Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasutas

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kóka-klip újramix 2008.06.06 13:31:00
 Kóka János még csak pár napja tört be a politikai slágerlistákra, de már két új amatőr klip is készült az SZDSZ-nek szánt indulóhoz. Az egyikről Konkrét Csávó jóvoltából szereztünk tudomást. Az animáció darabos egyszerűsége egy kicsit a valamikori Fiatal Baloldal…..
 A stop.hu értesülései szerint megszűnhet a Fiatal Baloldal - legalábbis a szervezet jogutód nélküli felszámolására, és egy új szerveződés létrehozására készülnek a FIB (illetve az utóbbi néhány hónapban már F!B) hétvégi kongresszusán. Varga László, a FIB elnöke…..
 A tandíj vita, a rektori konferencia állásfoglalásai, a bolognai folyamat kérdőjelei között az országnak van egy kicsiny zuga, ahol kezdenek rájönni, mit is jelent a diákközpontú felsőoktatás. A hatás nem is marad el. Nyíregyen izzik a levegő, vibrál a katedra, a szellem…..
Mandiner blog Diszkontáram 2008.03.27 22:01:00
 Ki kapja Magyarországon a legolcsóbban az áramot? Hat másik vállalkozás mellett Gyurcsány Ferenc cége, a Motim Zrt. Az Index mai cikkére reagálva az Magyar Villamos Művek megerősítette, hogy a hét nagyvállalat az aukción kialakult nagykereskedelmi árnál olcsóbban jutott…..
Mandiner blog HÜJE NÉP! 2008.03.12 18:01:00
 „Tisztelt Miniszterelnök Úr!  Kétségbeesve olvastam a Figyelőn megjelent cikkeket a népszavazás gazdasági hatásairól! Nem lehet valamit tenni az ellen, hogy egy ilyen hataloméhes csürhe tönkretegye Magyarországot? A baloldal miért nem jelenik meg a Híradókban, a…..
Vasutas 2008.03.12 20:17:22
Ez is egy tanulságos cikk:

index.hu/gazdasag/vilag/sokad080312/

Az egész régióban itt a legalacsonyabb a nettó bér, a sok elvonás miatt! - ...és még ezen felül kellett volna fizetni a vizitdíjat, tandíjat az öngondoskodás jegyében, merthogy Fletóka szerint az államnak nincsen pénze! Akkor mégis mi a p.csára megy el ez a rengeteg adó!?

(Egyébként pedig szerintem már a tőke is inkább azzal lenne elégedett, ha ezek minél hamarabb elhúznának! Fletóék egyszerűen azt se tudják, mi fán terem a gazdaságpolitika, és ezt hétről-hétre be is bizonyítják!)
Nos, ez is megvolt: Fekete Pákó vendégeskedett a Bombagyárban, és némi rásegítéssel mondott sok-sok hülyeséget, meg még több olyat, ami az átlagembert kiakasztja. Másfél óra alatt szépen kitanulta a nyilas retorikát és gesztusnyelvet, és ennek - önként, józanul, bármiféle…..