Regisztráció Blogot indítok
Adatok
easywork

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 4-én, vadonatúj részekkel folytatódik a Brutális fizika, a Spektrum saját gyártású ismeretterjesztő műsora, amiről a csatorna sajtóközleménye azt írja, hogy még több és még látványosabb kísérletet mutat majd be. Újdonság, hogy a fizika mellé idén a biológia és…..
Fontosnak tartom, hogy a kerületi polgárok minél szélesebb rétege ismerhesse meg, kik milyen módon kívánják vezetni városunkat a következő ciklusban. Bölcs döntést ugyanis csak kellő ismeretek birtokában hozhatunk. Fentieket figyelembe véve az Organikus Káosz, Pesterzsébet…..
Tudom a kérdés még nem aktuális. Jelen pillanatban még négy évig biztosan nem, de jó eséllyel sokkal tovább nem. De egyszer lesz váltás mert a világon előbb vagy utóbb minden változik. A legnagyobb kérdés jelen pillanatban, hogy akkor mi lesz. Ez érdekli jelen pillanatban az…..
Szombat óta egy ország érzi úgy, hogy becsapták. Miután mindannyiunk kedvence, a Szomszédok Vágási Ferije hevesen tiltakozott, hogy politizálással vádolják, megjelent a Fidesz plakátjain és Újbuda  polgármesterének kampányarca lett. Ez utóbbi persze már nem Vágási Ferit minősíti. Gazdagréten lassan…..
  Blogunk sok esetben adott már tanácsot a szellemi tulajdon jó menedzselésére vonatkozóan, azonban még egyszer sem esett szó arról, hogy mit tehetünk, ha védjegyünk egy külső ok miatt veszti el jó hírét. Szemléltetésképp egyetlen kérdést tennénk fel: az ISIS-ről mi jut…..
Átadták. Ideje volt. Viszontagságos beruházás volt és sokat késett. Régóta tervezték, régóta vitatkoztak rajta. Én is írtam róla jó pár éve és akkor arra a következtetésre jutottam, hogy kár lenne rá közpénzt költeni. Én persze sok mindenről gondoltam életem során, hogy kár lenne arra közpénzt…..
Az alapvető jogok biztosa szeptember 17-én egy olyan jelentést tett közzé, amely nagyon kényelmetlenül érintette Kocsis Máté polgármestert, aki mindent megtett annak érdekében, hogy bezárassa a Kék Pont tűcsere programját. Az ombudsmani jelentés ugyanis rámutatott, hogy a tűcsere nem csak az EU, de…..
A MAGYAR DAL NAPJA ELŐTT MAGYAR DALT CENZÚRÁZOTT A MAGYAR KIRÁLYI TELEVIZIÓ? Á, DEHOGY! BRÓDY JÁNOS ELNÉZÉST KÉR, DE HOGY? "A szolgálatok beindulnak, hogy ne legyen túl nagy a zaj / S kitüntetett szerephez jutnak megint a seggnyalók / Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek…..
„A háború a politika folytatása egyéb eszközökkel.” (Carl von Clausewitz) Turul főszerkesztő kolléga cikket írt a magyar hadi kiadások alacsony színvonala ellen, mely kiadásokat – némileg populista módon – a nyugdíjak emelésével állított párhuzamba. Meglátása szerint…..