Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dauphen

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nagyon örülök kedves nagyságos úr, hogy meg tetszett állni szegény hajlékom előtt. Behívnám magamhoz, de a mama bent fekszik betegen mert nekem kórházra nem telik, így itthon ápoljuk ahogy tudjuk. Láttam ám az új repülőt amit venni tetszett, nagyon szép darab, és jó nagy. Remélem elfér benne…..
Külföldiként feltűnt nekem, hogy Budapest központi részében – különösen Pesten – mennyire kiváltságos helyzetben vannak az autók a gyalogosok kárára. A parkolóhelyek egyike azoknak a kellemetlenségeknek, amivel az autók és betonrengeteg által sújtott járókelők a városban szembesülnek. Terepmunkám…..
A The Grand Tour első adását nézve végig az az érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol, majd az, hogy ezt már nagyon sokszor láttam valahol, és ezen az sem változtatott, hogy három vendéget, Armie Hammert, Jeremy Rennert és Carol Vordermant csak azért igazoltak le az első adásba, és “nyírták ki”…..
Ebben a filmben minden nagyon nagy lesz. De tényleg annyira nagy, hogy némelyek talán Lumiéreék korai vetítéseit megidézve fognak kiszaladni a moziteremből.  A trailer alapján nehéz megmondani, hogy dramaturgiailag jó lesz-e ez a film, de az biztos, hogy a CGI-technológia újabb szintlépésnek…..
Egészen döbbenetes „érvekkel” próbálta magyarázni Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a kormány szélenergiát ellehetetlenítő politikáját a hírek szerint utoljára megjelenő Népszabadságnak adott interjúban. A kormány szélenergia-ellenes politikája nem most kezdődött. A…..
Dauphen 2016.10.09 21:42:15
@Brix: Kívánok hát a szomszédodba egy szénerőművet. Mert ugye a tévét, mosógépet, te is bekapcsolod,, gondolom.
A múltkor megmutattam nektek, hogyan olvasztható fel gyorsan a vaj a hűtőhidegből, most viszont megmutatok nektek egy módszert, amivel még nyáron sem kell a hűtőbe tenni a vajat. A tippért köszönet „igazi hős” kommentelőnek. Az ő praktikája ugyanis az, hogy egy úgynevezett…..
Dauphen 2016.08.12 17:00:09
@kisrumpf: Nekem van ilyen vizes francia vajtartóm. Elég volt egyszer a vízbe pottyanva találjam a vajat, hogy azóta újra hűtőben tároljam edényestűl nyáron. Nem nyáron viszont teljesen jó. Nyárra @sárospataki lány megoldása a legjobb.
Az ősz beköszöntével egyre égetőbb kérdéssé válik lakásunk fűtése. A kétségbeejtő rezsiköltségek láttán mindenki elgondolkodik, miként lehet akár egy kicsit is lefaragni a hatalmas összegből. Kezdjük a fűtéssel! Praktikus, ha már az ingatlan vásárlásakor gondolunk…..