Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r. ftőrm. kmb. h.

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami végtelenül szórakoztató, ahogy összes fideszes guru, a jó Viktortól, az eszét a bajuszában hordó Lacikán át, a megmondó emberek gyöngye "drágabayerúr"-ig néz, mint a kiszántott egér a Fidesz zuhanását látva. Az pedig külön nevetséges, ahogy nem mernek…..
r. ftőrm. kmb. h. 2014.12.29 05:21:13
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Te tenyleg azt hiszed, hogy a pesti bibsi patkanyok azok, akik leneznek teged? Hidd el, videki suttyo vértestverem, teged minden tobbe kevesbe egeszseges lelku ember lenez.
r. ftőrm. kmb. h. 2014.12.29 05:22:46
@bölcsbagoly: A joleso mocskolodas folytatasa elott ennek az OPNI dolognak nezz utana kicsit jobban szerintem. Aztan magyarazd ki sunyin, hogy te azt hogyan is gondoltad. Jo szorakozast.
Mit is keres egy diplomás nő? A válasz röviden: diplomás pasit, legalábbis alapesetben. Egy korábbi posztomban már foglalkoztam a témával. Most elsősorban az ottani hozzászólások alapján próbálok rávilágítani a helyzetre méghozzá úgy, hogy több diplomás nőt megkérdeztem az ügyfeleim közül, hogy…..
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
r. ftőrm. kmb. h. 2014.11.23 21:19:28
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
Még egy éve sincs, hogy az amerikai tévézés egyik legnagyobbja, Jay Leno otthagyta a Tonight Show-t, a műsorvezető 2015-ben visszatér, írja a Hollywood Reporter. Leno a CNBC-n autós műsort fog készíteni, Jay Leno's Garage címmel. A műsor Leno online websorozatából, a Jay"s…..
A Blikk azt írja, hogy Berki Krisztián tévés fizetése a duplájára nőtt egy 12 hónap alatt és most már egy év alatt 40 milliót kaszál, amiből legalább egy fasza autó kijönne, de legalább párezer nevetséges mackónadrág. Merthogy kap pénzt a FEM3-tól és a TV2-től is. A…..
Ők szórakoztatnak majd minket mostantól.  A csajok: A fiúk: A 25 év felettiek: Az együttesek: A mentorok: És a tisztalaposok, akik közül egy majd bejut az élő műsorba - már ha tetszenek szavazni rájuk:  ..
A TV2 állítólag megkereste Kabát Pétert és párját, Róka Adrienne-t (galéria az ugrás után! csöcsök!) hogy szerepeljenek az Édes életben, írja a mai Bors. A napilap információi szerint milliós gázsit ajánlottak az Újpest per pillanat sérült csatárának, de a játékosnak az…..
r. ftőrm. kmb. h. 2014.09.27 08:39:06
@CORSO: meggyőződésem, hogy ez ennél összetettebb. Ezek a prolik, ezek egyenesen büszkék a másod- harmadvonalbeli arcraélvezett crackes pornóskurva külsőre. Ez érdekelne.
Legalábbis ezt mondja a Borsnak, amikor egy pompás konteóval támadták be, hogyaszongya: azért kellett kiesnie a műsorból, mert pénteken lesz a Mamma Mia! című musical bemutatója a Madách Színházban és a kettő egyszerre sok lenne leni, stb. Koós válasza összefoglalva kb.…..
r. ftőrm. kmb. h. 2014.09.25 21:13:39
@Hülye aki elolvassa!: goupie... És utána még oda is tudálékoskodja a faszságot az idióta.
Lassan megszokjuk, volt időnk, lesz még időnk: minden második napra, hétre, hónapra jut egy hír, ami úgy kezdődik, hogy "Újabb stadion épül...". Ami különbözik, a földrajzi koordináták mellett, az összeg. Vagyis a milliárdok száma, amiből a merész álmok valóra válnak.…..
Az RTL Klubhoz igazolt színésznő helyére értelemszerűen egy másikat akar magának a Jóban Rosszban alkotógárdája, dögös legyen, működjön a kamera előtt, de nem kell, hogy színészi diplomával bírjon (minek, még a végén kilóg a gárdából). Szabó Zsófi karakterét…..
Komolyan, én magam is alig hittem el, de a Blikk és a NAV együttes erővel leplezte le az Édes életet: amikor Berki Krisztián beslattyogott a Vámház körút 9 alá még májusban, és kitette a 27 milliót az asztalra, hogyaszongya, Gyuribá adjon már egy aranytömböt de ne legyen éle,…..
A második válogatóra, amit a zsűritagok öltözete alapján ugyanakkor vettek fel, mint az elsőt (hacsak nem az a helyzet, hogy Tóth Gabi művésznő minden ilyen szereplésére ugyanazt a combközépig érő, testre simuló, a bóti csöcsöket maximálisan kiemelő ruhát veszi fel), a…..