Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glaurung24

73 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Netflix is megtalálta a maga fantasy aranytojást tojó tyúkját – a streamingszolgáltató szerdán bejelentette, hogy (újra) feldolgozzák C. S. Lewis fantasyvilágát, a Narniát, ráadásul egyből filmekben és sorozatokban is gondolkodnak a hétrészes regénysorozat alapján. Azt viszont egyelőre nem tudni,…..
Tavaly májusban jelentette be a Netflix, hogy sorozatot készít majd az elmúlt évek egyik legjobb számítógépes szerepjátékából, a Witcherből, mostanra pedig a főszereplőt, Ríviai Geraltot is kiválasztották, aki nem más, mint az elmúlt években Superman szerepét betöltő, illetve a legutóbbi Mission…..
Amikor évente 500 saját gyártású, forgatókönyvalapú tévésorozat készül évente Amerikában, akkor nincs értelme csodálkozni azon, hogy újrafeldolgozással és trendmásolással van tele a kínálat. Az Amazonra került, de eredetileg az angol Channel 4 rendelése alapján készített Philip K Dick's Electric…..
Az M4-en futott Ulti magazinnak első ránézésre egy vidéki tévéadóhoz beadott közepes vizsgafilm érzete van, de a helyzet nem ennyire rossz azért. De van értelme ultit adni a tévében a póker korában?..
A Netflix az utóbbi időben rendesen rárepült a nemzetközi terjeszkedésre, és itt most nem arra gondolok, hogy épp mikor hány országban indulnak el, hanem hogy mikor hány országból vesznek sorozatot. Eddig is voltak azért nem amerikai gyártású tartalmaik, de 2017-ben rátoltak erre egy lapáttal a…..
Hivatalosan is megvan, mikor kezdik újra a Kevin Spacey botránya miatt októberben leállított utolsó House of Cards-évad (Kártyavár) forgatását. A Variety cikke szerint a Netflix tartalomigazgatója, Ted Sarandos erősítette meg, hogy jövő év elején indítják újra a munkát, de már Spacey nélkül. A…..
Peter Berg mára az egyik legnagyobb név lett Hollywoodban köszönhetően Mark Wahlbergnek és a vele leforgatott három dokubusternek, de most visszatér a gyökerekhez, az amerikaifocihoz, méghozzá egy, az első tíz perc alapján tökéletesnek tűnő dokusorozattal.  ..
Redditen nagyjából minden felhasználó azt játszotta a Westworlddel, amit a Man In Black az igazi vadnyugaton, és a játék mélyebb szintjeit kereste. Nos, páran rá is akadtak a jelek szerint, legalábbis akkora véletleneket találtak, amik már túl vannak a sima legyintésen. Spoileresen folytatjuk,…..
Nyolcadik, egyben utolsó szezonját kezdte meg a The Vampire Diaries, a katartikus lezárást viszont hiába várjuk, mert soha nem volt egy nagy titok, egy hatalmas megválaszolatlan kérdés, vagy egy mindent átívelő probléma, ami lezárásra vár. Tanácstalanul is áll mindenki, hogy akkor most mit is…..
Óriási fába vágták a fejszéjüket a Flashnél, amikor kitalálták, hogy egy nagyon durván alternatív univerzumba teszik át a harmadik évadot. Két dolog volt lehetséges innen: vagy tolnak egy 4-6 részes vonalat, rendesen kibontva mindent, vagy az első lépésnél hatalmasat botlanak. A harmadik évad…..
Csatornát váltott a nyári szünetben a Supergirl, és bár sokan féltek attól, mi lesz (a költségcsökkentésen túl) ennek a hatása, de Superman importálásával eljutottunk oda, hogy bár a csatornacsere lenne a legnagyobb gondunk.   ..
Tradícionálisan erős évadnyitókkal jelentkezett eddig az Arrow – ez az ötödik évadban sincs másképp, az viszont, hogy négy szezon után nyomtak egy majdnem teljes resetet, egyelőre nem tűnik a legjobb ötletnek. Így állunk három rész után...
Hát, őskáoszba hajló évadzárót vártunk, és tulajdonképpen ezt is kapuk, a végén egy akkora cliffhangerrel, mint a leégett új Knickerbocker kórház alatti telek. Merthogy John Thackery tényleg addig ment saját őrületével, hogy ahonnan nem sok lehetőséggel kecsegtető visszaút…..
Nincs sok idő Abby halálán lamentálnia Thacknek, akinek egyrészt sok dolga is van a részben, másrészt azt a kevés időt, amit képernyőn tölt, jórészt egy 1894-es, nicaraguai flashbackben teszi – de ebből legalább végre megtudjuk, pontosan hogyan is került egykor John a…..
Ohhohohohohohoh micsoda részen vagyunk túl, és még csak nem is az évadzárót vezettük fel ezzel, úgyhogy várhatóan a tűzijáték nagyobb része még odébb van. Humor, kegyetlenség, váratlan fordulatok voltak bőven, de a legnagyobb kérdés persze az lesz, hogy mindezek, pontosabban a…..
Ahogy a múlt héten vártuk, a laza, lassú folyású, kicsit elmélkedős hatodik rész pontosan arra volt jó, hogy kicsit megnyújtóztassuk a lábunkat és a sebességváltón pihenő kezünket, aztán odatapossunk, és olyan tempóban kapcsolgassuk fölfelé a sebességet az évad végéig,…..
Új szintet teremtett a Netflix a kőkemény magánnyomozónővel, Jessica Jonesszal, akinek a sorozatától még jobban odavoltunk, mint anno a Daredeviltől. A 13 részes széria persze hemzseg a marveles utalásoktól, ezekből szedtünk össze tízet, de a fokozott szpoilerveszély miatt…..
glaurung24 2015.11.27 18:13:47
@DangerTotya:1 : épp csak a cikk fele nincs benne abban, amit az ign írt. 2: a c:c-s anyag már előttük kész volt, csak utána jelent meg (két képet vettem át tőlük, mert az övék jobb), 3: kommenting at its best :((((
Egyelőre még szó sincs arról, hogy tárgyalnának a szombaton bemutatott netflixes Jessica Jones második évadáról, ám a showrunner Melissa Rosenberg szerint mindenképpen lenne rá igény, és még ötlet is akadna hozzá. A dolog viszont nem olyan egyszerű, mint gondolnánk, mert még ha…..
Az idei szezonban először talán szakadtunk el a komplett őrülettől, és kaptunk egy teljesen normál tempójú, gondolkodósabb részt, ami cserébe rengeteg olyan dologra világít rá, ami el-elsikkadna, vagy akár el is sikkadt az elmúlt hetek pörgése mellett. Az egész kicsit olyan…..
Hivatalosan szombaton, nem hivatalosan már pénteken kijött a Netflix második marveles sorozata, a Jessica Jones (anyakönyvi nevén Marvel’s AKA Jessica Jones, de senki nem fogja így hívni), a hétvégén le is daráltam az egészet, megrágtam a látottakat, és azt kell mondjam, hogy a…..
Magyar idő szerint szombaton érkezik a Netflixre a második Marvel-sorozat a Daredevil után, és mivel eléggé bizsergésbe jöttünk Matt Murdocktól, a világától és a zseniális verekedésektől, illetve magától a Jessica Jones trailerétől is, már alig várjuk, hogy nézhessük az…..
Új tehetségkutató műsorral jelentkezik decemberben a köztévé, az M4-en induló A jövő négykeréken viszont egészen egyedi terepre merészkedik, és a jövő magyar autóversenyzőjét keresi. A műsor 10 részben mutatja be, hogyan lehet több száz jelentkezőből a szimulátorból a…..
A Knick részben kitalált világban történik, néha viszont összeérnek a sorozatban zajló események valódi történeti tényekkel, és ez a kezdésünknél is pontosan így van. 1902. január 27-én nagyjából 100 kiló dinamit elképesztő pusztítást okozott a Park Avenue-n: az ottani…..
Szinte percre pontosan az előző rész végénél folytatódik a mostani, vagyis Algie és Opal váratlan találkozása az indítópont. Opal természetesen rendesen kiosztja férjét a meglehetősen hűvös fogadtatás után, de fura módon hamar eloszlik a feszültség kettejük között,…..
Két rész, és nagyjából egy perc kellett ahhoz, hogy a tiszta Thackből újra egy junkie legyen, de még az is, ahogy visszaszokik a kokain és a heroin kombinációjára, azt mutatja, hogy ő New York egyik legnagyobb zsenije. Merthogy tűvel ugye nem szúrhatja magát, azt azonnal…..