Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Osi

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Osi 2010.07.19 05:08:35
@kölyökK2: hmm...hogy haragszom-e?! :@@@@
áh nem, no problem xD
Osi 2010.07.19 15:15:21
Osi 2010.07.22 15:38:35
@DarkTerritory: Clint Mansell - Requiem for a dream
(><)"
A PC Guru egy 2008-as kiadásában nagyon röviden értékelték a játéknak a 4. felvonását is. Azt hiszem, ehhez nem nyúlok, a három már elég volt. A cikk első mondata meg marha jó. Köszönöm a képet Mr Tequilának..
Osi 2010.07.19 17:13:57
Nem kellett sokat várni, itt az paródia második felvonása :) Köszönöm ismét HARDasNAILS3 ..
Osi 2010.07.02 20:24:21
@Alien22: ? (o.O) ?
Őszintén szólva én sem tudom. Nem tudtam mit csinálni és unaloműzőként firkáltam egy Jacko-s rajzot.
U.I.: Milyen "terrorista"? (o.o)"
Igen, még MINDIG van meglepetések ennél a játéknál, akármilyen hihetetlennek is tűnik. Árpi küldött egy sajnos igen gyenge minőségű videót, azonban két új infóra így is elég. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem eddig új volt, hogy a polgármesternél ha elrakod a…..
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
Bese írta a kommenteknél, hogy próbáljam ki ezt. Kipróbáltam. Sajnálom azokat, akiket már nem érdekel a Ringriker, de ez lesz az ország első "valós idejű" közösségi végigjátszása egy játéknak. Be fogok számolni a fejleményekről, mert ez már személyes ügy köztem…..
1. rész és 2. rész az értékelésekből. Nézzük az új adagotLula 3D: 35% -> Erotikus játékkal nem volna gond, ha nem úgy néznének ki a nők, mint valami transzvesztitafelvonulás, vagy a 12 éves pubertáns kanos célon túllőtt mvágyálma. Mint kalandjáték túl logikátlan,…..
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.02.23 13:53:24
Nos, hát van egy kedves, jó fej Crash nevű rendszeres kommentelő, akivel néha váltunk leveleket, mert egy ideje már fejébe vette, hogy feliratozza videóimat angolra. Az elején maga készítette, aztán azt hiszem a Barbies videótól ketten csináljuk, azaz én korrigálom a nyelvtani…..
 Tipikus esete annak, amikor rengeteg apró szarsággal elrontják a játékot...Soundtrack: Bomfunk MC's - B-Boys & & Fly Girls ; Percy Sledge - When a Man loves a Woman..
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Azt már talán sokan látták, hogy újságosoknál már pc-s játékokat is kapni. Ezek többnyire ilyen totál no-name gyermekszoftverek, vagy ilyen demós borzalmak. De hogy már a "City Interactive" termékek is beszálltak a bódés-bizniszbe...! Nem semmi. Mindenesetre azt…..
Úgy döntöttem, hogy az új videókhoz fogok készíteni youtube-os előzetest. Ennek több oka van, mert egyrészt még mindig sokan nem tudják, hogy hová lettem (utoljára tegnap válaszoltam ilyen üzenetre), illetve egy ember szép csendesen feltöltötte szinte összes videómat, aminek…..
Ahogy arról már márciusban írtam, van a Nerdnek egy játéka. Csak úgy megemlítem, hogy újra elővettem és még mindig remelül elszórakoztatott. Főleg miután sikerült végigvinnem. (Hurrá!) Érdekes módon az utolsó Boss a legegyszerűbb, igaz vele kell a legtöbbet vacakolni.…..
Ugyebár ez nagy szerelem. Mindenesetre kaptam jó pár levelet, ahol ajánlgattok CI játékokat. Úgy, hogy nem is játszottatok vele. Azért szeretném leszögezni, hogy nem kizárt, hogy van jó játékuk. Én nem játszottam minden játékukkal, szóval nem állítok ilyet. Csak az a helyzet,…..
Ez az első 100%-osan nem Movie Makeres videóm. Konkrétan ez a videó több szerkesztővel is készült (tesztelgettem mindegyiket), szóval sajnos néhol vannak szépséghibák (hang meg kép egyaránt). Még nem boldogultam teljesen az átállással, remélem elnézitek.A videó…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..