Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeOut

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4 ország, 43 fő,  5 minibusz, valamint 30 óra megállás nélkül!  Ránk mindig lehet számítani! A MeOut, amikor már senki sem vállalta, akkor is haza juttatott 36 lengyel diákot.  Március elejétől a MeOut öt lengyel diákcsoportot fogadott szakmai gyakorlat végzése céljából Budapesten. Személyesen…..
Érkezésemkor a budapesti tavaszi idő után, meglepetésként ért a több centis hó, ami Szarajevó repterén fogadott a landolás után. A reptérről csupán 10 perc autóútra helyezkedett el a tréning helyszíneként szolgáló hotel, amely kényelmes szobákkal, remek konyhájával és termálvizes uszodájával…..
MeOut Study Visit - Luxembourg 2017.04.26 14:16:44
Ez volt az első Erasmus+ tréning amin részt vettem. Nem tudtam, hogy pontosan mire számítsak, de mindenképp nagyon izgatott voltam. Nagyon érdekelt a migráció és a menekültekkel kapcsolatos program és fontosnak tartottam, hogy olyan emberekkel találkozzak akik személyes tapasztalataikat tudják…..
Egy igen korai márciusi hétfő reggelen indultam el Ausztriába, hogy részt vegyek harmadik Erasmus+ projektemen. Izgatott voltam, mint mindig, hiszen már tudtam, hogy csupa jó dolog fog történni az alatt az egy hét során, amit Veldenben eltölthetek.  Elvárásaimnak megfelelően a program fantasztikus…..
A magyar csapatból sokunknak ez volt az első Erasmus+ Youth Exchange-e. Nem tudtuk, hogy mit várjunk, de belevágtunk, mert érdekelt a projekt témája, a Sustainable Development, illetve a különböző országokból érkező fiatalokkal való megismerkedés. Azon szerencsések közé tartozunk, akik magával a…..
2017.március.20-án elindultam életem 2. Erasmus+ projektemre, Ausztriàba, hogy egy héten át social-media marketingről tanulhassak. Az egy hét elteltével azonban csak egy része szól tanultaknak erről, ugyanis amit igazán adott ez az egy hét nem csupàn marketing tudás, hanem annál sokkal-sokkal több.…..
Az Erasmus+ program keretein belül 2017. február 2-9-ig került megrendezésre a „Home” elnevezésű tréning Örményország fővárosában, Yerevánban. A projekt az AEL (Association des Egyptiens au Luxembourg), az örmény World Idependent Youth Union és az orosz  Academy of Innovation  együttműködésében…..
Egy esős szombat délelőtt, 3 lány-és a hintó előáll-a MeOut csapata tetőablakos autójával érkeztünk meg a helyszínre, Djakovoba, egy határ közeli horvát falucskába. Mire felfedeztük a helyet, megnéztük a legfőbb és egyetlen nevezetességét, a katedrálist, a többi részt vevő is megérkezett, nemzetek…..
Hálásan köszönjük mindenkinek a támogatását. Mi meggyújtottuk a fáklyát, de az adományok nélkül ez nem világíthatna most éveking szolgálván diákok fejlődését. Számunkra ez volt 2016 legszebb karácsonyi ajándéka. Ismét megtapasztaltuk az összefogást,a határon túli szolidaritást, és önzetlen…..
A tréninget a MeOut honlapján találtam és azért jelentkeztem rá, mert szerettem volna új ismereteket szerezni a témában, illetve idegennyelvi környezetben kipróbálni magamat. A repülőút zökkenőmentesen zajlott (bár életemben először repültem, így nagyon féltem), sajnos a szállásra való eljutáskor…..
Görögországban a MeOut nevű magyar szervezeten keresztül vettem részt a Drive Your Life projektben ami a közúti balesetekről, ezek megelőzéséről illetve az elsősegélynyújtásról szólt. A programban 4 ország (Ukrajna, Georgia, Görögország, és Magyarország) fiataljai vettek…..
MeOut Drive your life 2016 2016.11.07 11:34:21
Hogy kezdődött egy óriási kaland? A MeOut fb-oldalán láttam meg a lehetőséget egy csereprogramra Görögországba. Last minute volt, mivel egy másik szervezet lemondta. Gyorsan jelentkeztem is pénteken, szombatra már ki is választottak, és a repülőjegyem is megvettem. Izgatottan vártam, egy hét múlva…..
Közösséggel a Közösségért! Tavaly decemberben két iskolát sikerült támogatnunk, és fejlesztenünk. A 2016-os célunk, hogy a Beregrákosi Általános Iskola informatikai termét felújítsuk ezzel is elősegítvén majd 130 magyar gyermek tanulmányait, és fejlődését.  Név: Én…..
Közösséggel a közösségért!   Az ország nyílt fegyveres harcban áll, az emberek havi bruttó keresete nem éri el a 30 ezer forintot, amely a megélhetésre sem elég.  Ez Ukrajna, és Kárpátalja napjainkban. Adománygyűjtést szervezünk, hogy kárpátaljai gyermekek fejlődését…..
Mikor az idei év márciusában részt vettem első tréningemen, egyáltalán nem tudtam, mit is várhatok tőle, sőt az igazat megvallva, indulás előtt egy kicsit meg is bántam, hogy jelentkeztem.  Azonban már az első nap rájöttem, hogy nem is tévedhettem volna nagyobbat.  Számomra a…..
MeOut Kárpátalján vagyunk 2016.10.29 07:00:00
  A tavalyi esztendőben indítottuk útjára kárpátaljai kezdeményezésünket. Célunk az volt, hogy mindennapi működésünk mellett a karácsony közeledtével még többet tegyünk, és olyan oktatási intézményeket támogassunk, amelyeknek a legnagyobb szüksége van…..
MeOut Magyarország bemutatása 2016.10.24 13:48:04
Kedves Kiutazó! Szinte minden programunk tartalmaz egy ország bemutatót (country presentation). Erre az alkalomra gyűjtöttünk ki Neked pár javaslatot. Prezentáció: A legtöbb bemutatás egy nemzetközi est (international night/intercultural night) keretein belül történik, ahol az összes ország…..
Mit jelent utazni, kilépni a komfortzónából, újat látni, tapasztalni és azt a felpezsdítő érzést érezni, mikor kilépsz a repülőből vagy vonatból és tudod, hogy megérkeztél az újba, a másba? Szerencsém volt megkapni erre a választ 2016 szeptember 20-án, mikor leszállt a repülőm Rotterdamban. Az már…..
A MeOut Facebook oldalát egy közös ismerősünknek köszönhetően találtam, egyszer csak ott volt előttem a cserére való felhívás. Kisebb itthoni egyeztetés után, lesz-ami-lesz alapon elküldtem a jelentkezésemet, és mivel nem sok reményt fűztem hozzá, szinte el is felejtettem. Aztán egyik délután jött…..
Nem ez volt az első Erasmus + tréning, amin részt vettem, de amit a legjobban szeretek ebben a programban az éppen az, hogy nincs két egyforma. Függ a szervezőktől, függ a trénerektől, függ a helytől, természetesen a témától, és még számos más dologtól, de amitől talán…..
MeOut Fizetünk, hogy képződj!! 2016.10.05 12:23:39
5000 forintot fizetünk, hogy részt vegyél Zakopane-ban az alábbi képzésen. Ingyenes szállás, képzés, étkezés, és utazás (az utazási költségeket 275 euróig a fogadó szervezet - eredeti bizonylatok bemutatása után téríti vissza! Az utóbbi időben tendenciává váló visszamondások (utolsó pillanatban…..
Kérjük, segíts nekünk ötletekkel, tanácsokkal, hogy Te hogyan mutatnád be Magyarországot. Milyen ételekkel, italokkal legyen a költségvetés alacsony vagy végtelen.. Én vagyok a kérdőív, ha rámkattintasz meglátod igazi arcom! :) Szeretnénk összeállítani egy írást, amiben a kiutazó hazánk fiainak…..
MeOut NGO Presentation - MeOut 2016.09.16 11:03:50
Congratulations!!! If you read this it means that you've been selected by our organization to participate in a project - exchange, training, conference, camp etc. We work hard to create opportunities for people like YOU! In most of the projects the organizers ask for a presentation of the sending…..
2015 októberében részt vettem, tizenhét évesen Budapesten egy Social Media as the Tool for Youth Activities című Youth Exchangen, ahogy mi emlegetjük: ifjúsági cserén. Utolsó évemet jártam egy nagyváradi elméleti iskolában és hiába, hogy már októbert írtunk, még mindig…..