Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komrob

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük az alapvetésekkel: ha valamivel nem vagyok tisztában, nem szólok bele. Ha mégis véleményt szeretnék alkotni egy témáról, előtte tájékozódom. Ha azt tapasztalom, hogy a tények ellentétben állnak azzal, amit mondani akarok, inkább befogom a számat. Ön nem átallotta kijelenteni a következőket,…..
Napi ázsiai pasi Choi Yongho 2016.08.29 08:30:00
Mai főpasink Choi Yongho (Cshö Jongho) koreai származású modell, akinek acélos izmaitól még mi, sokat látott adminok is padlót fogtunk. Omo!..
autózz! Ismét a zebrákról 2016.03.22 10:45:42
És nem, nem állatkertben jártam. Csak kaptam egy üzenetet valakitől: Hazafelé olyan magabiztosan kérdeztem meg a zebránál rám dudáló autóstól, hogy mi van? hogy jó, hogy nem szállt ki agyonütni ugyanis a hozzám közelebb álló sávnál a kocsi nem fékezve jött, én meg nem léptem ki…..
Komrob 2016.03.24 17:47:45
Elég nehéz helyzet, mert a megálló autósnak elismerés jár azért, hogy megállt (tudom, kötelező neki, de sokan még így sem állnak meg), tehát eléggé kontraproduktív vele kekeckedni, de hát ha ő kezdi... :(

@Rocko-: Remélem, mert ha Szagértő nem magyarázza meg az írás tartalmát, esssküszöm, nem értem meg. De ez nyilván a hiányos magyar nyelvismeretemnek köszönhető, mea culpa :)
A magyar kormány még 2015 őszén jelentett be egy nyolc pontból álló akciócsomagot annak érdekében, hogy 2016-ban is fenn tudják tartani a gazdasági növekedés dinamikáját. A csomag lényegében arról szól, hogy 2016-ban az uniós kifizetéseknek meg kell közelíteniük a 2000 milliárd forintot, amire azért…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/08/19/a_19_eves_hus_es_enVelvet Randi5 szakértői módszer a legizgibb celebesküvők eltitkolásáraKönyves BlogElton John megvédte az LMBTQ-gyerekkönyveket Velence bigott polgármesterétőlNégykezes egy nőről, az elvágyódásról, egy kazal pénzről meg…..
Komrob 2015.08.22 20:30:19
@Niobe: no excuses. Hát nem uralod az autocorrectet, mint a posztoló a 19 éves húst 21 évesen?!?
Szükséges-e az adatforgalom kikapcsolásán kívül mást is kikapcsolni ahhoz, hogy a telefonon kikapcsoljon az adatforgalom? - na hát erről az ékesen megfogalmazott kérdésről, és a hozzá…..
Komrob 2015.07.26 17:56:12
@Bombaló: jó, de mijafaxom az a szolgáltatói adathasználat?
http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/24/csaja_van_de_azert_megcsokoltVelvet RandiHa ma még nem hányt, nézze meg, hogyan relaxál ez a pár!Könyves BlogDieter Bohlen rózsaszín hacukája szétfeszítette a nyolcvanas éveketCyberpókok ellen küzd az új Millennium-regényben Lisbeth…..
Komrob 2015.07.24 18:36:35
@TBal: jó módszer. Félő azonban, hogy ha a pasi annyira töketlen, hogy 21 évesen, mindenféle ragasztó (=közös lakás/ház, gyerek, kutya, házasság stb.) nélkül nem volt képes eddig egy szakítást véghezvinni, akkor egy hónap múlva sem lesz ez másképp... de ne legyen igazam.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/23/a_vastag_bankszamla_fiatalitVelvet RandiA kövér menyasszony, aki direkt előnytelen ruhát választottAlibanya jegyzetelMivé leszel?Könyves BlogCsaplár szerint a hatvanas évek felé tartunkNe vegyen Brontë-fotót az eBay-en!Nekrofil drogfüggőről…..
Komrob 2015.07.24 18:28:55
http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/22/nehez_a_mai_nokkel_szot_erteniVelvet RandiLerúgta a menyasszonyát táncos bevonulás közbenKönyves BlogA Trónok harcától A Foucault-ingáig - Ezt olvassák az írók nyáron (1. rész)A délszláv pokol soha nem eresztA rasszista Atticus Finch sem…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/20/3_ora_alatt_sem_jutottam_dulore_veleVelvet RandiMegvan, hány évesen a legjobb összeházasodniHa nem reagál negatívan, akkor arc, haj, comb...Nyitva hagytam az ajtót annak a másik srácnakKönyves BlogA felgyülemlett ősmag apokaliptikus erővel robban…..
Komrob 2015.07.20 19:25:50
@_Ω_: igazad van az alkohol-randikérdésben.
A többi is jó, amit bemásoltál, de.... mijaza PUA? :S

Amúgy: télleg mindenki nyaral, hogy ilyen kihalt a blog?
http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/15/csak_eszkoz_voltam_neki_a_szakitashozVelvet RandiÖsszeraktuk az emberi százlábút celebekből!Könyves BlogA NYTimes kritikusát is megfőzte a KönyvbárCenzúrával vádolják az olvasók az AmazontFrida Kahlo meztelenül hever drMáriás asztalán, Andy…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/06/25/amikor_egy_nonek_kacago_baba_a_csengohangjaVelvet RandiÁtverés volt a mindent kettévágós, német, szakítós sztoriAz utolsó kívánsága ez volt: megnősülniKönyves BlogA képregény egyszerű eszközökkel ábrázolja a holokauszt traumáját és…..
Komrob 2015.06.25 09:34:49
Komrob 2015.06.25 10:45:09
@Tapasztalt tapasztalatlan: ehh, bocs, én úgy értettem, hogy már privát környezetben vannak. Figyelmetlenül olvastam, a "találkozom egy lánnyal" valóban vendéglőt jelent. YOU ARE DAMN RIGHT!
Ön cégvezető, aki helyett más veszi át a postát? Esetleg recepciós vagy ismer ilyet? Akkor ez a mai poszt önnek szól! Van egy visszatérő ügyünk a keresőoptimalizálós szolgáltatásban nyomuló Maxweb nevű céggel. A témában megszólalt már olvasó, több is, a…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/06/16/a_hatasos_elutasitoszoveg_mindig_oszinteVelvet RandiTaylor Swift nagyon jófej volt ezzel az ifjú párralViccnek nem rossz: önnél kikelt már a szakítósbab?TampiGyermekotthonokban nevelkedő gyerekek esélyei bármire…..
Meglehetősen rögös úton jutott el mai szerzőnk, Dénes addig, hogy magyar jogosítványát németre cserélje. A posztot olvasva néha nem tudtam, sírjak vagy nevessek – ezt majd mindenki eldönti magának. (fotó: Christian Schnettelker / manoftaste.de) „Ahogy nemrég egy kommentemben…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/12/minden_nap_legurult_egy_uveg_borVelvet RandiIrina Shayk menyasszonyként is szexi, a gyíkalien kevésbéTampiMajd elfelejtettemKönyves BlogA nő: szexi lámpa vagy hulla a hűtőszekrénybenItt a legjobb gyerekkönyvek új listája!Margó házhoz megy:…..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/05/04/elharitok_egy_bunkot_es_maris_ribanc_vagyokVelvet RandiMegdőlt egy újabb esküvői tabuNemet mondtam a szüzességemreIlyen volt biszexuálisnak lenni Magyarországon a '90-es évekbenA feleségem szerelmes volt, a barátom ezt kihasználtaAlibanya…..
Béres Anett kezdheti megint élete újratervezését, mert nagy féltékenységében kidobta milliomos eltartóját VV Robint ..
http://csajokespasik.blog.hu/2015/04/16/mogorva_lett_miota_hazajott_angliabolVelvet RandiIdén is ennyire jó lesz fesztiválon smárolniKönyves BlogEurópai Irodalmi Díjat kapott Szvoren EdinaHáy János a négyesmetrón gyűjti a lelkeketNyáry szerint nem iszlámellenes a burkát viselő Mona…..