Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobbeR

67 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Mennyi a CVE? 2011.08.15 21:55:16
Az elmúlt héten sokan felkapták a fejüket, mikor Tavis Ormandy - aki a Google szakértője, és mellesleg nem szokott finomkodni, ha hibajelentésről van szó - Twitteren bejelentette, hogy az Adobe Flash aktuális javítócsomagjában kb. 400 hibát javítottak, miközben a bulletin mindössze…..
Múlt hét végén kezdődött az ügy, amikor 207 darab magyarországi iPhone tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy nem tud csatlakozni a hálózatra. Mindegyikük a Telenorhoz tartozó SIM-kártyát használt. Nem sokkal később a telefonok újra elérhetőek lettek. A Telenor azt állítja, a…..
Magyarországon is beindult a back-to-school akció, idén pedig a korábbi ingyen iPod touch-nál szerintem sokkal vonzóbb ajánlata van a hazai APR-eknek: bármelyik Mac 10 százalék kedvezménnyel vásárolható meg felsőoktatásban dolgozók, illetve tanuló diákok számára. Ha a Mac mellé…..
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
Ha minden igaz, mostantól már sima magyarországi androidos telefonokon is lehet fizetős alkalmazásokat vásárolni. Vagyis végre a teljes Android Market kínálat hozzáférhetővé vált a magyarok számára. Az alkalmazásfejlesztők pedig immár a magyar közönségnek is kínálhatnak…..
Régóta tervezzük az arcokkal, hogy bepróbáljuk a szolnoki tiszaligeti strandot éjszaka is(nappal fürdeni olyan snassz), és múlt hét szombaton az elhatározás tetté nőtte ki magát.. Kocsival érkeztünk a helyszínre Újszászról, Andris barátom vezetett.. Mikor odaértünk, meglepve…..
RobbeR 2008.07.04 00:31:24
RobbeR 2011.04.21 01:31:27
@Helix: Es talan a sors ironiaja, hogy 2 percre ra valaszolok is a kommentedre:D
Egyebkent szerintem a Kossuth radio volt.
Megírtuk, hogy baj van, hogy a 4.3-as iOS elkezdte zabálni az akkukapacitást, így az iPhone-ok gyorsabban merülnek a megszokottnál, ami kész dráma: a mobilok üzemidejét pont úgy lőtték be, hogy a reggeli kezdéstől az esti hazatérésig kibírják, ha ebből bármi elveszik, akkor…..
Subba Papírzsepis rovat: Japán 2011.03.17 22:54:00
A videóban szereplő kutya felhívta az éppen ott forgató stáb figyelmét, és elvezette őket a szerencsétlenül járt kutyahaverjához, hogy segítsenek rajta. A sérült kutya azóta orvoshoz került, mindketten jól vannak.   ..
Miért vesz fel olyan ember a FB-on :- aki általános iskolában évfolyamtársam volt, de sosem beszéltünk- akivel közös vezetéknevünk van, de nem ismerjük egymást- akivel egy buliban találkoztunk közös ismerősön keresztül, de a bemutatkozáson túl semmit nem beszéltünk, azt is 2…..
A CES-en annyi táblagépet mutattak be (nagy a sietség így, az iPad 2 bejelentés előtt), hogy 2 dologban biztosak lehetünk: az egyik az, hogy idén hatalmas lesz a verseny a fogyasztókért, és ebből talán az is következik, hogy megjelennek végre a piacon az olcsó, de megfelelő…..
RobbeR 2011.01.07 08:33:38
@Konflikt: Most, hogy irtad a vonatozas dolgot, szerintem a keped alapjan pont ma lattalak valahol a keleti kornyeken a foursquare-ben :D
Én balga rázártam a böngészőablakot a legújabb Windows privilégiumemelős bug leírására (a második a héten, és meg csak szerda van!), közben meg leszedték az oldalt, és még Google cache-ben sincs meg :,(Szóval arról van szó, hogy a win32k.sys-ben található egyik függvény…..
RobbeR 2010.11.25 14:02:46
Mivel 1-2 hete folyamatosan, napot ejjelle teve pattingatom a kodsorokat a huncut kis weboldalak ala (es ezt a magamfajta kockak ugyanolyan munkanak tartjak mint pl a favagast), az agyam annyira megtelitodott a virtualis bullshitekkel, hogy ugy ereztem, csak egy format c-vel tudom uriteni a vermet…..
Meghokkentoen nagy szakmai multunkra visszatekintve a hazibuli keszites teren, osszegyujtottem azon par dolgot, amit soha (ismetlem SOHA!!!!) ne hagyj lathato helyen a hazibuli megkezdesekor. Ezek a kovetkezok: Borotvahab Borotva szuleid 15 eves bora, vagy egyeb diszdobozos/diszuveges…..
Egy hónapja már lehetett látni, hogy közel van a helycsere időpontja. A Google Trends legfrissebb statisztikáiból pedig már az is kiderült, hogy tanévkezdésre megtörtént a történelmi fordulat: a Facebookot immár ugyanannyi magyar internetező használja napi rendszerességgel,…..
 A videót sajnos leszedték, keressük hátha valaki lementette. Addig is, klikk ide a nagyobb képért!   ..
RobbeR 2010.09.16 22:50:49
A Google hivatalos hirdetése, mely azt hivatott demonstrálni, hogy az Instant tényleg instant.Kipróbáltam én is. A dalszöveg egyes részeire keresve valóban megtalálja néha a Google a dalszöveg folytatását, és a találati listában is néha megjelenik a "Subterranean Homesick…..
Subba Kukettó a Facebookon 2010.08.27 12:00:00
Kistesónktól a napiszartól csentem ez a gyöngyszemet...
BuheraBlog Dundika 2010.08.11 13:45:00
Sajnos Dundika sem szeretne levelezni velem, pedig tudnék mutatni ezt-azt... Buksikutya küldte a következő szösszenetet: http://dundika.hu/index.php?mode=s&id=' ..
RobbeR 2010.08.15 14:59:23
@Laca@blog: Azert en nem utasitanam vissza, ha elem vagna magat szettart labakkal :D
RobbeR 2010.08.10 19:56:55
@EvilHedgehog: Lehet, de ezeket a kifejezeseket akkor sem hasznalna, felteve ha hetero volt :D
Charlie Miller a BlackHat-en prezentált, a fuzzing módszerekkel gyűjtött adatok szűréséről szóló előadásában (elég érdekes btw) egy eddig ismeretlen Adobe Reader sebezhetőséget mutatott be: A PDF olvasó 9-es főverziójának CoolType.dll fájljában definiált egyik…..