventi…..
Cikkünk előző részében a két legismertebb pocakos tornát vettük szemügyre: a kismamatornát és a kismamajógát. Mindkettőt külön erre a mozgáskultúrára specializálódott oktató vezeti, így figyelembe véve egyesek korábbi problémáit, betegségeit végzik együtt, mindenkire…..
A hidegebb idő beköszöntével egyre kevesebb időt töltünk a szabadban, lassan elmaradnak a csípős hideg miatt a hosszú séták, a kirándulások is ritkulnak. A kilók pedig szép lassan vándorolnak fel. Ráadásul ez hatványozott akkor, amikor egy pici baba fejlődik a pocakban, hiszen…..
Nemrég a piacon jártunk, ahol kosarunkba válogattunk az ősz zöldségeiből és gyümölcseiből néhányat. Ebben az évszakban még különösen vitamindús alapanyagokhoz juthatunk hozzá, amelyekből érdemes az embert próbáló télre eltenni: fagyasztva, szárítva vagy csak a spájz egy…..
Ételallergia. Sokaknak ez a szó már bevésődött az agyába, hiszen naponta szembesülnek azzal, mit és hogyan fogyaszthatnak. Lisztérzékenység, tojás-, hal- vagy épp gombaallergia – mind-mind komoly nehézséget jelent a benne szenvedőnek. Azonban a leggyakoribb – mondhatni…..
Nyáron végeláthatatlan a gyümölcsös és zöldséges standok sora a piacon. Ekkor érdemes volt az árakat is figyelni, hogy a legkedvezőbben juthassunk hozzá befőzni való vagy lekvár alapanyagokhoz. Ha van nagyobb fagyasztónk, akkor biztosan az is megtelt a friss áruktól. Azonban…..
Amikor először megy a gyermekük óvodába vagy iskolába, a sok teendőn és az izgalmakon túl gondolnunk kell egy igen fontos dologra is: mit fog enni a kicsi? Aztán ahogyan telnek az évek, úgy tér vissza ez a kérdés nap, mint nap. Mindannyian szeretnénk, ha gyermekünk egészségesen…..